הוא רצה להיות בן משפחה?
ק קורורו New member 1/9/05 #23 אני היחידה שמבולבלת פה? ../images/Emo12.gif לא הבנתי אם הוא בן אדם או דיג'ימון X_X אז... הוא דיג'ימון? ולמחוק את השאלה הזו מהזיכרון אם מישהו יודע..
אני היחידה שמבולבלת פה? ../images/Emo12.gif לא הבנתי אם הוא בן אדם או דיג'ימון X_X אז... הוא דיג'ימון? ולמחוק את השאלה הזו מהזיכרון אם מישהו יודע..
ק קורורו New member 2/9/05 #25 ארמ... דיג'ימון שהיה בהשפעה של משהו? (נבג אפל, גלגל שיניים וכו') וד"א - או שלא אמרת, או שפספסתי, כמה טוב הלך לך בבגרויות?
ארמ... דיג'ימון שהיה בהשפעה של משהו? (נבג אפל, גלגל שיניים וכו') וד"א - או שלא אמרת, או שפספסתי, כמה טוב הלך לך בבגרויות?
ק קורורו New member 2/9/05 #33 13 שאלות בינתיים X_X וזה שהוא נשלט בידי טבעת אפלה לא מצמצם אפשרויות אממ, הופיע בעוד עונות?
W Wolf GiRL™ New member 2/9/05 #36 נופ. באיזה עונות הוא הופיע? ובבקשה לזכור שלורי יכולה לשרוד עם עונה 1 בלבד.
W Wolf GiRL™ New member 2/9/05 #38 נו אז? דיג'ימונים יכולים להופיע בשתי עונות. תתעלמי מההודעה הקודמת שלי, היא לא חשובה.
ק קורורו New member 3/9/05 #40 הממ, רגע - אני עושה סדר... הוא דיג'ימון, לא של דיג'יגורל, היה בעונה ה-2 (וכנראה גם בראשונה) ונשלט בידי הטבעת הכהה של קן. והוא לא קיימירמון או גטסומון. הוא טירון?
הממ, רגע - אני עושה סדר... הוא דיג'ימון, לא של דיג'יגורל, היה בעונה ה-2 (וכנראה גם בראשונה) ונשלט בידי הטבעת הכהה של קן. והוא לא קיימירמון או גטסומון. הוא טירון?