צודקת, ההצבעה תיסגר היום בערב... אלא אם אני לא אספיק להכין את השלב האחרון הערב...
G gelrad New member 9/1/08 #28 צודקת, ההצבעה תיסגר היום בערב... אלא אם אני לא אספיק להכין את השלב האחרון הערב...
S so are you to me New member 9/1/08 #29 חחחחח ניגנתי אותו כאילו, לא באמת, סתם בלאי בטוח פספסתי חצי מהתוים וגם ככה זה היה רק ההתחלה אבל היה לי כיף כה ואז המורה שלי לפסנתר אמר, הו, זה שבריר של משהו [בכלל, השמעתי לו פעם את השיר והוא אמר, הה, זה שיר סתם] בואו נשרוף אותו
חחחחח ניגנתי אותו כאילו, לא באמת, סתם בלאי בטוח פספסתי חצי מהתוים וגם ככה זה היה רק ההתחלה אבל היה לי כיף כה ואז המורה שלי לפסנתר אמר, הו, זה שבריר של משהו [בכלל, השמעתי לו פעם את השיר והוא אמר, הה, זה שיר סתם] בואו נשרוף אותו
B boy for pele New member 8/1/08 #22 1,2,4 אבל התמונות שהצעתי היו יותר יפות ניסיתי לבחור תמונות של פחות קלוז אפ. מה לעשות, טורי כבר בגיל שבזוויות מסוימות היא נראית ממש לא טוב, במיוחד בתמונות מס' 5 ו7.
1,2,4 אבל התמונות שהצעתי היו יותר יפות ניסיתי לבחור תמונות של פחות קלוז אפ. מה לעשות, טורי כבר בגיל שבזוויות מסוימות היא נראית ממש לא טוב, במיוחד בתמונות מס' 5 ו7.