2יץ מהגיהנום
New member
כדי להפיג את השעמום הפושה בנו...
נשחק משחק שבו לוקחים דמות מדיג'ימון ורושמים איך היא מגיבה לנושאים הבאים: תכנית ההתנתקות סודוקו הארי פוטר אינויאשה סאקורה יוגי הו בייבלייד בני גורן טקס האוסקר פוקימון וכדי שתבינו את העניין, אני אדגים לכם עם סורה, שימו
: תכנית ההתנתקות - חח.. למי אכפת, כשאבריל מתארסת לדריק וויבלי סודוקו - או מיי גוד! זה סיוט! לא אצליח לפתור את זה בחיים! הארי פוטר - נמנמ... סיימתי את כולם ביום אחד אינויאשה - מירוקו! תעשה לי ילד! ורמוי שהוא יהיה מקאגורה! סאקורה - סאיורן הזה פשוט בישי! אין עליו! יוגי הו - החברה הכי טובה שלי משחקת שם! וזו טיה! וגם ג'ואי שמה! וגם יוגי! אני מתה לעבור לשם! בייבלייד - אמילי החנונית משחקת שם! בני גורן - או מיי גוד! רק לא הוא! טקס האוסקר - כולם שם עם שמלות דולצ'ה וגבאנה, הא? אני מתה לראות שם את ג'ניפר לופז... פוקימון - מי הם חושבים שהם, הא? שהם יעתיקו מאיתנו? טוב, עכשיו תורכם לקחת דמות דמות מדיג'ימון ולהמציא לה תגובות לנושאים הנ''ל
נשחק משחק שבו לוקחים דמות מדיג'ימון ורושמים איך היא מגיבה לנושאים הבאים: תכנית ההתנתקות סודוקו הארי פוטר אינויאשה סאקורה יוגי הו בייבלייד בני גורן טקס האוסקר פוקימון וכדי שתבינו את העניין, אני אדגים לכם עם סורה, שימו