הקפצה שלישית...

כדי להפיג את השעמום הפושה בנו...

נשחק משחק שבו לוקחים דמות מדיג'ימון ורושמים איך היא מגיבה לנושאים הבאים: תכנית ההתנתקות סודוקו הארי פוטר אינויאשה סאקורה יוגי הו בייבלייד בני גורן טקס האוסקר פוקימון וכדי שתבינו את העניין, אני אדגים לכם עם סורה, שימו
: תכנית ההתנתקות - חח.. למי אכפת, כשאבריל מתארסת לדריק וויבלי סודוקו - או מיי גוד! זה סיוט! לא אצליח לפתור את זה בחיים! הארי פוטר - נמנמ... סיימתי את כולם ביום אחד אינויאשה - מירוקו! תעשה לי ילד! ורמוי שהוא יהיה מקאגורה! סאקורה - סאיורן הזה פשוט בישי! אין עליו! יוגי הו - החברה הכי טובה שלי משחקת שם! וזו טיה! וגם ג'ואי שמה! וגם יוגי! אני מתה לעבור לשם! בייבלייד - אמילי החנונית משחקת שם! בני גורן - או מיי גוד! רק לא הוא! טקס האוסקר - כולם שם עם שמלות דולצ'ה וגבאנה, הא? אני מתה לראות שם את ג'ניפר לופז... פוקימון - מי הם חושבים שהם, הא? שהם יעתיקו מאיתנו? טוב, עכשיו תורכם לקחת דמות דמות מדיג'ימון ולהמציא לה תגובות לנושאים הנ''ל

קורורו

New member
אני רוצה ^^

עשית את סורה פרחה!
טאי תכנית ההתנתקות . סודוקו אהההה! מה עושים פה? יש לי כאב ראש.... הארי פוטר *ממלמל לעצמו* מה ההיסטריה? בסך הכל חנון עם משקפיים P-: אינויאשה
סאקורה
יוגי הו
בייבלייד *ממלמל לעצמו. שוב.* מה ההיסטריה? סתם סביבונים... בני גורן מרושע יותר ממיוטיסמון
טקס האוסקר *מעביר למשחק כדורגל* פוקימון אני נראה טוב יותר מאש

Goggle Girl

New member
הם

טאקויה D: תוכנית ההתנתקות: לאאא, כל הדיג'ימונים שיאבדו את בתיהם ;-; *רץ לשטחים* סודוקו: אסור... לי... להכנע!!! *מתפגר* הארי פוטר: איזה דיג'ימון זה היפוגריף? O: אינויאשה: *מנסה לשנן מתקפות* ויותר אין לי מה לכתוב כי זה חוזר על עצמו >_>

CibiHeart92

New member
אוי זה היה אדיר XD

רץ לשטחים... *כפית* נסו לדמיין את זה 00; פתאום דיג'ימון אימתני מנופף בסרטים כתומים מעל חיילים P:

moon flower

New member
../images/Emo29.gif אבוי לי 3:<

התנתקות- אני באמת לא רוצה להתחיל עם הנושא.. לדעתי זה טמטום לשמו.. תחשבו על כל הבלאגן הממש לא הכרחי שיווצר, וכל המחאה בעם. כ"כ הרבה בלגן, כ"כ הרבה בלגן.. אני לא טיפוס התנתקותי כלל. סודוקו- אני לא מבין איך משחק הילדים הזה יכול להחליף קריאה כה מהנה ומעשירה של קריאת ספרים של דוסטוייבסקי הארי פוטר- עזבתי בעמוד החמישי לטובת "החטא ועונשו".. הו, סקולניקוב! הגאונות.. הגאונות.. אינויאשה- אני לא מבין איך אנשים מבזבזים זמן בצפיית סדרות כאלה במקום לדאוג לעתיד שלהם! יוגי הו- אני..! אני לא ראיתי את זה! אני למדתי מטמטיקה..! *מתחפר בספר ומסמיק בעוד חפיסת קלפים נופלת לי מהכיס* בייבלייד- אהבתי את הרעיון של "סביבוניי העתיד".. אפשר אפילו לארגן שהם יעזרו לאנושות..! בני גורן- הגיבור שלי.. *נופל על הברכיים וצווח כמו ילדה קטנה* טקס האוסקר- הפסלון שיש להם בתור פרס הוא לא חינוכי.. ובכלל כל האירוע לא חינוכי! פוקימון- הממ.. למר טאקאהאשי יש דמיון פורה.. נ.ב- ח"ח למי שזיהה שזה היה ג'ו (~ג'ונוצ'י)

הקפצה! ../images/Emo105.gif

אני אוסיף למקרא של ג'ו מה הוא היה אומר על: -ערוץ פלייבוי -שונן איי ( גאווה בין גברים ביפנית ) -תוכניות ''החינוכית'' -מוזיקת רוק

CibiHeart92

New member
את מנצל''שת להודעה של מון

ומסבירה מה זה שונן איי? העולם השתגע.

Digi Lista

New member
הקפצה שלישית...

תיזכרו שמדובר בניסיונות החייאה נוספים לפורום אחרת לא תהיה ברירה....

Digi Lista

New member
אני אגיב לכול מה שהקפצתי...

אבל כרגע יש שרשור לילי אז זה ידחה בכמה שעות/ימים(תלוי בזמן שיהיה לי את המחשב...).

Hyde Snow

New member
קואיצ'י קימורה יס אין דה האוס

תכנית ההתנתקות - *נאנח בצער* סודוקו - אני אפתור את זה. *מבט נוגה* רק בשבילו... הארי פוטר - *מצחקק* הו, זה כל כך נחמד... *צחקוק* אינויאשה - לא רואה טלביזיה (אין כסף לטלביזיה) סאקורה - כנ"ל יוגי הו - כנ"ל בייבלייד - פעם נכנס לי סביבון לשיער, זה נחשב? בני גורן - הו לא! זה... זה... *קץ להתחבא מאחורי קוג'י* טקס האוסקר - אין טלביזיה פוקימון - *נאנח* כמה פעמים נחזור על זה?

למעלה