אני לא טענתי חלילה להפרת זכויות יוצרים
T The Crusader New member 22/1/03 #50 חחח ברור ל שלא... לא האשמתי אותך... סתם הרגשתי צורך לציין את זה... ובנימה אחרת... הנה הגרסה החדשה.... אגב... החרב שביד שלו היא האקסקליבר
חחח ברור ל שלא... לא האשמתי אותך... סתם הרגשתי צורך לציין את זה... ובנימה אחרת... הנה הגרסה החדשה.... אגב... החרב שביד שלו היא האקסקליבר
E effigy New member 22/1/03 #51 הודעה קודם כל לניר, הX תופיע בסיפור יופי. אגב לכולם הסיפור שיהיה בפורום שלי שבוע הבא כדי שיהיה סיפור קבלת הכוחות
הודעה קודם כל לניר, הX תופיע בסיפור יופי. אגב לכולם הסיפור שיהיה בפורום שלי שבוע הבא כדי שיהיה סיפור קבלת הכוחות
T The Crusader New member 22/1/03 #53 ברור!!! כבר חשבתי על עלילה שלמה (טוב נו...לא...אבל בערך ^_^) בכל אופן הוא יקבל את הכחוחות בעקבות נבואה עתיקה\מרלין\ליידי אוף ד לייק\אקסקליבר....^_^
ברור!!! כבר חשבתי על עלילה שלמה (טוב נו...לא...אבל בערך ^_^) בכל אופן הוא יקבל את הכחוחות בעקבות נבואה עתיקה\מרלין\ליידי אוף ד לייק\אקסקליבר....^_^
T The Crusader New member 22/1/03 #54 ברור!!! כבר חשבתי על עלילה שלמה (טוב נו...לא...אבל בערך ^_^) בכל אופן הוא יקבל את הכחוחות בעקבות נבואה עתיקה\מרלין\ליידי אוף ד לייק\אקסקליבר....^_^
ברור!!! כבר חשבתי על עלילה שלמה (טוב נו...לא...אבל בערך ^_^) בכל אופן הוא יקבל את הכחוחות בעקבות נבואה עתיקה\מרלין\ליידי אוף ד לייק\אקסקליבר....^_^
R roychu New member 23/1/03 #56 טוב, בגלל מיעוט המשתתפים, אפיגי הרשה להשתתף בעצמי, הוריי! קבלו את The archer, הוא לא נראה חריג במיוחד, אבל הסיפור שלו הזוי ביותר, חכו לשלב הבא
טוב, בגלל מיעוט המשתתפים, אפיגי הרשה להשתתף בעצמי, הוריי! קבלו את The archer, הוא לא נראה חריג במיוחד, אבל הסיפור שלו הזוי ביותר, חכו לשלב הבא
S Scum Bunny New member 13/1/03 #7 המועמדת הראשונה עמדתי לחכות עד שמישהו יתנדב לצבוע את זה, אבל what the hell... אין לי סבלנות, ו-effigy המליץ. אז הנה זה. אני מציב בגאווה את... *הלמות תופים* *תרועת חצוצרות* *קול של גידים ושרירים משוספים, ואחריו קול של עצם מתנפצת* ... אדונית הלהבים!
המועמדת הראשונה עמדתי לחכות עד שמישהו יתנדב לצבוע את זה, אבל what the hell... אין לי סבלנות, ו-effigy המליץ. אז הנה זה. אני מציב בגאווה את... *הלמות תופים* *תרועת חצוצרות* *קול של גידים ושרירים משוספים, ואחריו קול של עצם מתנפצת* ... אדונית הלהבים!
S Scum Bunny New member 13/1/03 #10 מגל אותו כלי חקלאי שאיבי התקשתה לצייר. אבל למרבה המבוכה אייתתי את זה לא נכון. האיות המדויק הוא- scythe.
מגל אותו כלי חקלאי שאיבי התקשתה לצייר. אבל למרבה המבוכה אייתתי את זה לא נכון. האיות המדויק הוא- scythe.