הקפצה שוב

effigy

New member
אל אלוהים , המנהל שלכם לא אחראי

התחרות מתחילה היום והוא לא פירסם... אז ככה חבר´ה קוראים את זה... ושימו לב כי יש תיקונים: זמן ההגשה הוא שבועיים חוץ מבפורם רעיונות מטורפים ובכל סוף שבוע יתקיימו הבחירות.

roychu

New member
../images/Emo7.gif מצטער

בכל מקרה, מצפה שכולכם תשתתפו

magman

New member
רגע! משהו פה לא מובן לי

זה אמור להיות גיבור על מטורף כזה- כמו למשל שאורי פינק יצר את סופר שלומפר (אני יודע שזו דוגמא לא מי יודע מה) כל הדברים שציירתם נראו בעיני די נורמליים או שהתכוונתם שאפשר לצייר גיבור מכל סוג?

chatenoire

New member
המממ..

ההוראות אמנם מתייחסות ל"סופר-גיבור מטורף", אבל החוק הראשון אומר שמותר עירום חלקי בלבד. מבחינתי זה כמעט כמו לכתוב "רוצים לראות כוסיות!", ואני לגמרי בסדר עם זה... אני מניחה שבסופו של דבר הקהל יביע את דעתו לגבי מה הוא חושב על מהות התחרות.

roychu

New member
כשכתבנו ´עירום חלקי בלבד´ התכוונו

לזה שלא תצרו איזה "Naked-Man" לא שחובה עירום חלקי

effigy

New member
כמו שהיה כתוב פעם בטעות...

הטירוף יופיע כנראה בעלילה...

The Crusader

New member
אוקי...

אז הנה שלי... אין הגבלה למועמדים נכון? כי אני רוצה לעשות סקיצה אחרת שלו בהזדמנות ולשפר אותה..כי זה דיי ישן... טוב בכל אופן...קוראים לו the crusader (כן כן לכן הניק שלי הוא כזה...יש לי ביו שלם עליו....) יצרתי אותו לפני שנים....וכל הזמן אני משנה ומפתח אותו (אני חשבתי לעשות לו סקיצ חדשה עם חליפה שמתקרבת יותר לשריון אביר כי הוא צלבן כזה כאילו...חחח ולתת לו את האקסקליבר...

roychu

New member
תארתי לעצמי שתשים אותו...

בכל אופן, יש לך עד יום שבת לשים את הסקיצה הבאה...

effigy

New member
לי הוא מזכיר יותר איזה דמות מJLA

משהו עם אש.. אני רק זוכר שהוא הרג את אחת מהקילר פרוסטים (הראשונה ולא החברה שלה)

The Crusader

New member
אין קשר לאף אחד...

כי יצרתי אותו עוד לפני ששמעתי על ספון ואני גם עכשיו לא מכיר את מי שאתה אמרת.... ככה שהוא רק שלי...^_^

למעלה