הקפצה + עידכון

achokler

New member
אז תתחיל מזה שמדובר בפרסומת

ואח"כ נראה מוצר מוגמר ועובד נשמע כמה הוא עולה.

cellupdate

New member
תראה...

בשביל חברה, להוציא 35 דולר זה כלום כסף. לגבי לקוחות פרטיים - אני עדיין עובד על משהו. אולי אני אתן את זה בחינם ללקוחות פרטיים, אבל המצב בארץ הוא כזה שגם חברות הן פורעות חוק, ולא מוכנות לשלם. יש מבין? במצב השוק כיום , רוב החברות יתקינו ויריצו... ולא ישלמו שקל. ותקן אותי אם אני טועה...

H N 1

New member
ועדיין...

כל ההתנהלות שלך בשרשור הזה הייתה שאתה מוציא פתרון לטובת הקהילה (או איך שתקרא לזה). היית צריך להגיד מראש שאתה מעוניין למכור את האפליקציה.

rattlehead

New member
יש לי פתרון לקהילה...

למישהו יש יכולת לאחסן קובץ של 40K? אולי בשרתי תפוז?

antidot

New member
בבדאי ../images/Emo13.gif

webmaster @ netguru.co.il או antidot @ tapuz.co.il וזה יעלה לאינטרנט.

achokler

New member
אני מקווה שזה כולל

subfolder וקובץ להרצה שאפשר לשים כ script בשרת כי אחרת כבר יש לנו את פתרון של מיכאל אבידן מפורום אופיס

rattlehead

New member
אז ככה...

התוכנה די דלה באפשרויות שלה. אין לה אפשרות לפעולה אוטומטית בסקריפט. (אם יהיה לי זמן אני אוסיף את האופציה הזו) אתה יכול לבחור את הפולדר עליו התוכנה תרוץ. הוא לא חודר לתתי תיקיות by design אולם אתה יכול לבחור את התת תקיה עצמה. אני חושב שיש הבדל גדול בין התוכנה לפיתרון של מיכאל (היפה מאוד דרך אגב). בכל מקרה - אם יש לכם הערות אשמח לשמוע ולעדכן את התוכנה במשך הזמן.. יש לי עד נובמבר, לא?

rattlehead

New member
בעצם...

תהיה אופציה להריץ אותה דרך הסקריפט. לא נראה לי בעייתי במיוחד. אולי עד מחר תהיה גירסה חדשה
בכל מקרה - חשוב לי לקבל פידבקים אם היא פועלת בכלל (נבדק על מערכת 98 ואופיס 2000) ואם השינוים מתאימים. אשמח גם לקבל קיבצי reject.txt שהתוכנה יוצרת (מצונזרים) שיכולים לעזור לי לבדוק למה הדבר התפקשש.

antidot

New member
VB ?

אולי תעלה את הקוד ואולי מישהו ירים את הכפפה ? כעקרון השינוי כלל לא צריך להיות מסובך.

cellupdate

New member
עידכונים...

יש פתרון - התוכנה תעבוד על רשימת ה CONTACTS הרגילה, ואם המשתמש ירצה, הוא יוכל לבחור פולדר נוסף ולהפעיל גם עליו את פונקציית ההמרה. אני אנסה להפוך את התהליך לאוטומטי לחלוטין...

cellupdate

New member
וכמו שכתבתי ../images/Emo140.gif

האפליקציה אמורה להמכר ללקוחות עסקיים, וגירסת SHAREWARE ללקוחות פרטיים. כרגע הגירסה מוגבלת רק לשינוי אחד עקב בעיה טכנית שאני עובד עליה... כמו כן, תחשוב מה יקרה אם תריץ את האפליקציה כעת... המספרים יהיו אקטואליים רק בעוד 20 יום...

Uval

New member
בדיוק היום כתבתי סקריפט כזה ../images/Emo13.gif

ברשותו של מיכאל אבידן להשתמש בפונקציה שלו, הנה הסקריפט שכתבתי. הסקריפט עובד עם מקפים ורווחים, אך הוא לא עובד אם יש טקסט אחרי המספר, כלומר המספר חייב להיות אחרון בתא. הסקריפט הוא VBS וניתן להפעיל אותו כLOGON SCRIPT, הוא לא משנה מספר שהוא כבר שינה (ואם הייתי מוותר על זה, הוא היה עובד גם עם מספרים שיש באמצע התא) זה עוד לא מושלם, אבל כדי לשנות את המספרים בPOCKETPC שלי זה מצוין

Uval

New member
אופס, גירסה מעודכנת

עובדת עם טקסטים שיש מסביב למספר.

achokler

New member
עזרה בבקשה

לאיז סיומת צריך לשנות? איך מריצים את זה? האם אני אוכל לראות את השינוים לפני האישור?

rattlehead

New member
הסיומת היא VBS

דבל קליק יעשה את העבודה בדרך כלל. נכון לעכשיו אי אפשר לראות את השינויים או לאשר.\ אם אתה לא סגור על עצמך בנושא אולי תוריד את 2 התוכנות שהוזכרו פה בשירשור ותנסה אותם.

למעלה