הקפצה + עידכון

achokler

New member
הבעיה היא

שיש לי subfolder ובנתיים אף אחד לא הציע פתרון

cellupdate

New member
הי כולם - שיפורים!

החידוש הכי גדול הוא, שהתוכנה בעצם עוברת כעת על רשימת ה CONTACTS וגם על כל תתי הספריות שמתחתיו, כך שזה אמור לפתור את כל הבעיה, ולשנות את כל הרשומות. דבר נוסף, אפשר לבחור לבד על איזה ספריה של CONTACTS לעבוד. זה טוב מאוד למי שיש כמה תיקיות שונות לרשומות - פשוט בוחרים רשימה, לוחצים על START... וזהו זה :) אני עובד על עוד חידושים
הגירסה עדיין לא באתר , אני אעדכן כשאני אסיים לדבג אותה.

פוֹלי

New member
הקפצה + עידכון

פה תמצאו את הקובץ של rattlehead. הרצתי אותו והוא ביצע את העבודה כמו שצריך.

rattlehead

New member
אוקיי.. here we go...../images/Emo70.gif

שלום. אז לפי בקשות הקהל הרחבתי קצת את פעולת התוכנה. אפשר להשיג אותה בקישור בסוף ההודעה (ותודה לפולי
) קצת הסברים על התוכנה: אפשר להפעיל אותה בכמה אופנים. הפעלה רגילה של התוכנה תפעיל את הממשק ה"מתקדם" שלה. שם אפשר לבחור לאיזו תיקיה התוכנה תפנה. התוכנה פועלת גם על תתי התיקיות של התיקיה הנבחרת. (נכון לעכשיו היא לא פועלת על תתי-תתי-תיקיות - אם הדבר נחוץ אשקול להוסיף את זה. אפשר להפעיל את התוכנה באופן יזום על תת תת תת תת תת תיקיה אם נחוץ) בסיום הפעולה התוכנה יוצרת קובץ בשם reject.txt ב\:C. הקובץ משמש בעצם כLOG. רשומים שם כל השמות שמשויכים אליהם מספר סלולארי - את המספר הישן ואת המספר החדש לאחר השינוי. במקרה והתוכנה לא מזהה את הפורמט של המספר הישן או שהמספר כבר הוחלף במקום טלפון חדש יהיה רשום err. דרך שניה להפעיל את התוכנה היא עם מתג Q/. עם המתג הזה התוכנה לא שואלת שאלות ולא מקפיצה הודעות (בקיצור, זה המצב ללוגין סקריפט). היא עוברת על הסיפריה הדפולטית של הcontacts ותתי הסיפריה. גם במצב זה התוכנה יוצרת את קובץ reject.txt עם הלוג. הקובץ משמש את התוכנה כדי לדעת אם היא עברה על המחשב או לא. ז"א שאם יש תחנה מסויימת שאתם רוצים שהתוכנה תפעל שוב כל מה שצריך לעשות זה למחוק את הקובץ reject.txt מהכונן. עקרונית - אין שום בעיה שהתוכנה תפעל כמה פעמים, היא לא מנסה לשנות מספרים שכבר שונו. (במצב "מתקדם" אין להמצאות הקובץ חשיבות כלשהי. ברגע שהתוכנה רצה היא תמחק את הקובץ ותעדכן אותו מחדש) המצב האחרון של התוכנה הוא T/. או במילים אחרות test mode. במצב זה התוכנה תפעל במצב "מתקדם" אך היא לא תבצע שום שינוי ברשימת הכתובות. מה שהיא כן תעשה זה ליצור את reject.txt עם כל השינויים שהיא היתה יכולה לעשות - מצויין כדי לבדוק את התוכנה ולא לבצע שום שינוי. אשמח אם תריצו לפחות את המצב הזה ותעדכנו אותי אם התוכנה עובדת כמו שצריך. בכל מקרה - אם יש איזה "פיצ'ר" שלא קיים בתוכנה תשרשרו אותו לכאן ואולי הוא יצא בגירסה הבאה (יש עוד זמן עד שהשינוי הזה יהיה החלטי) מקווה לשמוע תגובות - תהנו!

achokler

New member
הרצתי עם בגרסת test

עובד יופי לדעתי צריך עם תתי תתי ספריות

cellupdate

New member
אהלן..

אני חושב שלבנות מנגנון של תתי תתי ספריות הוא קצת מיותר - כמה אנשים מאחסנים כך את הרשומות שלהם? בכל מקרה, ב CELL UPDATE אתה יכול לבחור את הפולדר שעליו אתה רוצה לעבוד, ואז הוא ירד רמה אחת למטה בכל ספרייה ויבצע גם בה את השינויים.

cellupdate

New member
הרצתי...

וזה מה שקיבלתי... ואם מותר לי להעיר הערה, לא נחמד לי שתוכנה שאני מריץ קוראת לי טמבל, ועוד כל מיני הערות מיותרות - זה נותן לזה מראה ילדותי. תחשוב על זה בגירסה הבאה.

rattlehead

New member
אוקיי... נראה לי שתוקן.

מן הסתם היה קשה לדעת מה הבעיה בלי שתגיד לי בדיוק מה עשית או איך המבנה קיים. אבל אני מניח שזה קורה כשמערבבים תיקיות מסוגים שהם לא contacts בתוך העסק. בכל מקרה, נראה לי שזה סודר. אני אעלה את זה בצורה כלשהי יותר מאוחר. בקשר להערות - לכל אחד יש הומור שונה. אני לא מכריח אף אחד להשתמש בתוכנה ואני לא מרוויח כלום אם מישהו ישתמש או לא ישתמש בה. אפילו השם שלי מופיע שם רק אם אתה "מבקש את זה". אני דווקא מוצא את זה משעשע שיוזרים מקבלים טקסט של "לך תגיד תודה למנהל הרשת" או דברים בסגנון (כנראה אני עובד בחברה פתוחה יותר) גם ההודעות על המצאות וירוסים באירגון כוללות טקסט שמהלל אותי
בכל מקרה, קיבלתי את ההערה ואם אראה שזה הכיון הכללי שרוצים ממני אולי אעדכן את התוכנה ואוריד את השטות הזו. בנתיים חשוב לי לקבל דיווחים. תודה.

cellupdate

New member
בכיף...

לחצתי על התחל, בחרתי את ספריית ה CONTACTS שלי (אשר לה 2 תתי ספריות) ולחצתי אישור - ואז קיבלתי את השגיאה. לגבי ההערות - קבל את זה בתור ביקורת בונה. לך זה יכול להראות משעשע, לאחרים - פוגע ...

Admini

New member
../images/Emo32.gif גם אצלי יש הודעות שכאלה...

למשל "אתה חוצפן ! אין לך רשות לגרום את הנזק האמור" או "חוצפן! תירגע ! אל תמחוק הודעות שאין לך הרשאה למחוק!"...

cellupdate

New member
תראה,

אני מניח שכשאתה עובד במקום קטן שבו כולם מכירים את כולם, זה בהחלט סביר שתהיה הודעה כזו - אחרי הכל כל אחד יודע מי שלח אותה. בחברה גדולה (כמו זו שאני עובד בה) זה לא היה מתקבל על הדעת.

rattlehead

New member
יפה - פועל על exchange...

(או יותר נכון היחיד שפועל על זה
) ראיתי 2 חסרונות - הראשון הוא שאי אפשר לבחור תיקיה עליה השינוי ירוץ. השני, הוא מטפל במספרי טלפון בפורמט קבוע (אצלי בחברה יש גם פורמטים מוזרים כמו 972-56-123456 כולל סוגריים במקומות שונים). היתרונות - open source (לפחות בעתיד - ככה כתוב). וכמובן exchange.

למעלה