הקפצה + עידכון

huli2000

New member
עדכון מספרי סלולרי על שרת ה EXCHANG

שלום לכולם, כידוע מספרי הטלפון הסלולרי עומדים להשתנות ב 20 לאפריל. האם קיימת בשוק תוכנה אשר מריצה סריקה על שרת הEXCHANGE ומשנה אוטומטית את המספרים בכל פנקסי הכתובות של המשתמשים ללא התערבות משתמש הקצה? יש לציין שקיבלתי לפני מספר ימים מייל מחברת כלנית כרמון בשיתוף מיקרוסופט, ולאחר שיחה איתם שלא קיים דבר שכזה. אם למישהו יש תשובה או הערה אשמח לתגובות תודה

פוֹלי

New member
לאאוטלוק יש משהו שנכתב ע"י מיכאל

אבידן מפורום אופיס. זה קובץ מאקרו שמריצים אחרי שעושים את הפעולות שבמאמר. ניסיתי אצלי וזה עבד. הקישור למאמר ולקובץ
פה. לגבי שרת הדואר, גם אני עם אותה הבעיה, ממשיכה לחפש פיתרון

antidot

New member
---->

סיפור די מעצבן... ז"א שצריך לטייל בכל הcontact folders של כולם ולשנות. ניתן לעשות את זה עם API של MAPI ו-VBS. מישהו רק מוכן להסביר מה הולך להשתנות ואיך ? (אין לי שמץ מה קורה במדינה
)

cellupdate

New member
יש פתרון.

מחר אפרסם כאן לינק להורדת התוכנה, שעושה את זה באופן אוטומטי. The Cell

cellupdate

New member
קצת מידע...

נתחיל בזה שהתוכנה רצה על מחשב המשתמש, ולא על השרת. זה מכיוון שמבחינה חוקית, אסור לך לגעת בנתונים שהם לא שלך מבלי רשות המשתמש. בחברה גדולה, זה מוכנס ל LOGIN SCRIPT רצה בעלייה - עושה את השינויים ויוצאת. המשתמש מקבל קובץ טקסט על שולחן העבודה עם רשימת הפלאפונים שלא שונו (עקב תבנית לא נכונה למשל, או מספרי פלאפון מחו"ל) . התוכנה גם מייצרת קובץ גיבוי שבו נרשמים כל השינויים שהיא מבצעת. דבר נוסף - אפשר להריץ אותה באופן שקט לגמרי - היא עובדת ברקע, עושה את השינויים ויוצאת - הכל אוטומטי לחלוטין. עכשיו נשאלת השאלה הגדולה - מה קורה אם משתמש עשה RESTART באמצע יום העבודה ... האם הרשומות שלו ישתנו שוב? ובכן - התוכנה מזהה שהיא רצה כבר פעם אחת על ה CONTACTS, ולא תשנה אותם שוב. אני אפרסם לינק מחר להורדה
The Cell

cellupdate

New member
../images/Emo41.gif הנה הפתרון

כל המידע הנדרש נמצא באתר המצורף. במידה ומריצים את התוכנה לפני ה 20 לאפריל (למטרות בדיקה) מומלץ לבצע גיבוי של הרשומות
http://cellupdate.netfirms.com The Cell

achokler

New member
לא עובד

התקנתי vbruntime הרצתי את cellupdate וקיבלתי את ההודעה

cellupdate

New member
מאוד מוזר...

ניסיתי כרגע וזה עובד כשורה- נסה להוריד את קובץ הZIP ולהריץ משם... זו תקלה מקומית אצלך.

cellupdate

New member
נראה לי שחסרים לך קבצי מערכת...

הנה לינקים להורדה של הקבצים שחסרים לך: מיקרוסופט אתר נוסף עם הסברים אל תשכח שאתה צריך לעשות REGISTER ל DLL כדי שיעבדו. יותר מאוחר אני אבנה תוכנית התקנה שמתקינה את ה OCX למי שאין לו, כדי להמנע מבעיות כאלה. אגב, איזה מערכת הפעלה יש לך?

achokler

New member
עדיין לא

יש לי win xp pro אף פעם לא עשה בעיות מה הכוונה ל register ל dll ? התקנתי את הקובץ מאתר microsoft ועכשיו יש לי את ההודעה הבאה

cellupdate

New member
תעשה ככה.

תוריד את הקובץ המצורף. שנה את הסיומת ל ZIP העתק את הקובץ לתוך ספריית c:\windows\system32 תריץ את הפקודה הבאה:
REGSVR32 Comctl32.OCX​
ואז נסה שוב :) או שתחכה לערב, ואז אני אכין תוכנית התקנה שתפתור את כל הבעיות האלה :)

achokler

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif על הסבלנות

עכשיו זה עובד אבל לא מצא אף מספר שים לב יש לי outlook 2000 רשימת הטלפונים נמצאים ב subfolder מתחת ל contact

cellupdate

New member
הגיוני...

זה בגלל שהגירסה הזו הולכת ל DEFAULT CONTACTS FOLDER , ולא בודקת מה יש מתחתיו... אני אראה איך אפשר לשפר את זה כך שזה יגש גם לספריות מתחת לספרייה הראשית. עשית עבודה יפה עם הציור על ה CONTACTS

פוֹלי

New member
באתר מצויין שזו גירסת ניסיון והיא

משנה רק ערך אחד. יש דברים בגו

cellupdate

New member
אכן כן.

האפליקציה מיועדת לחברות אשר יכולות להשקיע סכום מזערי ברכישה של תוכנה כזו. יש לי בעיה טכנית כיצד לאפשר שינוי של רשומות נוספות בגירסת ה SHAREWARE וכרגע אני עובד על פתרון.

למעלה