הקפצה מנהלתית

s a g s a g

New member
!!!!!!!!!!!

לז**ן מישהי שבחיים לא תשיגו...קרמן אלקטרה או מישהי

יש לי מלא רעיונות!

1. לזיין את אדריאנה לימה 2.לעוף 3.להגיע לכוכבים רחוקים 4.לפגוש חוצנים 5.לטייל לבד על אי בודד (או עם עוד בחורה או 10) 6.לרצוח איש אחד 7.להגיע למקום ששם יש איזה 100+ אנשים ערבים, ולרצוח אותם עם סכין, להרגיש את הדם ניטז עליך,את כולם רצים וצורחים, ואז לגנוב BMW או רולס רויס ולהיתחמק מהמשטרה 8.להיכנס לאחד מהמשחקים של גיטיאי 9.להיות הסנדק של המאפיה הסיציאלינית, ולהגיד לאנשים להרוג אנשים אחרים,לרצוח,לאנוס,וכל מה שעושים
10.לקחת סמים קשים מאוד (זה היה לי החלום הכי טוב עד עכשיו) 11.לקפוץ מצוק ולראות מה קורה לך מתי שאתה מתרסק באדמה
12.להפוך להיות קוסם גדול ולכשף אנשים ושיהיה לך חדר כזה כמו בסרטי האימה של דרקולה, ושם יהיו לך מפלצות מפחידות 13.להיות במלחמה של הרומאים הקדומים, שנלחמים נגד טרויה, (להיות אחד מהחיילים) ולראות מלחמה של 10000000 אנשים על 130432432 אנשים,ולהיות חלק מזה 14.להרוג צבע של ערפדים שרוצים להישתלט על העולם 15.להפוך להיות יסוד (כמו ברזל,מים,חמצן ועוד) 16.להיות בעולם החלומות (שיש בו קוסמים, טרולים, ענקים,גמדים ועוד מלא) 17.להיות גנב ולהיתגנס לבתים של אנשים ולגנוב להם דברים, אפשר גם עם רואים נשים כוסית,אפשר להוסיף את אפקט הסקס 18. לצאת למסע חוץ גופני (אני הייתי במרחק נגיעה מישם,אבל זה הפחיד אותי מידי) 19. שאתם במסע חוץ גופני, לצאת מכדור הארץ ולחקור את הכוכבים :>

לגבי שמורת האלמוגים,

היה לי פעם חלום [רגיל] שבו חלמתי שאני במקום יפהפה כזה, כמו שמורת האלמוגים באילת רק הרבה - הרבה - הרבה יותר צבעוני. והיו שם גם לוויתנים קטלנים (אורקות, כמו ווילי מהסרט לשחרר את ווילי) והיה בכלל מגניב

Piposhim

New member
לדבר עם אלוהים?

יצא למישהו? לפי דעתי זה נשמע הרעיון הכי מגניב שיש

כמה רעיונות

* ללכת ללונה - פארק הכי משוכלל שיש, ולעשות את כל המתקנים. * לזמן צונאמי ולרכב על הגלים (לא ניסיתי, אבל אחותי כן והיא אמרה שזה ממש כיף). * להכנס לסצינה של ספר / סרט / סדרה שאתה אוהב ולגלם את אחת הדמויות, או להמציא תסריט חדש. * ליצור לעצמך את הכוחות של ספיידרמן / סופרמן / גיבור - על אחר ולהיות הוא. עשיתי את זה כשהייתי ממש קטנה, בת שלוש או ארבע, וזה היה ממש נחמד אז. * להיכנס לעולם מצוייר, או לחוברת קומיקס. * לעשות בנג'י עם חבל, בנג'י בלי חבל, סנפלינג עם חבל, סנפלינג בלי חבל. * להפוך לרוח. * נדוש נורא, אבל להכנס למראה. פעם אחת נתקעתי שם כל החלום, הפוכה. היה נחמד דווקא. * לכווץ את עצמך. * להלחם בשדים / ערפדים / דרקונים / פרשי האפוקליפסה. *להפוך לנשר ולעוף. הרבה יותר נחמד מסתם לעוף, אם יש לך זמן, כי זה יותר איטי והכל. * לנפח מסטיק / בלון, להכנס לתוכו ולפוצץ אותו מבפנים. * להכנס למיכלים הקטנים האלו מהפלסטיק השקוף שיש בתוכם פתיתי שלג או נצנצים או כל מני דברים כאלה. גם בזה פעם נתקעתי, אבל זה בכל זאת נחמד.

d r o r y

New member
הרעיונות שלי:

אתן כמובן רק מספר מסויים של רעיונות,מתוך אינספור.נניח,ניתן 15. ובכן: 1.ליצור מקום קסום,הכי יפה ואידילי שאפשר לדמיין,ופשוט לטייל בו להנאתך עם אנשים שאתה אוהב,או אפילו לבד. 2.לנצל את הכוחות האינסופיים שטמונים בך(במהלך החלום הצלול כמובן) בכדי לשנות סדריי עולם שנראים לך לא תקינים,או כל מיני פגמים למיניהם בטבע,באנושות,בגורל,וכ"ו... 3.לשבור שיאיי עולם בכל ענף ספורט אפשרי.כמו למשל:לרוץ 100 מטר ב 5 שניות,לקלוע בול למטרה ממרחק של 100-200 מטר,לקפוץ לגובה השמיים,להוביל לבדך קבוצת כדורגל/כדורסל לזכייה בכל התארים הבינלאומיים האפשריים,וכ"ו.... 4.להפוך את החצלול שלך לתקופת זמן ארוכה,שבה אתה אוכל ארוחות מלכים כאוות נפשך,ללא הגבלה,כמה ומתי שאתה רוצה,וכמובן-בלי להשמין 5.ליצור בך תחושה של אושר מושלם,מבלי טיפה של כעס,אכזבה,צער,קינאה וכ"ו... 6.להפוך את כולם למעריצים ואוהדים שלך ושל כל מחשבה/אמונה/דיעה שלך.כלאמר,לסחוף אחריך עדר שלם בכל מילה שרק תגיד. 7.לעוף(לא לטוס) לחלל ולעשות ממש מסע בין כוכבים,ממש לטייל בכל היקום.יחד עם זאת אפשר גם יהיה ליצור כל מיני כוכבים ועולמות אחרים כיד הדמיון,ולסייר בהם 8.לגרום בכוונה לאיזה אסון טבע ענק להגיע,ואז לעצור אותו כך שלא ייגרם שום נזק לאיש או לריכוש.כלאמר,גם לשלוט בטבע וגם לצאת הגיבור המושיע של העולם.(מקווה שהבנתם.חחחח....) 9.לשנות צורה כאוות נפשך 10.ליצור לעצמך איזה דגם משוכלל ביותר של אופנוע(רצוי שיהיה גם יפה באופן יוצא דופן),לרכב עליו במהירויות שיא,ולעשות איתו את הפעלולים הכי מטורפים בכבישים הכי מסוכנים. 11.לגור או לטייל בשמש במשך כמה ימים.או לחליפין,לגור מתחת למיים של איזה אוקיינוס/ים וכ"ו. 12.לזכות באהבתם של כל אותם אנשים שכ"כ רצית באהבתם כל חייך 13.לנסות בכוונה להרוג את עצמך בכל דרך שעולה לך בראש,ולצאת עדיין חי. 14.לזמן אליך לחלום כל מיני דמויות דמיוניות או מציאותיות,ולעשות איתן כל מיני דברים,בין אם זה:שיחות נפש,טיולים,בילויים,משחקים וכ"ו 15.להגביה את עצמך לגובה עצום(גובה של איזה גורד שחקים,או משהו בסגנון) ופשוט לצפות ממרומיי גובהך בכל המתרחש בעולם. אלו היו 15 דוגמאות מתוך אינספור לדברים שהייתי רוצה ומציע לעשות בחצלולים.אחחחחחח!!!!!!פשוט אין גבולות לדמיון.

למעלה