הקפצה מנהלתית

silverhawk

New member
../images/Emo41.gifשירשור הרעיונות הגדול 2../images/Emo41.gif

למעלה משנה חלפה משירשור הרעיונות לחצלולים הקודם, והגיעה השעה לשירשור נוסף! אז... לעוף? לצלול? לצאת לחלל? מה אתם עשיתם ו\או הייתם רוצים לעשות בחצלול הכי מופרע שלכם? שרשרו את הצעתם לכאן! אנא המנעו מנצלושים מיותרים.
לשירשור הרעיונות הקודם

דבר אחד

היה רק דבר אחד שחשבתי עליו ולא קראתי בשום מקום, אבל בטח אנשים כבר חשבו עליו: לנסות להיות בנאדם שאתה לא. בכל המובנים - אני חשבתי בעיקר על המובנים הפיזיים, של מבנה גוף (ניתוח פלסטי בגרוש
), צורת לבוש, תסרוקות... אחר כך אפשר לצרף לזה התנהגות. (העניין של התסרוקות נראה לי גם נורא יעיל אם רוצים להסתפר ומתקשים להחליט איך :) ) עוד לא יצא לי לנסות באף אחד משני החצלולים המסכנים שלי, אבל אם תהיה לי עוד הזדמנות אני אנסה לזכור :)

לקשמי

New member
היה לי חלום צלול

שבו ניסיתי (והצלחתי) להיות בן. אבל ההרגשה הייתה ממש מוזרה ואחרי שניות ספורות חזרתי להיות מי שאני.

krypt0nit3

New member
לי היה חלום שהייתי מישהו אחר

תחושה דיי מוזרה,דווקא הייתי מישהו אחר דימיוני ויותר מבוגר ממני בגיל

helen12004

New member
פעם בחלום רגיל

הייתי אביר בימי הביניים (ואני נקבה בד"כ חחח) ניהלנו מרדף עם עוד אביר ברחוב שלי, ובסוף עשינו דו-קרב. זה היה מגניב! היו לי כבר כמה חלומות שבהם הייתי לא מי שאני.

לקשמי

New member
אני תוהה

אם אפשר לשחזר גלגולים בחלום צלול.
(כן, אני מאלה שמאמינים בזה). אם לא אז מה שאני חושבת עליו: לפגוש מישהו שבמציאות נמצא בחו"ל ואני מתגעגעת אליו.
להפוך מבנה כלשהו בחלום לבית כמו של עמי ותמי (יענו מממתקים) רק בלי המכשפה, ולזלול.
לטייל במקום יפה במיוחד בטבע
להזמין מדריך פנימי ולשאול אותו שאלות על התת מודע שלי. *רק הבעיה היא שהרבה פעמים, כשאני כבר בחלום צלול, אני שוכחת את רוב הדברים שתיכננתי ומתעוררת כשאני לא מוצאת מה לעשות עוד בחלום...

John611

New member
Yוב יש לי רעיונות די פסיכוטיים

הנאה מובטחת
-קחו סמים קשים, מאד. -תרצחו אנשים בדרכים אכזריות, כבר אמרתי שאני טיפה פסיכי בקטיעם האלה... -תהפכו להיות כוכבי רוק לקצת ותזמנו הופעה ענקית מול מאות אלפי אנשים ותופיעו! -זמנו דמויות של אנשים שתמיד הערצתם/רציתם לפגוש ודברו איתם -לכו למסעדה ותאכלו מה שבא לכם -טטסו אל מחוץ לעולם ותפוצצו את כדור הארץ, יכול להיות די מגניב נראה לי -פתחו רדיו תנסו לשמוע איזה מוסיקה המוח שלכם מלחין לכם! -נסו לנגן על כלי נגינה כלשהו, יכול להיות מגניב -תהפכו לחיות -דברו עם אנשים -תנסו להרוג את עצמכם בחלום יכול להיות מגניב, אולי תהפכו להיות רוח הא ודרך אגב טיפ קטן - תאכלו בננות לפני שאתם הולכים לישון יום אחד, החלומות שלכם יהיו מפורטים לגמרה, ותזכרו אותם בצורה הכי טובה שיש.. יש שם הרבה B6, זה טוב
שיהיה בכיף..!

Shaby Sababy

New member
בקשר לסמים

זאת קצת בעיה, כי אם לא התנסית בסמים אף עם אתה לא מכיר את ההרגשה, ולכן לא תוכל לחקות אותה או להרגיש אותה בח"צ

John611

New member
מאיפה אתה יודע?

אם ניסתי או לא? סתם
זה לא קשור, המוח יודע שזה אמור להיות משהו מאד פסיכודלי יענו יכול לשער מה ההגרשה - וככה הוא יעשה גם. זה לא קשור אם אני מכיר את ההרגשה או לא, גם לעוף אני לא מכיר את ההרגשה ועדיין עפתי כמה פעמים בחיים שלי בחלום צלול...

Shaby Sababy

New member
גם לגבי זה, וגם לגבי התעופה,

שניהם יכולים להיות מאוד דומים, אבל אתה לא תדע איך זה באמת אם לא עשית את זה. אתה יכול לשער מה זה, או אולי לחשוב שזה משהו כזה, או לעשות משהו דומה, אבל זה לא יהיה אותו דבר...

s a g s a g

New member
נזכרתי באחד מהם וזה דומה למשהו

שג'ון אמר לעשות..הלכתי ברחוב דמוי רחוב בוויס סיטי (אחחח נוסטלגיה) והלכתי לאנשים וכרתתי להם גפיים...יעני לא עם גליוטינה או משהו חס וחלילה :p פשוט הלכתי וקרעתי להם את היד מהמקום =\

s a g s a g

New member
אופס זה לא הכל...

-תנסו להיות בסרטים עם סצנות מפגרות שאתם חושבים לעצמכם למה הדמות לא עושה ככה וככה ותהיו במקומה ותעשו.... נגיד בפסיון של ישו, בקטע שמתחילים להצליף בו, להוציא רובה ולירות בכולם... -תנסו לעשות שכוח המשיכה יהיה חלש יותר ואז כל קפיצה תהיה 2 מטר ...זה כיף -לעוף בשיא המהירות ולהכנס במשהו אבל אתם תתעוררו (מנסיון)

Dr Do Right

New member
המשך לרעיון שלך ../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

לחזור נגיד ליציאת מצרים ולהכות את המצרים
לחזור לכל מיני אירועים היסטוריים, ולשנות אותם
זה יכול להיות מגניב..

silverhawk

New member
קדימה, עוד רעיונות!

אפשר גם לצטת קצת מהקופסה...! כמה רעיונות בשביל לעורר את גלי היצירתיות:
להצמיח כנפיים (\מחושים\טלפיים)
להפנט אנשים בחלום
לשנות צורה של חפצים
ליצור סימפוניה חדשה\לכתוב סיפור (תתפלאו לראות עד כמה יצירתיים אתםיכולים להיות בחלום...)
לבוא לבקר בפורום ולראות מה חדש...
יאללה, עוד רעיונות!

ORNEO

New member
DOGY STYLE

טוב... אני ממש אוהב כלבים ותמיד שאחד עובר .אני מסתכל וחושב לעצמי... "מה עובר ליצור הזה בראש...?" אז לנסות להיות כלב בחלום צלול נשמע לי מגניב...

helen12004

New member
רעיונות

*להתכווץ לגודל התאים/האטומים. הרבה אקשן לא מובטח, אבל זה קצת מעניין. *היום בלילה הלכתי על חבל כמו בקרקס חחח *לטוס לחלל *אל תקפצו לשרותים! זה לא הוביל אותי לשום מקום והחלום נגמר חרא (תרתי משמע) *להכנס למראה (הפעם זה הוביל אותי לדירה קטנטנה שיותר דמתה לחורבה:הקירות לא צבועים ולא הייתה תאורה. יצאתי משם מהר,כי זה היה מפחיד) *לאכול מלא ממתקים ועוגות ולא להשמין *לנסוע בזמן *לשבט את עצמך *)להכנס אל תוך הטלוויזיה והמחשב (זה הכניס אותי למשחק מחשב) *לצלול במקום יפהפה כמו שמורת אלמוגים באילת. הכי מגניב שאפשר לנשום מתחת למים בלי בעיות *לעשות עולם 4 ממדי...סתם כי מעניין אותי איך זה נראה *לקפוץ לחור תולעת ולראות לאן זה מוביל

2 Jaded

New member
הנה

- לחזור לילדות- להיות במקומות שנהגנו לבלות בהם, בחברת אנשים שהכרנו. - לנגן על כלי נגינה שונים

למעלה