משום מה גם אני לא מצאתי בחיפוש...
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL איזה מנהל-בלאי יש לך, לפטר אותו, תאמין לי....
טוב, בוקסי, תשמע (אגב, ניק מאד רך וענוג יש לך...
). פישפשתי קצת בזיכרוני החלוד ואז נזכרתי שאת הסיבות בעד ונגד התחלת לימודים בסמסטר אביב לא כתבתי בפורום אלא במסרים... טוב, עם 750 מסרים ואלפי הודעות - זה קצת לזור איפה רשמת מה... בקיצור, הלתי לפשפש גם במסרים, אבל לא מצאתי. אז בקיצור, הנה בראשי תיבות:
בעד: 1. סמסטר אביב לרוב יותר מוצלח אצל מרבית הסטודנטים - ואת זה לא אני המצאתי. זה נובע גם מה
שמחממת את הרצון ללמוד, אבל גם מכך שזה סמסטר יותר ארוך (14 שבועות לעומת 12-13 בחורף) ועם יותר חופשות ו"עצירות". ולכן, עדיף להתחיל את הלימודים ברגל ימין - אם כי, לפני ההתנפלות רבתי עלי, זה לא מוחלט, אלא נמדד באחוזים בודדים. יש כאלה שזה שווה להם. 2. בסמסטר אביב מתחילים הרבה פחות סטודנטים, וכך נוצרת "קבוצה" יותר מאוחדת של לומדים-יחדיו, מה שמקל לפעמים על ההתאקלמות. יש עוד - לא זוכר.
נגד: 1. בניגוד לסעיף 2 לעיל, לפעמים זה ש 200 איש לומדים בקורס מסוים, יש להם יותר "כוח" אירגוני - אם עולה איזושהיא בעיה, למשל עם תאריך מבחן אמצע או הגשה או משהו כזה - אז המתרגל והמרצה משתכנעים ביתר קלות. 2. מכיוון שרוב הלומדים מתחילים בסמסטר חורף, עלולים המתחילים בסמסטר אביב להרגיש קצת "אבודים" בבואם למקום שהכל כבר "רץ" בו. אבל על זה מתגברים יחסית מהר. יש עוד - לא זוכר.
לסיכום: מבחינת הצבא אין הבדל, וההבדלים באוניברסיטה זניחים - לכן המסקנה היא:
תיקו. כל טוב.