הקפצה מהירה

go carlton

New member
הקפצה מהירה

הדוגמא שהבאתי עם החיות לא מתאימה בא נאמר מורה ותלמיד .בקיצור פגיעה בבנאדם ללא אינטרסים אנושיים או טכנים(חינוך).

RainBird

New member
זה לא ממש משנה. לא יתנו לך בפורום הזה לחש או מתכון כלשהו, ובטח ובטח שלא לפגיעה באדם אחר.

בדיוק.הייתי.אומר מרושע אבל

אבל אני לא מאמין שבן אדם ועוד יהודי מסוגל להיות רשע

PurpleFilth

New member
וואו, עכשיו אתה מתחיל לדבר בהיגיון

כלומר, סטטיסטית, הרבה יותר הגיוני שנתקלת ביצור לא-אנושי מאשר שיהודי עשה לך משהו לא נחמד. אבל בוא נגיד רגע שאתה צודק - אם הוא בעאמת לא אנושי, מה הוא כן?

אולי תפסיקו להיות יפי נפש.

אני לא בנאדם שנעלב מכל שטות אבל הוא פגע בי ברמה גבוהה במין שיטתיות כזאת וכן אני מאמין שיש רמות של אכזריות/רשעות שיהודי לא יכול להגיע אליהם. משהו מתנגד לתאוריה?

Raidho

New member
חוץ מזה אף אחד פה לא יפה נפש

(אני מקווה). פשוט אפילו מתחילים כמוני מבינים שמאגיה זה לא צעצוע כמו אקדחים, ולא שרביט קסמים שפותר לך בעיות שהמוח הקודח שלך לא הצליח לפתור במישור הפיסי. לדעתי בכלל, אם אתה לא חכם מספיק בשביל לפתור/להתמודד עם בעיה פיסית באמצעים פיסיים, אתה לא חכם מספיק בשביל להשתמש במאגיה... שנה טובה וכאלה...

Bastat

New member
שטויות במיץ עגבניות

אני לגמרי לא מסכימה עם הילת המלאך הקדוש של היהודי אני יהודיה נולדתי יהודיה אבל לגמרי לא חושבת שאני טובה יותר (או פחות) מכל אדם אחר ומכל דת אחרת עם סגולה.... ???!!! - הרבה סבל ורצח עם עבר העם סגולה הזה ומעבר לזה באם האנושות תעבור את השטות הזו שנקראת דתות ההרמוניה בפלנטה תהיה נפלאה

לא שיהודי יותר טוב אבל יותר עדין כן

זה לא קשור לגזע .רואים את זה בכל מקום.בתי כלא מלחמות אפילו שירותי ביון(ספרו של יעקב פרי +מאמרים בעיתונות).היסטוריה. מה אתם אומרים?

ההגמון

New member
תבדוק

את ההודעה שלך על פי הגיון של אדם חושב. -ולא על פי ההגיון שלך, האדם הלא ממש חושב.

למעלה