הקפצה ל

mya 6

New member
נשמע לי טוב.. אני מזמינה 2 +שאלה!

כתבתם בשאלון שהסצינה הכי נועזת הייתה ב107.. ומשום מה אני לא זוכרת את הסצינה המדוברת...משהו יודע? משהו זוכר? משהי יכולה לרענן לי את זכירון בבקשה? תודה מראש...

tulchi

New member
107

קרייג (אבא של ג'סטין) נכנס לחדרו של ג'סטין ומנסה למצוא שם כל מיני דברים שיעידו על נטיותיו המיניות של ג'סטין ובמקביל לחיטוט בחדר אנחנו רואים את בריאן וג'סטין על המיטה בלופט...אהממ...משחקים טאקי

mya 6

New member
טאקי הא???

אז ככה אתם הצעירים קוראים לזה היום....
תודה רבה טלי!!

tulchi

New member
כשיפתח פורום L Word

אני אשמח לשתף את כולם במחשבותי. בינתיים אפשר לפתוח דיון בפורום טלויזיה וגם שם לא תהיה לי בעיה לשתף.

tulchi

New member
להלן ההשוואה

ואם נטע תוכל להדביק לעוף זה יהיה נחמד מאוד. אם כן, ההשוואה המתבקשת - הזוג הנשוי = מלינדזי ג'ני = ג'סטין שיין = בריאן הספורטאית = מייקל הבלונדינית השניה = טד מרינה היא או לידה או מריאן חחחח והבחור ממש לא שייך לשום דבר. אותם סיפורים כמו בהג"ש - "החדשה בשכונה", זאת שמזיינת את כולם ולא שמה זין (פחחחח), זאת שבארון, זאת שרק יודעת לדבר, והזוג המשמים שחי בהרמוניה (האמנם?) ומנסה להביא ילד לעולם. המון סקס לטעמי, אפילו יותר מאשר בהג"ש. זה רק מבחינה השוואתית ראשונית. מבחינת ניתוח הדרמה ואיכויות טלויזיוניות - אני נותנת לסדרה עוד פרק או שניים עד שאני אהיה סגורה עליה. רק עוד איזה הסתייגות קלה בקשר לשיין ומרינה - עוד לא ממש החלטתי מי מהן היא בריאן. כי אמנם שיין היא זאת שעושה את כולן אבל היא ניראת לי דיי שולית בעוד שמרינה היא "הכובשת" ונראה שהיא יותר מרכזית (לפחות בפרק הראשון). זהו.

netaK

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

הספורטאית = מייקל הבלונדינית השניה = טד |מת| תיכף אני אדביק
, רק הגעתי

BrianAHolic

New member
תודה על התשובה, מה לגביי המשחק?

לדעתי קצת יותר מקצועי מהפרקים הראשונים של QAF. אבל פחת טוב מהעונה השלישית. לגבי הפקה ו-editing אני חושבת ש-QAF הרבה יותר מוצלח.

tulchi

New member
שוב

אני לא רוצה לשפוט עפ"י פרק אחד ועפ"י השוואה להג"ש. אם דעתי עדיין תענין אותך עוד שבועיים אז אני אהיה מוכנה להביע דיעה מבוססת.

inkinney

New member
נראה טוב

שהייתי באמריקה ראיתי את הפרומואים של התוכנית נראה מאוד נחמד אבל כמובן לא כמו הכי גאים שיש. אבל חזרתי לפה מתי שהתחילו לשדר אז לא יצא לי לראות מישהו חושב אם ישדרו את זה פה?

tulchi

New member
אני לא שמעתי כלום

אבל אני לא עוקבת. אולי מישהו אחר יכול להאיר לנו את העיניים. בכל מקרה, אני חושבת שעוד מוקדם לדעת מי יביא את הסדרה לארץ, אם בכלל. אם וורנר לא בעסק אז נראה לי שערוץ 3 ינסו, אבל זאת רק השערה.

inkinney

New member
לא נורא

זה יהיה נחמד אם יביאו לפה קצת תוכניות מארהב אבל אני יעדיף קודם שימשיכו לשדר פה הכי גאים שיש! יש עוד שתי עונות מקווה שניראה אותם דרך הטלוויזיה ולא דרך המחשב. זאת דעתי

למעלה