אני אשתדל לא לנחור חזק מדי כדי לא להפריע את שמחת החוגגים שבקומה מעלי.
T tulchi New member 31/12/03 #59 אני אשתדל לא לנחור חזק מדי כדי לא להפריע את שמחת החוגגים שבקומה מעלי.
P PretTy LiTtle DittY New member 31/12/03 #60 המממם... בהתחלה היו תוכניות לנסוע לת"א אבל עכשיו נראה לי שניצמד לאזור השרון...
A ayaliar Well-known member 31/12/03 #64 אני לא יודעת עד כמה היא חברה שלך אם היא כזו נחמדה... אני מניחה שהתכוונת לריקי לייק? כן, בדיוק אתמול היתה תכנית כזו חחחחחח אני הולכת למסיבת בית כזו מין, מסתבר. כבר שנים לא יצאתי מהבית בסילבסטר אבל השנה כנראה שאני אסע כמה דקות לבית אחר
אני לא יודעת עד כמה היא חברה שלך אם היא כזו נחמדה... אני מניחה שהתכוונת לריקי לייק? כן, בדיוק אתמול היתה תכנית כזו חחחחחח אני הולכת למסיבת בית כזו מין, מסתבר. כבר שנים לא יצאתי מהבית בסילבסטר אבל השנה כנראה שאני אסע כמה דקות לבית אחר
J jDaNiELLE New member 31/12/03 #65 אני עובדת!!! יש יותר גרוע????לעבוד!! בלעכס... לא נורא...סיימתי לפני יומיים עם מישהו, והאופציה הכי טובה שלי תפוסה...
אני עובדת!!! יש יותר גרוע????לעבוד!! בלעכס... לא נורא...סיימתי לפני יומיים עם מישהו, והאופציה הכי טובה שלי תפוסה...
N netaK New member 31/12/03 #66 הוי תכנונים... שחברה שלי תבוא כדי שלפחות נוכל להגיד שעשינו משהו, אבל אני חושבת שבמעבר המרגש ל2004 אני אהיה בשינה עמוקה, בועטת בחתול שלי מתוך שינה
הוי תכנונים... שחברה שלי תבוא כדי שלפחות נוכל להגיד שעשינו משהו, אבל אני חושבת שבמעבר המרגש ל2004 אני אהיה בשינה עמוקה, בועטת בחתול שלי מתוך שינה
M mya 6 New member 8/1/04 #70 בגלל שזה ה../images/Emo118.gif השבועי.... היום ה8.1.. יש למלך הרוק'נ'רול יום הולדת!! מזל טוב לאלוויס פרסלי1 בן 69!!
בגלל שזה ה../images/Emo118.gif השבועי.... היום ה8.1.. יש למלך הרוק'נ'רול יום הולדת!! מזל טוב לאלוויס פרסלי1 בן 69!!