הקפצה ל

פאקינג אין לאב ב-2003!../images/Emo44.gif ../images/Emo23.gif

הערב ב-19:00 זה קורה בצ'ט של פורום אקזיט: קאמילה פאליי מ"פרוייקט Y" מארחת את ידין חורב מ"אקזיט" וביחד הם מסכמים את שנת 2003 בטלוויזיה. אתם יכולים כבר עכשיו להכניס את השאלות שלכם בפורום: שאלות לידין חורב, שאלות על תוכניות טלוויזיה שהייתם רוצים שיתייחסו אליהם במהלך השידור, וכמובן... שאלות על "אקזיט"...
היום זוהי ההזדמנות האחרונה שלכם להצביע למצעד השנתי של האינטרנט: הקופסא השנתית לשנת 2003: מי היה זמר השנה? זמרת השנה? להקת השנה? פרסי סינגלים יוגרלו בין המדרגים אז...קדימה!
עם מי תתנשקו היום ב-12:00 בלילה? מה עוד אין עם מי??? כנסו לפורום סינגלס, לפרוייקט הדייטינג המיוחד לערב השנה החדשה!

ayaliar

Well-known member
../images/Emo5.gif

רפי גינת הוציא דיסק חדש
כן רפי גינת הגדול עם הזקן
רפי גינת בשידור חוקר
אמא'לה, הוא שר אצל יצפאן

tulchi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דיסק חדש? זה אומר שיש יותר מאחד? חחחחחחחחחח

ayaliar

Well-known member
../images/Emo5.gif אני מקווה שלא

הוא איש מפחיד. הוא קנה ממני מצלמה פעמיים והוא איש מפחיד, קשה לי לחשוב עליו בהופעה כאילו
הוא מאד לא.... זמר |מזועזע|

netaK

New member
כן שמתי על זה...../images/Emo5.gif

אני מתה מפחד שאבא שלי יקבל את הדיסק
שישאיר אותו במשרד

tulchi

New member
נטע

עכשיו תהיתי על חתימתך ואני רוצה למחות על מידע מוטעה שאת מספקת בו. מהחתימה שלך משתמע שאי'תן היה בסדרה הרבה יותר פרקים ממה שהוא אכן היה בפועל. נא טיפולך

netaK

New member
../images/Emo6.gif

im my heart he was in all these episodes....you could feel his presence

אה...יש מצב שאני טועה- כי לא בדקתי-

אבל על פי החישוב שלי הוא אכן היה בטווח הפרקים האלה... |מהרהר|

jDaNiELLE

New member
שלום כולם!! אולי פה תדעו....

(כמה זמן לא הייתי פה...) יש איזה מספר של משרד הרישוי שמזרז את קבלת הרשיון בדורא...זה 700-1 משהו... יש למישהי מושג?

tulchi

New member
אולי

פה תמצאי תשובה יש שם בצד ימין למעלה מס' טלפון- 1700704370 אבל אני לא יודעת אם זה מה שאת מחפשת

למעלה