הקפצה לתחרות

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
../images/Emo124.gif הקשיבו הקשיבו!

פורום משחקי תפקידים בתפוז, בחסות כוכבי כסף הוצאה לאור ובשיתוף עם התעשיה הגובלינית יוצא בתחרות! אנחנו מעוניינים בחבורות שלכם - מספר דמויות במקצועות שונים, בדרגות לא מתחילות עם סיפורים, עם סטטיסטיקות - הכל! מה זה נותן לכם? כוכבי כסף יתנו לזוכה במקום הראשון זיכוי קניה בשווי 165 ש"ח - זו ההזדמנות שלכם לזכות בספרי המשחק או בעזרים נלווים! מה אתם צריכים לעשות? לשלוח אליי לדואר האלקטרוני פירוט של חבורת הרפתקנים - בין 3 ל6 דמויות בדרגות לא מתחילות (משהו כמו דרגות 3 עד 8) בשיטת מו"ד. השופטים בתחרות הם "התעשייה הגובלינית": פרנהייט, ננסק וגילגם 69, ומנהלי הפורום - גורבש ואני. החבורות ישפטו לפי - מקוריות, שימוש בחוקים (ליצור את הדמות ה"מוחצת" בהתאם לחוקים), הגיון בין אופי ורקע הדמות לסטטיסטיקות, ועומק הדמות. את החבורות יש לשלוח אליי למייל: [email protected] לא יאוחר מה26 לחודש ספטמבר. כמובן יש לציין במייל את הכינוי בו את/ה משתמש בפורום. נא לרשום בשורת הנושא של ההודעה "עבור התחרות" אני רוצה גם להודות לכוכבי כסף הוצאה לאור שתרמה לנו את הפרסים לתחרות. בהצלחה לכולם!

naring

New member
יוזמה ברוכה!

אני רותם את הקבוצה הסוררת שלי לעניין.

גורבש

New member
אנשים, יצורים ושאר ירקות. שימו לב.

זוהי ההזדמנות שלכם לזכות בספרים נחשקים מאוד בלי לנסות לשדוד את האוצר שלי. מאחר ועד כה כל מי שניסה, נכשל, הרי שלהשקיע מספר שעות בכתיבת הנתונים זה הרבה יותר קל מלהשקיע מספר חודשים בהתאוששות. אז שנסו מותניים (או כל מקבילה אחרת שיש למין שלכם) ותתחילו לכתוב.

Naruto007

New member
כל הכבוד

ותודה רבה. אני כבר אוסף את הקבוצה שלי ונכנס לתחרות!

סנדרין

New member
אין סיכוי - ../images/Emo142.gif

רק אחת הדמויות שלי אולי-קצת-מתקרבת ללהיות מושלמת מבחינה מספרית, וסיפור הקבוצה שהיא שייכת אליה לא משהו, אז...

DDN

New member
../images/Emo124.gif הבהרה!

אני לא התכוונתי שתשלחו את החבורה האמיתית שלכם! תכתבו דמויות, תזיעו קצת, תכתבו סיפור. אתם לא חייבים את קבוצת המשחק האמיתית שלכם!

Soul Cake Duck

New member
כדי שאני אבין

אתה: 1. לא מעוניין לקבל חבורה קיימת, או: 2. מעדיף שלא לקבל חבורה קיימת, או: 3. לא משנה לך ומוכן לקבל כך או כך בכל מקרה התכוונתי לשאול, כי לא לגמרי ברור לי.

Nihau

New member
יש לי בעיה להשתתף...

מצד אחד הקבוצה היחידה שלי שממנה אפשר להציג סטטיסטיקות היא "במקרה" גם הקבוצה שלך. מצד שני קבוצת הפריפורם בה אתה כבר לא משחק חסרת סטטיסטיקות די לחלוטין...

DDN

New member
דארלינג,

את פספסת את ההבהרה שלי. א. את לא חייבת קבוצה אמיתית, את חופשיה להמציא אחת. ב. את מוזמנת ללקט את הנתונים של שאר חברי קבוצת נוסגות', לכתוב את הסיפורים שלהם וסיפורי ה"איך הפכו לקבוצה" ולשלוח ג. את מוזמנת לתרגם את קבוצת הפריפורם למו"ד 3.5 ולשלוח.

Nihau

New member
גם אם אתה לא מאמין לי דעתי נשארת

בעינה- אי אפשר להפוך את הפריפורם לD20 גם אם אפשר לעשות איזו גרסה מעוותת של הפריפורם המתכופפת למרותן של קוביות וסטטיסטיקות היא לא גרסה שתוכל להכיל את מלוא נפלאותה ומורכבותה המושלמת של ניהאו. וזהו!

סנדרין

New member
*מגלגלת עיניים*

למעלה