אני חייב.
לפעמים יש לאנשים תחושה, שאם הם כתבו הודעה בפורום, אז זה כמו לנאום נאום לאומה, שמשודרת בכל רשתות הטלויזה והרדיו. אז זהו, שלא. פרסום הודעה בפורום משמעה, שבין 5 ל20 איש קראו אותה, וזה במקרה הטוב, אם היה עליה דיון ארוך וכך היא נשארה כן הרבה זמן. חלק מהקוראים אינם בין חברי הפורום. אל תבינו אותי לא נכון, אני מאוד בעד פרסום הודעות בפורום, כמו ההודעה על סמינר פעיחות, או סתם דיונים, אבל... אני מתנגד נחרצות לקבלת החלטות על סמך הודעות בפורום. עלי לא מקובל שנושא המזכירות יקבע בהצבעה בפורום. תראו את הסקרים של הפורום, בקושי 20 איש מצביעים, זה הופך את הסקרים למדד? המזכירות היא גוף חשוב מאין כמוהו, ואת הנושאים יש לבחור בקפידה, לפי צורכי התנועה. אוריה, אל תפחד להנהיג. תתיעץ. זה בסדר, תפרסם הודעה בפורום בשביל לשמוע רעיונות, תשאל אנשים, תתעניין, אבל בסופו של דבר תחליט אתה, מה טוב למזכירות, זה המנדט שקבלת מהועידה, אל תפחד לנצל אותו. תקבע את תוכן המזכירות, ותהפוך אותה לרלוונטית. תכין את הישיבה כמו שצריך, ותדאג שכולם יבואו, ויתנהגו בהתאם, עם הזמן, יבואו עוד ועוד יוזמות מצד פעילים להעלות נושאים. בתקווה, אהבה, ועוגיות חמאה, שיאבן
נ.ב (הרשמו לסמינר פעיחות) נ.ג (הצטרפו לפעילות החדשה של חינוך אחר, הודעה על זה בימים הקרובים) נ.ד (לא נמות מחוסר יש"ע! אהה...גאוני...)