הקפה כבר מוכן

הקפה כבר מוכן

"בואי, הקפה כבר מוכן, כמו שאת אוהבת".
"הכסא גם הוא מוכן".
מחייכת כשרואה כסא בלי ידיות, מוכן ומזומן בפינה החשוכה שלנו.
"שבי", הוא מבקש.
"לא", אני עונה ונצמדת אליו. דוחפת את ידי לג׳ינס.
"קשה", הוא אומר וחושב שיהיה לי קשה להכניס את היד. מחייכת בסיפוק, כשהיד עוברת את כל המחסומים בלי לפתוח ולשחרר,
"הוא באמת קשה" - לוחשת לו בחיוך.
הפנים שלו נצמדות אל המחשוף, הוא נושם את המפגש הצמוד בין שני השדיים המתפקעים בחזיה. מסניף את העור שלי לאפו, מנשק שד אחר שד ומוצץ פיטמה ועוד אחת.
"תביאי את הרוטט" הוא מבקש.
"לא לא, אני רוצה את הדבר האמיתי".
בתנועה מהירה הוא מפשיל את הג'ינס, השמלה עולה והזין חודר לכוס בשנייה אחת. בקלות הוא מחליק לתוך הרטיבות.
מניעה אותו בתוכי לדקות ספורות, נהנית מהחום והרטיבות המתפשטים בתוכי ושולפת אותו שיגע בדגדגן.
נגיעה קלה ואני רועדת.
לוקח את הרוטט הקטנטן, מפעיל אותו ומניח שם...על הנקודה...זו שנפגשת עם הזין שלו ואני נרעדת.
"זאת הנקודה" הוא אומר, כאילו שאני לא יודעת. כאילו שהוא לא יודע.
הזמזום הקליל מוסיף לאווירה. מבט קצר על פניו מוכיח לי שהוא מרגיש אותו בדיוק כמוני, שהרטט הזה מטריף את שנינו.
אוחזת בגופו בכל הכוח, שורטת את גבו כשאני מנסה להחזיק את עצמי, כשגופי שלי מתנדנד מעל הזין עם התוספת הקטנה. הזין שלו עומד בפתח השפתיים, נוגע בקצהו בדגדגן הנפוח שלי, הרטיבות משמיעה את זמזומה החרישי ביחד עם הרטט השקט, הגניחות והאנחות שלנו נשמעות ברקע, הכל בשקט בשקט שאיש לא ידע,
שאיש לא ישמע את רגע הגמירה. שלי. שלו. זעקה חרישית יוצאת ממני עם הרטט האחרון שמעביר בי את הזרם הזה מהראש לכוס ובחזרה.
רגע לפניי הזעקה החרישית שלו כשמתוך הזין שלו פורצת הלבה החמה.
"בואי", הוא אומר, "הקפה כבר מוכן..."

giligil55

Member
הטעם של

מממממממ ... איזה טעם יש לקפה של אחרי...

למעלה