הקפאת פשטידה

הקפאת פשטידה../images/Emo35.gif

לצערי למרות מאמצי על החיפוש אצלי משום מה לא עובד
רציתי לשאול האם ניתן להקפיא פשטידה? לכמה זמן? איך כדאי להפשיר אותה כדי שטעמה לא יפגע?
 
לדעתי אפשרי להקפיא כל פשטידה

וברגע שתרצי להשתמש בה שוב פשוט תכניסי לתנור לחום בינוני עד שהיא תהיה מוכנה (הטעם לא יפגע וככה אני עושה לפחות)
 

שא1

New member
הקפאת פשטידה

הכי חשוב בהקפאת פשטידות הוא: א. לעטוף היטב היטב היטב. ב. לחמם בתנור אפיה ולעולם לא במיקרוגל לאחר הפשרה בלבד ולא ישר מהמקפיא.
 

orlyof

New member
כשאני מכינה פשטידות, אני מחלקת

לתבניות קטנות ומקפיאה לפני אפיה. אופה רק בגודל שמתאים לאותה הארוחה. יכול להשמר לאורך זמן רב במקפיא. אורלי
 

pirge

New member
חותכת למנות מסדרת בשכבות בין

צריך לחצוץ בין השכבות עם ניר אפיה, להוציא רק את הכמות האכילה להכניס לתנור חם מראש ולהוריד את החום לבינוני בזמן החימום.
 
למעלה