מישהו יודע מה מצוייר בדיוק בקעקוע?זה ציור ממש לא ברור.הוא מאוד יפה ומעניין אותי לדעת מה זה הציור הזה.זה סמל של משהו?מרחוק זה נראה לי כמו עוגן של ספינה או משהו כזה.
אני לא חושבת שאתה צריך להתבייש לשאול אותה.בטח שאלו אותה הרבה אנשים על זה.וחוץ מזה אתה אוהב לדבר איתה...בפעם הבאה תנסה לשאול בשבילי.אני פשוט סגרתי את הפייסבוק שלי(שיניתי את השם) כי נורא שיעמם אותי להיות בו ולא היה לי הרבה מה לעשות שם
אם הייתי יודעת שהיא מדברת עם אנשים בפייסבוק הייתי גם מנסה לשאול אותה לפני שסגרתי את הכרטיס שלי.
אבל זה אומר שאני צריכה לבקש חברות מכל האנשים שאני מכירה שוב פעם שמחקתי את כולם לפני חודש בערך.ויש כמה דפים של אפרת גוש ,איך אני יודעת באיזה מהם לבקש ממנה חברות?
פתחתי אותו שוב בשם שלי.בכל מקרה אני אצטרך פייסבוק לאיזשהו קורס בלימודים שאני אצטרך ללמוד בשנה הבאה.אולי אני אנסה לשאול אותה בעצמי מה זה הקעקוע הזה שיש לה
אחד מהם נראה לי כמו מצפן. השני לא יודעת, אולי חלק מעוגן? נראה לי שהולך מאד ביחד... המצפן שמראה לנו את הצפון ואת ה כיוון שלנו, והעוגן ששומר עלינו מחוברים לקרקע. ונראה לי גם מתאים לאפרת לחשוב על משהו כזה. ואולי אני סתם מתפלספת וממציאה לה