הקסם שבאהבה

קסם

New member
הקסם שבאהבה

שלום לכם חברים יקרים זוהי הודעתי הראשונה אצלכם מקווה לעוד. ועכשיו לעינייני זה קרה אתמול את היית כה קרובה את שכמעט הרגשתי את הנשיקה המרחק כה רב והאהבה כה גדולה שהשעות כמו שניות נעלמו מחיי איך יתכן שבזמן כה קצר קטפת את ליבי בלילה כה קר האומנם יתכן שחם שם בחוץ וכשליבי פונה אלייך אין לי תחושה לכלום? את גורמת לציפורים לצייץ את האור שמאיר לי את הכוכבים היתכן שאת המלאך שבין העננים? כן זה קרה אתמול אך האם זה ימשך? אמרתי זה מפחיד איתך כך לדבר את לא האמנת אך כשנגעת בליבי הרגשת את הזרימה שפועמת בתוכי הנה כך לפתע עלה היום והשמש זרחה ןעוד ציוץ של ציפור נדבר מחר כך לי אמרת,ולזה מחכה שיגיע כבר הליל כך מאתמול אני מתפלל מחכה לעוד לילות שכמותם יהיו. מחכה לך וממתין והזמן לאט חולף מחכה לך וממתין אולי עוד נתחתן. לאחת והיחידה.

אפרת.א

New member
הקסם שבאהבה...

כשראיתי אותך כאן - נמסתי. כשפתחתי את התמונה היפה ששלחת ...נפעמתי... הלב החסיר פעימה השמש כל היום זרחה את החום בכלל לא הרגשתי והזמן אכן זחל לאט. לא ממש ישנתי - חלמתי ובחלומי: (כשעדיין שומעות אזני - קול תינוקי:)): חלמתי ש - באת, חלמתי ש- נשארת, אותי בזרועותיך נשאת. מבט אל מבט ללא מילים שנינו - כאילמים חולמים, האחד בשני בוהים. חודר מבטך אל תוכי הופך, נובר, מרטיט, מסעיר - את כולי חודר אליך מבטי רואה - ניע השריר בצווארך - רואה - הדופק מפמפם בחוזקה. מרגישה את החום העוטף את גופי עפופה באדי ערפל מהולים. מרחפת קמעה - בקסמך שבוייה, הלומה - - - ושוב...ישנה. בחלומי חלמתי ש-באת חלמתי ש-נשארת נודמת נותרתי - - - - - נבלעתי... אהבתי את כתיבתך ואת המצאותך כאן איתנו! אפרת. ;-)

קסם

New member
החסרתי פעימה

החסרתי פעימה כשראיתי מה נכתב החסרתי פעימה כשאליי את כתבת כל היום חיוך על פניי עוצם עיניי ואת בזרועותיי פתוחות הן לרווחה מצמידות אותך אליי לוחש לך באוזנך תצמדי גם את אליי את נענת לבקשה ואותי את אוחזת לא רוצה לזוז לא רוצה ללכת עוצם את עיניי ואת בזרועותיי כך אני חולם כל ימי חיי נושק לך ברכות צמרמורת בגופי רואה את עינייך טובעות הן בתוכי כוח האהבה גדול מכל מרחק אך האם יתכן שאני כלכך אוהב אותך עוצם את עיניי ולא רוצה לפקוח עוצם את איני ולא רוצה לשכוח

אפרת.א

New member
החסרתי פעימה...

אותך אלי מאמצת בשקיקה. עוצמת עיניים איתך. שומעת את הלחישה, מרגישה את הבל נשימתך. כשהתקרבת לנשק את עורפי , צמרמורת - גופי נטה לצד הימני... כשיד הנחת על מתני, נטה גופי לצידו השמאלי.. כבובה על חוט הגבתי את עיני לפקוח לא העזתי... ראיתי אותך לידי ואני? טיפטיפ קטנה אל מרומי גובהך מביטה... האם יתכן שאני כל כך.....כל כך - אוהבת אותך?!? זוכרת - אמרתי שאין סיכוי, זוכרת - אמרתי שאין חשש, זוכרת - אמרתי ש........מה אמרתי? (תזכיר לי כי שוב...כי שוב החסיר ליבי פעימה)

קסם

New member
חיפש בכל העולם אך........

הוא חיפש בכל העולם את הפרח היחיד הוא חיפש בכל העולם את האושר המתמיד לבסוף הוא מצא והביא אותו אלייך קחי אותו ממנו ותצמידי ללחייך

אפרת.א

New member
מסתכלת בתמונה - בוהה...

לא יודעת על מה להסתכל קודם...על יופי הפרווה, על הלובןהבוהק, על התום בעיניים - או הפרח ששלחת במיוחד עבורי - במשלוח שאין שני לו... מביטה בעיני התום , בפרווה הנפלאה - הכל כך כל כך יפה על הלובן מסביב - והתובנה מכה באחת: זה אתה...הברק המיוחד, המיוחל אותו נפשי חפצה...נמצא! מביטה בך דרך הקולאז` הנפלא שעשית במיוחד עבורי - דמעות שמחה חונקות את גרוני - החיוך מאמש לא מש...ליבי נחלש...ואני - כולי נמסה לנוכח יכולת ההבעה שלך ------ חשה - כאילו עצר העולם מלכת...ורק אתה ואני נותרנו בתוכו... תודה - ולו על קצהו של יוד, תודה על טעם של ...עוד

אפרת.א

New member
יודע...קסם יקר....הולכת לישון עכשיו

ולוקחת איתי על לוח ליבי - את התמונה הקסומה שהגיעה אלי דרכך... נושקת לך ברכות אין סופית על קצה חוטמך , ממרום קומתך...אומרת לך - אוהבת המון המון המון.....אותך! שתי מילים - ללא מילים - נתנו לי את צרוף האירוסים הכי הכי יפים שאי פעם חלמתי לקבל - ממרחקים...מחכה לך...

למעלה