הקסם הלאווייסטי

EvilFlame

New member
הקסם הלאווייסטי

LAVEY מקים אירגון כנסיית השטן,האירגון הידוע כאחד האירגונים של השטניסטים הלא אמיתים או העדינים. על פי מה שהבנתי הוא בעצם קימבן (במובן של שילב) כמה מסורות דחויות של דברים הקרובים לשטניזם ולפולחניו ושיטותיו.. בקיצור כל השיטות הפחות אהודות או נחשבות. אני רוצה לדעת האם המאגיה שהוא שכתב או יצר או WHATEVER שווה משהו? העם כדאי לבדוק אותה בכלל? אני יודע שעוזריו הנאמנים הHIGH PRIEST והHIGH PRIESTESS מטיפים לכולם שהם הזרם המאגי השחור היחידי שבאמת קיים וששאר השיטות לא אמיתיות. אבל אני יודע שעדין עמוק אי שם המאגיה השחורה המקורית נשמרת הבעיה שכל מי שמחפש הדבר הראשון שעושה זה ללכת לכתבי לאוויי המוכרים יותר וגם בגלל שהשיטה שלו נחשבת לעדינה. אז שוב משהו בפולחנים והשיטות שלו שוות משהו? או שהוא סתם מצפה שכולם הצטרפו אליו רק בגלל שהוא יצר את האירגון שנקרא CHURCH OF SATAN וגם נחשב לאירגון חוקי והמוכר ברחבי העולם וכל שאר השטניסטים שהיו לפניו כביכול כתות מתחרות וחקייניות. אני יודע שיש הרבה קבוצות תחתיות לעומת זה שנחשבות פחות חוקיות מכיוון שהינם הורגות בני אדם והינם כמו מאפיה אחד מהם הוא הONA. וגם שהיו כמה גרוטואים של האירגון COS שהתנתקו מהם והקימו זרמים ושיטות משלהם. עוד דבר היה את האירוע ההתנתקות של הCOS הרבה מאד נטשו את האירגון לטובת אירגון פחות מוכר אבל ידוע כיותר מקצועי ושווה ערך למרות שהשם שלו אולי לא נשמע ממש קשור לנושא שלו אבל עדין גם פופולארי ואני חושב שאולי יותר רציני הTEMPLE OF SET או טמפל או שטן או TOS בקיצור. אז אני רוצה לדעת העם הTOS חיברו בייבל משלהם וטקסים משלהם? עד כמה שידוע לי הם הרבה יותר רצינים מהCOS. אשמח לכל מידע שניתן אגב אם יהיה ביקוש אנסה להביא כמה שיותר קישורים שיש לי לקבוצות הרציניות שאני אמצא כי אני בחלק מהחיפושים שלי אחר אוייביי (השטניסטים הם אויבי) מצאתי גם כמה אירגונים ממש רצינים שפועלים כמו מאפיה עולמית.. וחלק מהם מוכרים מאד ומוכחים כפועלים..

למעלה