הקסם בתאטרון

normajean

New member
הקסם בתאטרון

לאחרונה התחלתי לעבוד על הצגה חדשה ובאחת מהחזרות עלה דיון על החסרונות והיתרונות אשר קיימים בתאטרון,אז אני לא אברבר על הכל אבל רציתי להתמקד על יתרון שהעלתי, אני מרגישה שיש קסם בתאטרון בקשר האישי בין השחקנים לקהל,משהו שלעולם לא נוכל לקבל מסרטים למשל, יש מן תחושות כאלה לפעמים שאפשר לדעתי לשדר רק בתאטרון. כמובן שלסרטים יש הרבה יתרונות על הצגות אבל שוב..יש דברים שלעולם לא ישתנו

האנרגיות

החיות האלה, שאתה יכול ממש לנשום ולגעת בהם. האדרנלין שזורם לך בגוף כשאתה על הבמה, חי את רגע, או שעליי לומר משחק... העוצמה, הכוח שיש בידך כשאתה עומד על הבמה. כוח אדיר, עצום. וחוץ מזה, אלוהים, למה אני ערה ?

זה הקשר

בין הקהל לשחקן. זה מה הופ את ההופעה להרבה יותר מוצלחת מחזרה, זה הפיידבק שמקבלים.

normajean

New member
בדיוק

זה כאילו השחקן מסוגל לקבל אישור מהקהל על כל פעולה שלו ואיך היא התבצעה, למשל אם ניסה להצחיק ואנשים צוחקים אז הוא עשה את העבודה שלו כראוי וזה נותן לו המון מוטיבציה להמשיך.

מה גם

שהכל מתנהל בצורה אחידה, מההתחלה עד לסוף שלא כמו בסרט שאיזה במאי מעצבן צועק לך קאט.. לדעתי זה פשוט הרגשה שונה להיות על במה ולקבל את האנרגיות מהקהל, זה פשוט נפלא...

normajean

New member
יאפ יאפ

זה לטוב ולרע!אם יש פאשלה אז לא עושים טייק 2 פשוט עוברים הלאה ולומדים

normajean

New member
some personal stuff

רציתי לשתף אתכם בחלק מחיי האישיים,ואכן יש קשר לתאטרון גם.. לאחרונה נוכחתי להבין עד כמה טוב ועוצמתי יכול להיות קשר רומנטי בחיים,איזה סיפוק אדיר ומאושר זה משרה לבנאדם,העובדה שלא משנה מה אני אעשה בשבילו..או כמה אני אחייך ואצחק משטויות שום דבר עדיין לא יבהיר עד כמה מופלא לי בפנים,יש בי מן אושר פנימי כזה שאף אחד ושום דבר לא מסוגל לחדור לתוכו. פתאום חשבתי על זה ועד התקופה האחרונה הדבר שגרם לי למשהו הכי קרוב לתחושה הזו היה התאטרון ועכשיו..הוא נכנס לחיים שלי פתאום,משום מקום, וגיליתי עד כמה ניתן להתעלה על ההרגשה שהתאטרון מעניק.. סתם החלטתי לשתף אולי זה יותר מדי?

למעלה