הקנידאלך

גששבלש

New member
הקנידאלך

אנו מוזמנים לחג והטילו עלי להכין מרק הגדלתי ראש וחיפשתי מתכון למרק קנידאלך פתאום הופיעה לי אודטה דנין בתלבושת ימנית<הרבה יותר יפה> והכתיבה את המתכון: כפית מחוקה של מלח כפית מחוקה של פלפל כפית מחוקה של ביצים כפית מחוקה של קמח מצה <נגמרו לי הכפיות והסירים> ובסוף מתחק את התערובת עם כפית שניה לסיר השני עשיתי הכל ככתבו וכלשונו יצא לי ס ב ט ו ח ה יצאה לי עיסת פירורי קנידאלך בתוך מים עם דלוחים אמרתי לעצמי הלו אי אפשר להפוך לאשכנזי בכוח מייד טסתי לאיטליז קניתי בשר אדום טרי זרקתי לסיר הוספתי חואיג´ מרק הל שום כוסברה בצל כפית חשק כפית חשקומנצין פורטה ויצא לי אחלה מרק תימנייייייייייייייייי מחכה לפתות בערב ותודה לך אודטה על ההשקעה <אני משאיר לך את הכפיות והסירים> שיהיה לכולנו חג שמח שקט ומהנה נ.ב. גש קונה חמץ במחירים מפתיעים

../images/Emo11.gif

שומרת על זכות השתיקה... גם בעינויים לא מודה... קונה חמץ? ´צמע.. חמי, כל שנה מבקש רשות למכור ת´חמץ שלנו, אז כדי שתהיה לו הרגשה טובה אני מסכימה. ואז, בחג.. אני תוהה... האם לא מספיק שאכלתי מהחמץ.. אני גם נחשבת לגנבת? האכלת וגם גנבת? וחוץ מזה... יש מספיק חמץ לכוווולם... מה המחיר ההתחלתי? חג שמיייחחחח.... (פחחחחחח קניידלך... חחחחחחח) ההיא.......

קשוח31

New member
חמץ

חמץ הוא דבר מופלא. אפילו קסום יש לומר. מיותר לציין שבעת ארוחת החג אין לאיש חמץ בביתו. ארוחת החג נמשכת לעיתים עד השעות מאוחרות של הלילה. ואולם, הפלא ופלא ... בבוקר שלמחרת, החמץ מופיע יש מאין. קסם כבר אמרתי ?
שיהיה לכולנו חג שמח.

מיהNY

New member
שיו גששי מתה מצחוק...

קודם כל חג שמח גם לך 8 שנים בניו יורק ואורחים אשכנזים לימדו אותי לעשות מרק קניידלך השילוב של הקניידלך עם תבלינים פיקנטיים הופך את המרק למעדן רק חבל שכל פעם לפני פסח אני שוכחת... תודה שהזכרת לי

smd

New member
מיהNY

בליה הזה אין מקום לשש בש. בלילה הזה נספר לך את סיפור יציאתנו לטייל בסיני טרם קבלת התורה של מס ערך מוסף. ולהלן עשרת הדברות: אל תפספס לרמות אותם. אל תפסיק לחמוד את כספי לקוחותיך. אל תתעסק עם פקידתך והרי היא בת 77. כבד את אורחיך במים אחרי שהלכו למען יעריכון חשבונות בנקך. אל תגנוב רק תתחמן פה ושם. אל תרצח את הזמן בשיעמום. אל תחמוד את אשת רעך כי יכאבו לך הביצים. אני אלוהיך מס הכנסה אשר הוצעותיך גדולות מימך במצרים. אל תיתן עדות שקר אלא רק אם אתה חייב. שש בש זה מיתר. שלומי חג שמח יקירתי.

למעלה