הקמת WEB SITE

Arielvista

New member
הקמת WEB SITE

אולי שאלה מפגרת אבל באלה אנחנו נופלים, לא?.... על שרת Win 2000 Advancedמותקן לי IIS. עשיתי הוספת WEB SITE, הפנתי אותו לתיקיה המתאימה, הגדרתי לו All IP Assigned, ו... לא עובד. נותן לי הודעת You are not autorized.... מה שכחתי?

מול

New member
כמה נקודות כשל אפשריות

1) לא נתת הרשאה קריאה ל iUSER 2) לבדוק מה ה default page 3) אם זה עוד web site לבדוק לאיזה website מוצמד איזה IP או header ( לדוגמא לראשון כולם לשני כל מי שמגיע ל www.domain2.com )

Arielvista

New member
כפי שאמרתי...../images/Emo51.gif

דווקא ב"קטנות" אנחנו נופלים. לא שמתי לב איזה IP מוצמד לכל אתר... תודה

מול

New member
איפה שאתה משייך את ה IP

יש שם Advanced -> ADD ומשם אני בטוח שתדע את ההמשך

Arielvista

New member
הרחבת השאלה:

יש לי ראוטר עם כתובת IP קבועה. מאחוריו יש טווח כתובות עם 16 IP קבועים. בפנייה לכתובת IP של הראוטר מתבצעת (איפה?) הפנייה לאתר שמוגדר על אחת הכתובות הפנימיות. הוספתי לכרטיס רשת כתובת IP שנייה, אחת מה-16 שיש לי, ואני רוצה שכאשר מישהו פונה לכתובת של הראוטר הוא יופנה, בהתאם לכתובת WWW שהוא רשם, לאתר הנכון. עכשיו זה יותר מובן?

מול

New member
זה תלוי בראוטר וברשת שלך

אני עם IP אחד לרשת ולכן אני לא משתמש בהצמדת כתובות IP אמיתיות לשרתים . אני עובד עם IP אחיד ל 2 האתרים שאני מאחסן ומפנה את הכניסות ע"פ ה header כאשר default מקבל את כל מי שה header לא מוכר ( וכל כתובות ה IP מתקבלות ) וה website השני מקבל רק את מה שנקבע ע"פ ה header של www.domain2.com או domain2.com ( וכל הכתובות IP מתקבלות )

מול

New member
לכל website שאתה עושה

כנס ל header ע"י ממשק ניהול IIS - > מאפייני האתר שחדש שיצרת -> בטאב website נכנס לכפתור advanced -> לוחץ על ADD -> מוסיף פורט (ברוב המקרים 80 )ומוסיף header מצורפת דוגמא

Arielvista

New member
וה header יכול להיות

שם הדומיין עצמו? כלומר אם הדומיין הוא www.abcd.com אז ה header צריך להיות abcd?

מול

New member
כל מה שדפדפן מעביר כ header

אבל לרוב שם הדומיין שאתה רוצה שיפנה ל website עצמו

antidot

New member
host header

host header חייב להיות זהה לשם לפיו אתה פונה לשרת HTTP. אם אתה רוצה לפנות לאתר ע"י http://www.mycompany.com, אזי הhost header הוא www.mycompany.com. הערת אגב: host header נתמך החל מHTTP1.1 ולכן שווה לבדוק אם אין בחברה דפדפנים איזוטריים שמדברים HTTP1.0 (למרות שזה די לא סביר).

למעלה