הקמת רדיו דיגיטלי
שלום,
זו תהיה הפעם הראשונה שאני כותב בפורום ואני מבקש את עזרתכם ברעיון/יזמות שאני יציג כאן.
חשבתי על הקמת רדיו אינטרנטי בלבד. כלומר, הפצת השידור בצורה דיגיטלית בלבד.
המנגנון הוא שאני ישדר ב-Loop במשך מספר חודשים מוסיקה מכל הגוונים, צבעים והמינים.
בנוסף, פעם ברבע שעה תוזרק פרסומת בהתאמה למיקום המשתמש (נניח מאזין נמצא בירושלים - הוא יקבל פרסומת הקשורה למיקום שלו).
מבחינה עסקית העלויות הן כאלה:
1,500 ש"ח - עלות הפצה ושימוש במערכת הפרסומות (עלות חודשית)
1,000 ש"ח - עלות הקמת דף פייסבוק כולל העלאת פוסט אחד ביום על מנת להביא מאזינים (עלות חודשית)
1,000 ש"ח - עלות יצירת קמפיין בפייסבוק על מנת להביא מאזינים
2,400 ש"ח - רישוי שימוש של אקו"ם (עלות שנתית)
---------
החזר:
על כל 1,000 חשיפות של פרסומות - אנו מקבלים 10 ש"ח חזרה בקיזו החודשי של ה- 1,500 ש"ח.
מה קורה לאחר 3 חודשים:
1. לאחר 3 חודשים, אעמיד אפליקציה שתאפשר למאזין לבחור play list או לחילופין להצביע מה יהיה השיר הבא
* האפליקציה תהיה זמינה בצורה גנרית מ- day one
היכן הבעיות:
1. ההשקעה עומדת על 4-5K ש"ח לחודש.
2. ההחזר לא יביא את החברה לשורת הרווח במהירות
**** אני מאוד רוצה "תחנת רדיו" אולם להשקיע 60K בשנה נראה לי מוגזם ***
מה דעתכם?
שלום,
זו תהיה הפעם הראשונה שאני כותב בפורום ואני מבקש את עזרתכם ברעיון/יזמות שאני יציג כאן.
חשבתי על הקמת רדיו אינטרנטי בלבד. כלומר, הפצת השידור בצורה דיגיטלית בלבד.
המנגנון הוא שאני ישדר ב-Loop במשך מספר חודשים מוסיקה מכל הגוונים, צבעים והמינים.
בנוסף, פעם ברבע שעה תוזרק פרסומת בהתאמה למיקום המשתמש (נניח מאזין נמצא בירושלים - הוא יקבל פרסומת הקשורה למיקום שלו).
מבחינה עסקית העלויות הן כאלה:
1,500 ש"ח - עלות הפצה ושימוש במערכת הפרסומות (עלות חודשית)
1,000 ש"ח - עלות הקמת דף פייסבוק כולל העלאת פוסט אחד ביום על מנת להביא מאזינים (עלות חודשית)
1,000 ש"ח - עלות יצירת קמפיין בפייסבוק על מנת להביא מאזינים
2,400 ש"ח - רישוי שימוש של אקו"ם (עלות שנתית)
---------
החזר:
על כל 1,000 חשיפות של פרסומות - אנו מקבלים 10 ש"ח חזרה בקיזו החודשי של ה- 1,500 ש"ח.
מה קורה לאחר 3 חודשים:
1. לאחר 3 חודשים, אעמיד אפליקציה שתאפשר למאזין לבחור play list או לחילופין להצביע מה יהיה השיר הבא
* האפליקציה תהיה זמינה בצורה גנרית מ- day one
היכן הבעיות:
1. ההשקעה עומדת על 4-5K ש"ח לחודש.
2. ההחזר לא יביא את החברה לשורת הרווח במהירות
**** אני מאוד רוצה "תחנת רדיו" אולם להשקיע 60K בשנה נראה לי מוגזם ***
מה דעתכם?