וואלה אתה צודק. אבל
את ebay אני מכיר טוב ואת הציוד של הליגה אני קונה דרך סוחר ציוד משם ואכן המחירים הם כמו שציינת: מגיני כתפיים: כ-60-70$ קסדה + מגן פנים : כ-130$ מדים (מכנסיים, חולצה): כ-30$ מגינים רכים לרגליים: כ-20$ ביחד זה אכן יוצא +\- 250$ אבל, תוסיף לזה את דמי המשלוח: כ-40$ לדואר אויר. ועל זה תוסיף מכס: 30% מהסכום= עוד כ-90$ והגעת לכמעט 400$ לשחקן. נכון שלפעמים החבילה מתחמקת מהמכס ואז העלויות זולות יותר אבל כשמביאים ציוד לליגה שלמה 40-50 שחקנים, אין סיכוי להתחמק בכמויות כאלו מתשלום מלא למכס. ואני לא מדבר על תשלום עבור הדפסות של מספרים, שמות ולוגואים על המדים (כ-100 שקל לחולצה) ותשלום עבור ביטוח פציעות ספורט (כ-250 ש"ח לאדם). כיום, הליגה שלנו, שיש בה 3 קבוצות בינתיים (עם נסיונות להקים עוד קבוצות) משתמשת בציוד בסיסי ביותר, כלומר רק מדים ומגינים רכים ללא קסדות וללא מגיני כתפיים, בגלל שמימון הציוד הזה ל-50 איש הוא בלתי אפשרי ללא ספונסר רציני. מה שאין לנו כרגע. ככה אנחנו משחקים פוטבול, אנחנו לא מאושרים מזה ומנסים כל דרך להשיג מימון לציוד אבל כרגע זה מה יש וזה עובד לא רע. לסיכום: אם אתה וחבריך מעוניינים להצטרף למסגרת משחקי הפוטבול שלנו ישנם שתי אפשרויות: - משחקים פתוחים: מתקיימים כל יום שיישי בצהריים בספורטק שבצפון תל אביב, פתוחים לכולם ללא צורך בניסיון או ציוד מיוחד. - משחקי ליגה שמתקיימים לפי לוח זמנים שנקבע מראש בין הקבוצות של הליגה ובהשתתפות שחקנים רשומים שיש להם מדים משלהם, מיגון בסיסי וביטוח פציעות (סה"כ עלות לשחקן הרוצה להצטרף לקבוצה כ-800 ש"ח לשחקן שנה ראשונה (550 ש"ח למדים מלאים ועוד 250 ש"ח לביטוח)) בשנה השניה כבר לא צריך מדים אז העלויות הרבה יותר נמוכות. לאחר כל זאת, אתה מוזמן להטרף ולשחק איתנו פוטבול אמריקאי בכל מסגרת שתרצה. נתראה במגרש