הקמת קבוצה/הצטרפות

firestormil

New member
הקמת קבוצה/הצטרפות

חברי ,כיצד אפשר להצתרף לקבוצה או בכלל יש לי רעיון להקים קבוצה(חולון,בת ים) (יש כבר 4 אנשים). יש בכלל רעיון להצתייד כמו שצריך(במיוחד כאשר זה עולה מעט מאוד כסף.ציוד מלא לאיש עולה כ-250$ מחכה לתגובות

lambdeus

New member
ברוך הבא

המלצתי: לפני שאתם מקימים קבוצה באזור חולון/ בת ים, אני ממליץ לכם להגיע מחר, או הכל יום שישי בצהריים לספורטק בצפון תל אביב ולנסות לשחק איתנו במשחקים הפתוחים. נשמח אם יהיו לכם מספיק אנשים כדי להקים קבוצה ואם ימצא בעינכם הסגנון משחק שלנו. נעזור לכם בכל דרך אפשרית להכנס לעניינים ולהגיע לרמה שבה נמצאת הליגה כעת. לגביי הציוד: הייתי מעוניין לקבל קצת פירוט על מה אתם מדברים כאשר אתם אומרים ציוד מלא ב-250 $. כי ציוד בסכומים כאלו זה החלום הרטוב שלנו. אתה מוזמן לפנות אליי פה או במסר אישי. רביב ממקימי ומנהלי ליגת הפוטבול הישראלית.

firestormil

New member
250$

לגבי ציוד אתה מוזמן להיכנס ל EBAY.COM קניתי שם מיגונים וקסדה סוף הדרך.הם שולחים הכל ארצה ללא שום בעיה.

Yo-man

New member
קצת קשה לקנות ככה ל-12 איש

או יותר... זה מצויין לאחד או שניים, אבל אי אפשר להקים קבוצה שלכל אחד יש ציוד ברמה אחרת ומדים אחרים. בכל מקרה, נסו להגיע ביום שישי לספורטק בסביבות 11:00. נכיר אתכם ונראה איך אפשר להרים קבוצה.

lambdeus

New member
וואלה אתה צודק. אבל

את ebay אני מכיר טוב ואת הציוד של הליגה אני קונה דרך סוחר ציוד משם ואכן המחירים הם כמו שציינת: מגיני כתפיים: כ-60-70$ קסדה + מגן פנים : כ-130$ מדים (מכנסיים, חולצה): כ-30$ מגינים רכים לרגליים: כ-20$ ביחד זה אכן יוצא +\- 250$ אבל, תוסיף לזה את דמי המשלוח: כ-40$ לדואר אויר. ועל זה תוסיף מכס: 30% מהסכום= עוד כ-90$ והגעת לכמעט 400$ לשחקן. נכון שלפעמים החבילה מתחמקת מהמכס ואז העלויות זולות יותר אבל כשמביאים ציוד לליגה שלמה 40-50 שחקנים, אין סיכוי להתחמק בכמויות כאלו מתשלום מלא למכס. ואני לא מדבר על תשלום עבור הדפסות של מספרים, שמות ולוגואים על המדים (כ-100 שקל לחולצה) ותשלום עבור ביטוח פציעות ספורט (כ-250 ש"ח לאדם). כיום, הליגה שלנו, שיש בה 3 קבוצות בינתיים (עם נסיונות להקים עוד קבוצות) משתמשת בציוד בסיסי ביותר, כלומר רק מדים ומגינים רכים ללא קסדות וללא מגיני כתפיים, בגלל שמימון הציוד הזה ל-50 איש הוא בלתי אפשרי ללא ספונסר רציני. מה שאין לנו כרגע. ככה אנחנו משחקים פוטבול, אנחנו לא מאושרים מזה ומנסים כל דרך להשיג מימון לציוד אבל כרגע זה מה יש וזה עובד לא רע. לסיכום: אם אתה וחבריך מעוניינים להצטרף למסגרת משחקי הפוטבול שלנו ישנם שתי אפשרויות: - משחקים פתוחים: מתקיימים כל יום שיישי בצהריים בספורטק שבצפון תל אביב, פתוחים לכולם ללא צורך בניסיון או ציוד מיוחד. - משחקי ליגה שמתקיימים לפי לוח זמנים שנקבע מראש בין הקבוצות של הליגה ובהשתתפות שחקנים רשומים שיש להם מדים משלהם, מיגון בסיסי וביטוח פציעות (סה"כ עלות לשחקן הרוצה להצטרף לקבוצה כ-800 ש"ח לשחקן שנה ראשונה (550 ש"ח למדים מלאים ועוד 250 ש"ח לביטוח)) בשנה השניה כבר לא צריך מדים אז העלויות הרבה יותר נמוכות. לאחר כל זאת, אתה מוזמן להטרף ולשחק איתנו פוטבול אמריקאי בכל מסגרת שתרצה. נתראה במגרש

firestormil

New member
כסף לציוד

שמע,יש באפשרותי לארגן משקיעים לכל הדברים האלה.במידע וילך טוב אוכל להביא גם אנשים מערוץ 9ו-10.בלי שום קשר אם נהיה במצב של 50 איש אפשר להביא את זה דרך עמותה (שלא משלמת מכס).שורה תחתונה הכל עניין של רצון. אגב LAMBDEUS איך אני אזהה אותך מחר?

Lablabla

New member
עד כמה שזכור לי

בפגישת ההנהלה שנערכה בחיפה לפני מספר חודשים צויין שהליגה רשומה כעמותה. אם זה נכון שעמותה לא משלמת מס (איך הגעת לזה?) אז זה בהחלט מוזיל את העלויות משמעותית ומקרב אותנו עוד צעד לקראת המטרה נתראה עוד 42 דקות

idanraphael

New member
לדעתי יש פטורים ממכס לציוד ספורט

המיועד לספורט מאורגן לא פופולארי. אני יבדוק בקרוב באתר המכס.

MiamiD

New member
לגבי מס

כפי שאמרתי כבר לרביב: במידה וציוד מיוצר בארה"ב ויש חשבונית מקור אז אין משלוח פטור ממס אבל לא ממע"מ. נבדק ונסמך לפי דברי אמלי מכס.

סוף סוף!

אני כבר הרבה מאוד זמן מאוד רוצה לשחק פוטבול אמריקאי, עוד אל ניסיתי והספורט נראה לי מאוד מעניין, אשמח לבוא בשישי :) בקשר לכספים, אין לי מושג בקשר לשום דבר עם המיסים או עם הציוד אבל אפשר להשיג תרומות ואפשר להשיג ספונסרים, זה אפשרי. קחו דוגמה, מישהו מכם שמע על הספורט אולטימייט פריסבי? אני מתאר לעצמי שלא וככה גם רוב הארץ, אבל בכל זאת הצליחוו להשיג תרומות וספונסרים ולהוציא 20 שחקנים לארצות הברית לאליפות העולם שזה אומר- שילמו להם על האוכל, על הטיסה, על הלינה, על הרישום לתחרות (שמאוד לא זול דרך אגב) ועל הציוד. הכל אפשרי דרך אגב אם מישהו מכם לא מכיר את הספורט ומתעניין כדאי לו לנסות, זה מאוד נחמד. אם אתם רוצים צרו איתי קשר 0547405567 דרך אגב, יש כאן שחקנים מקצועיים?

Yo-man

New member
תגדיר "שחקנים מקצועיים"

אין בארץ מאמני פוטבול, ולכן הרמה אליה הגענו היא רמה שלדעתי יכולה להתאים להיי-סקול, לא לקולג' ובטח לא ל-NFL. יש כמה שחקנים שחונכו בארה"ב ובזכותם כולנו משחקים טוב יותר אבל בין זה לבין "מקצוענים" יש עדין חתיכת מרחק. מצד שני, למי שעד כה לא שיחק פוטבול ולא מכיר את המשחק דרך הידיים - אנחנו נראים freaking מקצוענים.

laufgas

New member
היית חייב להוסיף את ה-freaking?

זה נראה הרבה יותר מקצועני ככה.

התכוונתי

התכוונתי לשאול אם יש כאן שחקנים ששיחקו בNFL או בקולג' או במשו מקצועי אחר, כלומר יותר ממשחקי ידידות או משחקים פתוחים או פיק-אפ וכדומה..

Yo-man

New member
אז לא.

לפני שנה שיחק איתנו בחור אמריקני שהיה Long Snapper בקולג', ולפני זה ליין-בקר בהיי-סקול. בזכותו הבנו עד כמה אנחנו רחוקים מרמה של שחקני NFL. זה היה מדהים (מפחיד?) לראות אותו משחק. הוא הגיע לכם מקום בהגנה, כמעט תמיד הראשון להפיל את השחקן עם הכדור, ולא משנה לאן הלך המהלך. לפני 3 שבועות שיחק איתנו מישהו שהיה בועט בקולג', אבל זהו. מעבר לזה אין אצלנו שחקנים "מקצוענים".

zipfer

New member
אה וקולבי שהיה ועזב בערך עכשיו

היה rb בתיכון עם מלגה ל division 1 קולג' אז גם קצת נחשב...

למעלה