הקמת פינת חי

נופרכהן

New member
הקמת פינת חי

שלום סיימתי לימודי לחינוך וסיוע בעזרת בע"ח ואני נמצאת במגעים עם מנהלת ביה"ס בו אני עובדת, על מנת להקים פינת חי קטנה בבית הספר. האם מישהו/י יודע/ת להמליץ על עמותות שניתן לפנות אליהן על מנת לקבל תרומה להקמת פינת החי? מדובר בבי"ס רגיל תודה רבה! נופר

קרן קרב אולי

אם בית הספר מתוקצב גם על ידי העירייה, ניתן לפנות למחלקת החינוך בעירייה בנסיון. לא בטוח שיצליח, מה שבטוח שאם לא תנסי, זה בטח לא יצליח. ניתן גם לפנות להורים בבקשה לתרומה, רק עם הסכמת הנהלת בית הספר כמובן.

נופרכהן

New member
תודה רבה

אני בהחלט מתכוונת לנסות כל מה שאפשר אפנה גם לקרן קרב יום נעים

נופרכהן

New member
בדקתי

פניתי אל קרן קרב הם ענו לי לפנייתי בצורה אדיבה אבל הם מקצים את התקציבים שלהם לפעילויות העשרה במוסדות החינוך של הרשויות שהם עובדים בהן עוד רעיונות? ..

שיעורי בית

פנייה לועד ההורים, פניה לרשות המקומית, פנייה להנהלת בית הספר. יש בתי ספר שיש להם אגודת ידידים, יש כאלה שאין. יש בתי ספר בהם פינת החי עשויה כפינת חי, יש בתי ספר בהם פינת החי היא בכיתה ריקה, ולא פעם המצב הוא לטובת הכיתה. יכולים להקצות לך מקום במסדרון, או גומחה או בשטח של הפיר שבין המדרגות - אם יש. ואז משיגים כלובים וחיות מתרומות ואת התקציב השוטף מהקופה הקטנה של בית הספר למשל. אפשר להתחיל מאד בקטן וליצור את הרגשת הצורך בבית הספר יש מאין, כך שבשנים הבאות פינת החי תתוקצב מראש.

למעלה