הקמת פורום שחייה

הקמת פורום שחייה

אהלן מה עיניינים??? מי בעד שאני אקים פורום שחייה אנא המליצו עליי לתפוז - שמי שחר ( אתם רוצים שאני אהיה המנהל של הפורום החדש שחייה) אוכל לענות על כל שאלה בנושא שחייה. אני מתחבר לפורום בכל יום. אוכל אפילו לתת לכם תוכניות אימונים למתחילים ומתקדמים !!! בתודה מראש שחר השחיין - מתאמן 6 פעמים בשבוע כל אימון שעתיים בערך 6 ק"מ באימון .

אילוניק

New member
אין צורך בהמלצה

פנה למערכת תפוז ואם תצליח לשכנעם שכדי להם לפתוח פורום כזה הם יעשו זאת ברצון וללא המלצות בברכת חג שמח ובהצלחה

שי רוט

New member
שאלה קריטית....

ומה לגבי גילוח הרגליים , האם זה עוזר בפורום השחייה ?

תשובות

היי מה קורה??? דבר ראשון : פניתי לתפוז והם שלחו לי למייל שבכדי להקים פורום שחייה , אני צריך המלצות של לפחות 10 אנשים לפחות שימליצו עליי להיות כמנהל ( על שמי - שחר ) פה אני צריך את עזרתכם / ן דבר שני : גילוח הרגליים : כיום , אני לא מכיר אף שחיין שמגלח את רגליו עד לפני שלוש שנים זה היה נכון טענו , וצדקו שרגליים מגולחות מורידות את התוצאה לפחות בחצי שנייה . וצדקו מה הפיתרון : בגד ים שמכסה את כל הגוף אם תשימו לב גם לבנים יש בגד ים ארוך מהחזה ועד כפות הרגליים מבד לייקרה לי יש בגד ים כזה קניתי אותו אחרי הנחה - מחירו 4400 ש"ח כן כן דוגמא: השיא שלי ב - 100 מטר חתירה ( חופשי ) היה 50.80 שניות אחרי השימוש בבגד הים השיא שלי כיום הוא : 49.22 שניות ומאיות המדידה הראשונה יום לפני השנייה יום אחרי אודה לכם מאוד אם תמליצו עליי - שחר בתודה בריא על כולכם!!! שחר חיפה

gabbydiver

New member
תגובה לשחר

שלום לשחר ולכל חברי הפורום הנכבד בדרך כלל הנני צופה פאסיבי בפורום ומאוד נהנה מכך. אך,במקרה זה ראיתי צורך דחוף להגיב. שחר מכיוון שהייתי שחיין בעבר(מהשורה הראשונה אבל זוהי בהחלט לא הנקודה)אני מכיר את השיאים והתוצאות של השחיינים.לפי מה שרשמת לגבי התוצאות שלך הם מאוד מאוד מתקרבות לשיאי העולם!!!!!!! הלא כן!!! לא ידעתי שיש לנו שחיין חתירה(חופשי) ברמה כזאת. אבקשך לא לכתוב שטויות בפורום הזה(או בכלל) למענך ולמען אחרים וכמו כן לא לנסות להונות אנשים שמידת ההבנה שלהם היא נמוכה. תודה

mares

New member
סתם שאלה:

מכיוון שראיתי שאתה עוסק גם בפסיכולוגיה: צניעות היא תכונה נירכשת או מולדת? מצטער, לא יכולתי להתאפק...

עידו17

New member
וואלה קנה אותי הבחור

גם שוחה, גם צנוע, גם חתיך - את הקול שלי הוא קיבל

ליבי ליבי איתך...

יכולה להבין את רוח ההתלהבות, אבל אם תרצה שנתייחס ברצינות לדבריך, למה אתה מוסיף: שחר, החתיך של הצ´ט... ותותח בן 25, וכי איך נתייחס ברצינות אם כאלה תארים? הצחקת אותנו...

חי בר

New member
בתור שחיין אתה אמור לדעת את זה

מים שקטים חודרים עמוק, מים רועשים סתם עושים קצף.

למעלה