הקמת חברה בבלגיה אני צריך עזרה בהקמת חברה בבלגיה, אשמח לאינפורמציה בעניין
B beamaker New member 3/2/13 #1 הקמת חברה בבלגיה אני צריך עזרה בהקמת חברה בבלגיה, אשמח לאינפורמציה בעניין
W Woking New member 3/2/13 #3 זאת תגובה שאף פעם לא הבנתי אם יש לכם ערוץ פרטי למה להשאיר הודעה בערוץ הפומבי? לא יפה סודות בחברה!
S smaak New member 3/2/13 #4 נכון נכון נכון אלפי ישראלים רוצים להגיע לבלגיה ולהתיישב ליד אוחנבליק, למה שהם לא יהנו מהמידע? במיוחד אם הם רוצים להקים דוכן מהפכני למוצרי ים המלח בקניון.
נכון נכון נכון אלפי ישראלים רוצים להגיע לבלגיה ולהתיישב ליד אוחנבליק, למה שהם לא יהנו מהמידע? במיוחד אם הם רוצים להקים דוכן מהפכני למוצרי ים המלח בקניון.
E een ogenblik New member 3/2/13 #5 רוצה מכות? גגגגגגגגגגגגגגרררררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
רוצה מכות? גגגגגגגגגגגגגגרררררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W Woking New member 4/2/13 #6 אני מניחה שלא אבל היא עוד פחות רוצה אלפי ישראלים שיגיעו להתיישב לידה. גם ווקינג חושבת שצריך לעזור לכל מי שרוצה להגיע - לבלגיה.
אני מניחה שלא אבל היא עוד פחות רוצה אלפי ישראלים שיגיעו להתיישב לידה. גם ווקינג חושבת שצריך לעזור לכל מי שרוצה להגיע - לבלגיה.
E een ogenblik New member 4/2/13 #8 אבל טעמי מבלגיה! ואם לא תזהר, תמיד אני יכולה להרביץ לך במקום. פחח, שאני אקשיב למי שאינו יודע אנגלית מספיק לאיית את שמו. איך אינך יודע שמקור שמך בשגיאת כתיב, וזה צריך להיות Walking בכלל? אתה ממש בלונדינית!
אבל טעמי מבלגיה! ואם לא תזהר, תמיד אני יכולה להרביץ לך במקום. פחח, שאני אקשיב למי שאינו יודע אנגלית מספיק לאיית את שמו. איך אינך יודע שמקור שמך בשגיאת כתיב, וזה צריך להיות Walking בכלל? אתה ממש בלונדינית!
W Woking New member 5/2/13 #11 שאני אבין את צוחקת עלי בגלל שאני בלונדינית? את כנראה מזלזלת באינטליגנציה שלי!
S smaak New member 4/2/13 #9 תראי, הרי להתיישב לידי הם לא יעזו, גם כי זו אני, וגם כי זה חור. אז לפחות תוכלי לעזור לתוהים והאובדים להתאקלם.
תראי, הרי להתיישב לידי הם לא יעזו, גם כי זו אני, וגם כי זה חור. אז לפחות תוכלי לעזור לתוהים והאובדים להתאקלם.
נ נעמה מאמסטרדם New member 4/2/13 #7 גם להשאיר הודעה בפרטי/בפראי ידעתי שיגיבו על זה - אבל את/ה/אתה/אתם ? ? ?