הקמת דוכן

הקמת דוכן

שלום אני רוצה להקים דוכן לצעצועים וגימיקים איך אני מתחיל?מה צריך לעשות?

HayaBee

New member
תתחיל ממציאת ספקים טובים וזולים.

אחרי שביססת את זה, לך והרשם אצל שלטונות המס.הדפס את החשבוניות/קבלות בהתאם לצורך. רכוש שולחן, כיסא, כיסוי לשולחן, שימשיה, מנורה ללתאורה, את המוצרים למכירה . ומעכשיו המשך לבקר בפורום בקביעות על מנת למצוא את המידע על מקומות העבודה , ביכולתך גם לבקר בבלוג של הפורום שם תמצא את רשימת המפיקים ותוכל לפנות אליהם ישירות. בהצלחה, חיה

izzy g

New member
האם צריך רשיון מיוחד לפתוח דוכן?

יש עוסק מורשה, קבלות ושולחן, האם אני יכול פשוט להגיע לאנשהו ולהתחיל למכור? או שצריך רשיון נוסף? אם אני רוצה למכור מוצרים לרוכבי אופניים, האם אני יכול פשוט למצוא שביל אופניים פופולרי ולמכור שם? או שצריך רשיונות נוספים?

SSSSS33

New member
יש רשימת מנהלי ירידים אתה מתקשר מתאם ומתחיל

למכור רק תיקח בחשבון שההתחלה היא קשה תתיחס לזה בתור בית ספר תשתדל לרשום הערות כדי ללמוד. יש אנשים בדרך ברובם טובים וכאלה שלא נעימים מכולם תלמד. בהצלחה חומד .

Jen74

New member
../images/Emo207.gifגמני רצית לשאול אותו דבר

אני מעוניינת להתחיל עם דוכן של אביזרי אופנה (אקססוריז) מגוונים כמו חגורות, כובעים, עניבות וכדומה. התחלתי להתעניין לגבי ספקים אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל ומה עדיף (יבואנים או אולי סיטונאים עם מוצרים מקומיים)?

HayaBee

New member
מאיפה להתחיל????? מהחזון כמובן ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מהחזון !!! יש חזון, זה הצעד הראשון. שיקלי מה הסחורה שאת בוחרת ואוהבת, אחר כך כבר תשקלי על פי דרישת הלקוחות, כי מה שיכניס לך כסף יהיה מה שתרצי לראות על שולחנך מן הסתם. וכל השאר אותו כנ"ל....שלטונות המס וכל השאר. מאחלת לך הצלחה והנאה.

Jen74

New member
חזון כבר יש../images/Emo47.gif

להיות מלכת האקססורייזינג
אני יודעת מה אני רוצה למכור אבל אני לא יודעת ממי להשיג את הסחורה...
אני מתחילה מחר בטלפונים ובכיתות רגליים במקומות שאני מכירה שיש סיטונאים כדי לראות איזה סחורה מציעים ומה תנאי התשלום.

השמשון

New member
מוצרים למכירה

היי JEN 74 , אם את מעוניינת למכור גם קטורות איכותיות תוכלי ליצור קשר איתי במייל [email protected] זהו מוצר חדש בשוק (לא הקטורות הרגילות) וזה מגיע עם סטנד תצוגה. זהו אחד מהמוצרים שיוצרים קליינטורה קבועה שייחזרו אלייך שוב ושוב. שווה ניסיון!

Jen74

New member
תודה על ההצעה../images/Emo140.gif

אבל אני לא יודעת איך זה עשוי להשתלב בדוכן של אביזרי אופנה שאני רוצה למכור. קודם אני אתחיל עם המוצרים שחשבתי עליהם ואחר כך נראה מה הלאה.

השמשון

New member
ההצעה בעינה עומדת

הקטורת הינה מוצר אשר מתאים לכל דוכן ,כיוון שהיא עומדת בפני עצמה . חבל שהתמונה לא נכנסת לי להודעה . בכל אופן שיהיה לך בהצלחה מרובה, והצעתי עומדת בעינה בכל עת.

לוי0000

New member
שלום

מה ענינים סגרתי חנות תכשיטים יש לי סטוק תכשיטים ב5 שקלים מהמהמים צרי קשר במ"ל אם את מעונינת ביי בנתיים

למעלה