" הקמצן בשדה השיפון "

ליאן.

New member
" הקמצן בשדה השיפון " ../images/Emo80.gif

לא אמרנו שרק הבחור צריך לשלם על הדייטים, אבל מכאן ועד לגלות שאתה קמצן כרוני. יש גבול
כתבה מאת מאי רוזן נו, מי לא נתקל/ה באחד כזה או אחת כזו פעם בימות חייו ? ספרו ספרו.. אני מנסה להזכר.. בטוח שהיה אחד כזה מתישהו.. הממ.. הנוטה, מה איתך ? אולי אתה אחד מאותם קמצנים ? (חסכנים?
)

ליאן.

New member
משמעות המילה תותחן לא מסתדרת לי

בהקשר זה.. אתה מוכן להסביר בשתי מילים או יותר ?

מדהים...

כתבתי טקסט שמסביר הכל כל כך יפה, הרבה... הרבה טקסט. והשרת של תפוז החליט להתעלם מההודעה (404), נכון נפלא? עכשיו לעולם לא תדעו מה עושה אותי התותחן משדה השיפון... כי אני חייב לעוף לארוחת ערב אצל ההורים לכבוד יום המשפחה.

ליאן.

New member
איך נפלו גיבורים... ../images/Emo3.gif

דווקא תפסתי ממך עד לשלל התירוצים האחרונים.. חבל.. טוב טוב, לך לאמא. מסור לה ד"ש ו

voguemaster

New member
נדמה לי

שיש גבול של 16384 תווים שאפשר להכניס לתוך הודעה אחת, אבל אל תתפוס אותי במילה. אני יודע בוודאות שקיים גבול כזה (וחייב להיות כמובן) אלי

ליאן.

New member
אכן קיימת הגבלת תווים.. אך

לדעתי, הנוטה לא הגיע לאותה הגבלה אלא פשוט קיבל עמוד שגיאה (=404). לכל מי שנתקל באיזושהי בעיה בשליחת ההודעה לאחר כתיבתה (ומתבאס שהיא נעלמה), ניתן לשחזרה !! איך עושים זאת ? file--> work offline---> ואז לחזור עמוד עם back. אם תקפוץ הודעת בחירה של להשאר אונליין או אופליין, יש לבחור אופליין, והופ! הנה היא אותה הודעה סוררת.. נשאר רק ללחוץ על ´שלח´ (ולבחור באונליין כשתחזור הודעת בחירת המצב בשנית.)
הנוטה, אני מקווה שלמדת משהו היום.. זהו, כבר אין תירוצים יותר..

מה שבעצם קורה, זה שהשרת מרפרש את

עצמו. כשכותבים הודעה ארוכה, רצוי לסמן הכל ולשמור בקונטרול C או אפילו לכתוב על קובץ וורד ולהעתיק.. לא תמיד אפשר לחזור אחורה לשחזר את ההודעה.. אגב, אם קורה וההודעה נשלחה ומשום מה לא עלתה לפורום, שוב בגלל תאימות של שרתים, כדאי לבדוק בכרטיס האישי במסגרת ההודעות האחרונות כי יכול להיות שהיא שם... אלה היו 60 שניות על "כיצד דואגים להעלאת הודעה".

ליאן.

New member
אני לא נתקלתי בתופעות שהזכרת

אולי את ממציאה ? סתם סתם..
אצלי תמיד עבדה שיטת הרוורס.

אולי אני ממציאה ואולי זה מניסיון

א ב ל היית רוצה לנסות לכתוב הודעה של כמה אלפי תווים ואז לגלות אאוט אוף דה בלו שהיא נעלמה? בי מיי גסט..
ואגב, את לא נתקלת בתופעה כי את דיי חדשה כאן, היו בתפוז כמה וכמה בעיות שרתים שתיסכלו הרבה מאוד אנשים. לשמחתי הן נפתרו, אבל לדעת ולהיות מוכנים אף פעם לא מזיק, לא?!

ליאן.

New member
כשכתבתי הודעה של כמה אלפי תווים,

ההודעה אכן נעלמה, וגם כשהדבקתי אלפי תווים או אלפי סמיילים. ולמדתי שלא לעשות כן. כמובן שבמקרים אלו, שוב עבדה שיטת הרוורס. נסי אותה.

אלדד26

New member
מוזר,

אני אף פעם לא התעסקתי עם עניין האוף ליין. אני עושה back וחוזר להודעה... (XP Pro, IE 6.0.2)

עפיפון26

New member
קרבוסילן ל"תותחן"

בפורום רפואה ישנה המלצה לסובלים מאותה בעיה ....
קרבוסילן

ביגבן

New member
תשמעי הסיפור מזה הצחיק אותי../images/Emo6.gif

לא ידעתי שקיימים כאלה יצורים מיקרוסקופיים מהמין שלי... קמצנות כזו זה ממש ...מה להגיד מחליא... מאידך גיס(א)תי גם אתן לא בדיוק מציעות להשתתף בהוצאות... נתקלתי לא פעם בסיפורים של אחי הצעיר על בחורות שונות בחלקן בעלות מקצועות חופשיים כמו עריכת דין או רפואה זו או אחרת שהולכות בגישה "שישלם ובגדול" ואם היא מעוניינת בחופשה רומנטית זוגית בחו"ל לתאילנד למשל "שישלם" והכל ובלי היסוסים....שישלם החרא על זה שאני מזדיינת איתו.. מה דעתכן בנות על סוג הנשים שמתואר כאן? אותי זה מחליא לא פחות...

ליאן.

New member
כנראה שאותן נשים, למרות היותן

בעלות מקצועות חופשיים, דיי פרימיטיביות עם אופי זנותי. מצטערת, אין לי הסבר אחר לתופעה המזוויעה הזו.

אלדד26

New member
למרבה הצער,

קיימים הרבה כאלה - גם מהמין שלנו וגם מהמין שלהן.... עצוב, עצוב. ויש עוד מספיק רעות חולות בקרב שני המינים, תודה לאל!

למעלה