הקמפיין של דפי זהב

הקמפיין של דפי זהב

מי שגר בתל אביב לא יכול שלא לשים לב לשלטים (טלרופים) המפוזרים בעיר עם המסרים המשעשעים הבאים: "יש לך בדיחות לא מצחיקות? חפש נגריה, רוצה חורף גשום? חפש קוסמים, רוצה לקבל מחמאות? חפש מראה" ויש עוד. עם כל החינניות של השלטים השנונים, אני מתקשה להבין מה רצו להגיד לי. לדפי זהב אין כסף מיותר לשעשע אנשים, חיייב להיות מסר מאחורי השלט. מה הם רצו לומר לי? שבדפי זהב יש קטגוריות שונות ומרובות? אוקיי, את זה ידעתי גם מקודם. נסו לספר לי משהו חדש . . . מירן

CARMI*

New member
לא. מילת המפתח היא

"מצא" כמה אפשר לחפש? הפרסום הנ"ל של דפי זהב לא רק פונה אלינו - המשתמשים. א ת ה כ ס ף - דפי זהב לא רואים מאיתנו, אלא ממפרסמים (קוסמים, נגריות, זגגים?) שמגדילים את המיקום הפרסומי שהם מקבלים בחינם למיקומים מובלטים וגדולים יותר, (מה שהופך את הטלרופים המשעשעים לתמוהים עוד יותר)

פרלה*

New member
אני ראיתי את

"בעלך עושה כביסה?" בחיפה.. וזה דווקא משך לי את תשומת הלב, כי בעלי באמת עשה כביסה..! ועכשיו, ברצינות, לגבי מה הם רצו להגיד..האמת - איך אתה היית מפרסם מוצר כמו דפי זהב? מה כבר יש להגיד על זה? זו דווקא טקטיקה טובה, לדעתי, למשוך תשומת לב במשפטים מטופשים שדורשים הסבר במקרה של מוצר כזה.

הבעיה היא לא ה"איך", אלא ה"מה"

בתהליך הכנת הפרסומת יש שני שלבים עיקריים. ראית צריכים להגדיר מה רוצים להגיד ולמי. מה מטרת הקמפיין, איך למדוד את תוצאותיו וכו´, אח"כ מתרגמים את המה לאיך בצורה הכי קריאטיבית שאפשר כדי למקסם את התוצאות. הבעיה של הקמפיין של דפי זהב לטעמי הוא שיצא להם אחלה של "איך", כי כמו שאמרת זה משעשע ותופס את העין, אבל לא ברור מה רצו להגיד. אני מסכים עם כרמי שבדר"כ קהל היעד של דפי זהב הוא המפרסמים, בעלי המקצוע וכו´. ובכן הרם הקמפיין הזה שכנע אותם שכדאי להם לשים מודעה בדפי זהב? האם דיברו על חשיפה? על מחירים? לא ממש. ואולי אני סתם לא מבין שום דבר מירן

למעלה