הקלסטרון!!!!!!!!!!

amirbilu

New member
הקלסטרון!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif

אני פותח פינה חדשה באתר של עמי שתיקרא הקלסטרון,שם אני ירכיב מחלקים של דמויות מהסידרה איש אחד,תפסתי את הכסא ל15 דק´,ועשיתי דוגמא,היא לא מי יודע מה,אז אל תהרגו אותי,נראה מי יזהה את כל חלקי הפנים. והחלקים: שיער מצח עיניים אף פה תמונה מצורפת,קלסטרונים נוספים תוכלו למצוא באתר של עמי,בהמשך השבוע לילה טוב אמיר

כמה פעמים אפשר לומר לכם????

לא לעלות תמונות זדוניות!!!!!!!!!!!!!,פעם הבאה שמישהו מעלה תמונה כמו זאת ישר נחסם מהפורום.לגבי התמונה של שלומית היא בסדר אני מדבר על כל שינוי הפנים בקיצור תמונות ז-ד-ו-נ-י-ו-ת.

lehayey aava

New member
אין פה שום דבר זדוני כי

א. זה לא על שחקן אחד זה לקוח מכמה שחקנים ומאיברים שונים איזה שטויות וכאילוה שחקנים יכנסו לפורום ויפגעו.. פשוט שטויות!! טוב קיצר אין פה שום דבר זדוני.. לשמל על תמונות ערום של שחקן כלשהו הייתי מבינה זדוני אבל זה?? נו באמת...GROW UP

abca

New member
יש פה משהו זדוני כי...

א. תמיד יש שחקן אחד שמשמש את הבסיס והמקור ועליו "מדביקים" את שאר החלקים. ב. אלי אומר וכולם עושים
וחוץ מזה, יכול להיות ששחקנים יכנסו לפורום. אני יודע על הרבה פורומים בתפוז שאנשים בכירים באותו התחום נכנסים וגולשים.

lehayey aava

New member
טוב.. אין לי כח שזה יהפוך לאחד

הויכוחים של הפורום כי יש מספיק אני חושבת..לא? כל אחד והדיעה שלו..

זה קצת פחות...

תראו הסיבה שההודעה הזאת עוד נמצאת פה כי היא פחות ממה שפירסמתם אתמול ואל תגידו שזה לא זדוני ואם אתם אומרים שזה לא קשור לסידרה אז מה זה עושה פה?????????.

למעלה