הקליפ

steelwater

New member
הקליפ

טוב, הקליפ מוכן. כמה דברים לפני שתיראו אותו. בימים אחרי שצילמנו אותו עבדתי עליו זה הרבה ופשוט בשבוע האחרון לא היה לי כמעט זמן לעבוד עליו, אבל אתמול נשארתי ערה עד מאוחר וסיימתי אותו והעלתי אותו ל-youtube כדי שכולכם תוכלו לרואת אותו. העניין הוא כזה, מסתבר שלא צילמנו כל-כך הרבה חומר ולא היה לי הרבה מה לעבוד איתו יש בעיקר צילומים של חן, עדי ואיציק כי מישומה האחרים בקושי הצטלמו חחח. חוץ מזה הוספתי הרבה מהאייר באנדינג ואת הקטעים המתוסרטים כמו חן ועדי בתחנת רכבת, הקטע של הסיילנס איז מרדר והקטע שחן רואה את עדי ואיציק יושבים ביחד. אז אם זה נראה לכם כאילו אין הרבה קטעים בסרט, זה בגלל שלא היו הרבה קטעים בכלליות. בעיה אחת, הורדתי תוכנת עריכה בהתחלה אבל אז ויתרתי והחלטתי לערוך את הוידאיו ב-WMM כי הגעתי למסקנה שאני סתם יבזבז המון זמן בללמוד את התוכנה וב-WMM זה זרם הרבה יותר מהר. העניין הוא שאני לא יודעת איך לעשות שבהתחלה ישמעו אותנו מדברים ואז ישמעו את הקליפ עם מוזיקה ברקע. אז או שאם מישהו יודע הוא יסביר לי איך, או שאני אשלח למישהו את שני הקטעים והוא יעשה את זה, או שנוותר על ההקדמה שלנו. אגב, הורדתי הרבה קטעים ממנה כי לא שמעו כל-כך טוב ואנחנו גם די חופרים להם שמה חחח. השארתי בפחות או יותר שאנחנו מסבירים שנפגשנו דרך הפורום, שהכנו לו קליפ ושאנחנו מקווים שהוא ישתמש בו הורדיתי את הקטע שאומרים איך קוראים לכל אחד. זה בסדר מצידכם? זהו, חוץ מזה נראה לי שיצא קליפ ממש חמוד ומצחיק וגם אם לא ישתמשו בזה אז זו מזכרת כייפית שלנו. אגב, את הכל צריך להחליט היום אז תענו הלודעה הזאת מהר! http://www.youtube.com/watch?v=haNFs4u0ZM0

jess r

New member
אחלה קליפ

תגידו, אתם יודעים\ זוכרים איך קוראים לזה שהולך על החבל?

Angelus

New member
יש לנו כרטיסים שלו

אנחנו צריכים לבדוק ונאמר לך יורשה לי לשאול מדוע?

creepy creep

New member
האיש החרדי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני חושבת שהקליפ יצא ממש חמוד! הפתיחה עם האיש החרדי, והאופנוע.. אהבתי את זה. חן מתנדנד ועדי מפילה אותו
בקיצור, אני חושבת שזה יצא בסדר גמור.

Angelus

New member
כל הכבוד../images/Emo47.gif

הקליפ יצא איכותי ויפה. בכלל, אנחנו מוכשרים. כל הכבוד גם לנו. תודה רבה!

Ch3nf3l

New member
חח אוי, גדול!

אהבתי איך שערכת את הדברים בהתחלה, קצת הפריע לי שבקטע של האיירבאנדינג זה לא באמת מתואם עם השיר (מזל שגם ככה לא רואים את השפתיים שלי), אבל לא נורא. לא חושב שזאק יקח את זה, גם לא מה שהוא ביקש וגם האיכות של הוידאו לא משהו, אבל נקווה לטוב. תודה על ההשקעה! באמת שיצא מגניב.

mikmik000

New member
מגניב, יצא ענק :)

מצטערת שבסוף לא יצא לי להשתתף בכלל גם בעריכה של הקליפ :( מעבר לזה שהייתי נורא עסוקה עם המתכונות\בגרויות, אני עושה המון בייביסיטר על אחיינית שלי לאחרונה, כי עדיין לא הורידו לאחותי את הגבס והיא לא הכי מסתדרת איתה לבד.. בכל מקרה, אני מקווה שזאק ישלב את הווידיאו שלכם בקליפ
יצא ממש מגניב :]

steelwater

New member
שלחתי אותו!

מישומה האתר עשה יל בעיות ופעם ראשונה שניסיתי זה כנראה לא שלח, אבל אתמול נתתי לזה שעות לחשוב ובסוף היה כתוב יל שהקליפ נשלח.
בכל מקרה כתוב באתר שהדד-ליין נדחה ל-2.6 אז שלחתי את זה בזמן.

למעלה