הקליפ Nuestro Amor להורדה

מלי 13

New member
שמתי לב למשהו.....

אולי זה קצת טיפשי אבל אחרי שרואים את אנהי ופונצ'ו מתנשקים מיד מעבירים את המצלמה לדולסה וכריסטופר ורואים שדולסה טיפה מבואסת והיא מסתכלת לצד (מאחורי כריס) וניראה לי ששם היו אנהי ופונצ'ו וזה הפריע לה שהם מתנשקים ... חחח אני יודעת שזה נישמע טיפשי אבל תשימו לב...אני יודעת שכל הנשיקות האלה הם חובה וזה בגלל העבודה אבל תיראו ותגידו מה אתם חושבים. וחוץ מזה אני חייבת לציין שזה קליפ מהמם וכולם ממש מושלמים !!!

luissana

New member
ממש לא היא דווקא נראית מרוצה מקרבתו

של כריסס שימי לב בתמונה

מלי 13

New member
לא התכוונתי למקרה הזה...התכוונתי

אחרי שאנהי נשכה את פונצ'ו אז מראים את דולסה וכריס..

מלי 13

New member
כן ...זאת התמונה...אבל לפני כזה...

חח אני שמתי לב לא יודעת מה איתכם..

מלי 13

New member
נו כן לזה אני מתכוונת שהם עדיין

אוהבים זה את זה...ואם בתקופה הזו הם כבר לא היו חברים אז היה אפשר לראות שלדולסה הפריע שפונצ'ו התנשק עם אנהי..וגם אם הם עדיין היו חברים אז דולסה טיפה קנאה..ראו את זה על בפנים שלה ובעיניים.

HEN0121

New member
אתם הורגים אותי מצחוק

עדיין אוהבים? לפעמים האהבה נגמרת כמה גדולה שהיא וזה מניסיון להיות ביחד לחזור להיות ביחד לחזור ואחרי זמן מסויים לפעמים נימאס (רק אם זה לא אהבה אמיתית) אולי הם אהבו מאוד אבל לא אהבה אמיתית אז זהו... די כל הזמן להגיד הם אוהבים להמציא שהם חברים אתם חושבים שזה יחזיר אותם? אז ממש לא הם בני אדם ולפעמים מתאהבים גם באנשים אחרים מה לעשות

Ripelll

New member
../images/Emo45.gif ישר ולעניין../images/Emo70.gif כמו שצריך../images/Emo70.gif

pablo111

New member
הם אוהבים ותראו שהם יחזרו ובגדולל

כל הקנאים או כל אלה שרוצים שיפרדו או שיהיה עם אנהי אז יש לי משהו להגיד לכם במוקדם או במאוחר הם יחזרו כי מה שיש בנהים זו אהבת אמת ולא יעזור מה תגידו יש אמת אחת וזו האמת כמה שהיא לא נעימה מצטערת להרוס לכם אבל פונצ'ו אוהב את דולסה והיא אותונקודה. סוף פסוק

HEN0121

New member
מה?

אני ממש לא רוצה שהם יפרדו ובתור מעריצה של פונצו אני רוצה שיהיה לא רק טוב ולא משנה עם מי... ועם הוא אוהב את דולסה שיהיה לו איתה בכיף אני לא אמרתי שהוא לא אוהב אותה אמרתי אולי זאת לא אהבה אמיתית . ותרגעי עם המילים כי קנאית זאת את ואם הם יחזרו שיהיה להם בכיף הם זוג נורא יפה ואם לא אז לא לי הכי חשוב שלפונצו יהיה טוב

HEN0121

New member
אני אמרתי שאולי הם לא אוהבים

וכולם יודעים שאני אוהבת את אנהי ופונצו מה לא ברור היה ברמז שלך? וגם אם לא יום טוב לך נעים להכיר חוץ מזה לדעתי זה ככה ואם הם יחזרו שיהיה להם בכיף העיקר לפונצו יהיה טוב

HEN0121

New member
חח סוניה כמה שאת חמודה../images/Emo13.gif

לאנשים כואב לשמוע תאמת

למעלה