28
ל ליאת 406 New member 30/8/05 #47 למה את אומרת כריס ודולסה אלפונסו ואנהי ביכלל יצאו מושלמים וביכלל לתת נשיקה כזאת צריך הרבה ביתחון והרבה קימיקה פשוט הנשיקה של אלפונסו ואנהי הדיהמה אותי
למה את אומרת כריס ודולסה אלפונסו ואנהי ביכלל יצאו מושלמים וביכלל לתת נשיקה כזאת צריך הרבה ביתחון והרבה קימיקה פשוט הנשיקה של אלפונסו ואנהי הדיהמה אותי
T TuTyBoP15 New member 30/8/05 #48 כי היא כנראה חושבת שכריס ודולסה יצאו יפים יותר! היא לא רצתה להזכיר את אנהי ופונצ'ו אז?.. זה ממש מעצבן שעל כל דבר שאומרים על כריס ודולסה ישר קופצים שאנהי ופונצ'ו יותר טובים..
כי היא כנראה חושבת שכריס ודולסה יצאו יפים יותר! היא לא רצתה להזכיר את אנהי ופונצ'ו אז?.. זה ממש מעצבן שעל כל דבר שאומרים על כריס ודולסה ישר קופצים שאנהי ופונצ'ו יותר טובים..
ל ליאת 406 New member 30/8/05 #50 די איפו הילה אני לו רגילה שמישהו אח די איפו הילה אני לו רגילה שמישהו אחר שם תסירטונים או משהו אחר חחח היתרגלתי להילה טוב איף אפשר לו לדאוג היא תמיד דואגת לשים סירטונים
די איפו הילה אני לו רגילה שמישהו אח די איפו הילה אני לו רגילה שמישהו אחר שם תסירטונים או משהו אחר חחח היתרגלתי להילה טוב איף אפשר לו לדאוג היא תמיד דואגת לשים סירטונים
H HEN0121 New member 30/8/05 #67 חחח זכותה להגיד שאנהי ופונצו יצאו יותר יפה מאשר דולסה וכריס כמו שזכותה להזכיר רק את דולסה וכריס
C christeamo New member 30/8/05 #69 ב-ד-י-ו-ק תותי לא צריך להשוות! שתיי הזוגות יצאו מדהים ושתיי הנשיקות יצאוו סקסיות בטירוףףףףףףף וכולם יפים ! אז בבקשה דיי!
ב-ד-י-ו-ק תותי לא צריך להשוות! שתיי הזוגות יצאו מדהים ושתיי הנשיקות יצאוו סקסיות בטירוףףףףףףף וכולם יפים ! אז בבקשה דיי!
B bigmomentom New member 30/8/05 #52 יצא קליפ מדהים כולם יצאו פשוט פיצוץ ואיזה נשיקות- חבל"ז. סוף סוף קליפ ברמה בינלאומית-א ה ב ת י! קליפ סקססססססססססססססססססססססססססססססססססססססי בטירוף!
יצא קליפ מדהים כולם יצאו פשוט פיצוץ ואיזה נשיקות- חבל"ז. סוף סוף קליפ ברמה בינלאומית-א ה ב ת י! קליפ סקססססססססססססססססססססססססססססססססססססססי בטירוף!