סוף סוף זה באנגלית ולא מודבק על גרמנית! תודהD:
L linoroosh New member 10/2/08 #23 הקליפ הזה הרבה יותר יפה ומרגש מהגרמני לא יודעת למה.. חח וגם שמים לב שהשיער שלו שונה בקטעים שהוא שר באנגלית.. והוא לא קופץ! זה הרבה יותר ריגש אותי מהקודם, הרבה יותר!!
הקליפ הזה הרבה יותר יפה ומרגש מהגרמני לא יודעת למה.. חח וגם שמים לב שהשיער שלו שונה בקטעים שהוא שר באנגלית.. והוא לא קופץ! זה הרבה יותר ריגש אותי מהקודם, הרבה יותר!!
F florit11 New member 11/2/08 #31 רק דבר אחד. מישהו מכן להסביר לי למה שני הבילים מתפצלים לאלף חלקים? יעני למה שני בילים הבנתי(לא יזיק לנו עוד אחד XD), אבל למה הם מתפצלים. זה הדבר היחידי שלא מובן בסיפור.
רק דבר אחד. מישהו מכן להסביר לי למה שני הבילים מתפצלים לאלף חלקים? יעני למה שני בילים הבנתי(לא יזיק לנו עוד אחד XD), אבל למה הם מתפצלים. זה הדבר היחידי שלא מובן בסיפור.
D dorkiflitz New member 11/2/08 #43 בגדים??????? כןןןןןןן!!!!1 מה אכפת לי ממנו.. כל הבגדים בשווי 765402754027 יורו אליייייייי
S SpongBobit New member 11/2/08 #44 חחח עשינו דיל ! חח שניכם מקלות, אז הבגדים יעלו עליכם XD יש, אני מקבלת את ביל, ועוד בלי בגדים XDDDD
S SpongBobit New member 11/2/08 #53 סיכמנו. ביל, שלי דור, הבגדים שלך ! ופלורית, קחי ת'מקרופון XDD סייל ~