הקליפ dont jump

16yaeli

New member
לא באתי לקלל באתי לשים לכםן שתוכלו לראות את

הקלים החדש וישר התחילו להגיד נו אז ו... מה וכל מיני תגידו תודה מה כבר עשיתי ודור עד לםפני כמה זמן חשבתי שאת ילדה ממש חמודה דואגת לפורום אבל בזמן האחרון הפורום השתנה כולן רק רוצות תניהול כבר לא כיפ להיות פה כי סותמים לכל אחד תפה ואת הדעה שלו זה הכל! אני רק אורמת שיפה שאת ועוד כמה דואגות לפורום אבל לא צריך לתפוס תחת! בגלל זה ...

dorkiflitz

New member
מה הפאקינג קשר?????????

מה את מערבבת 673480543 עניינים??!? אין לך מה להגיד? כי מה? את מבינה שיצאת לא בסדר? כולה אמרתי את דעתי על ההליך של הקליפ ואת יעל גברת יודעת הכל באה עם הדעות שלה וקוראת לי סתומה! מי את בכלל שתקראי לי סתומה? הא? יכולת לדבר יותר יפה בלי ה'סתומה' באמצע המשפט. כולם רוצות תניהול? אני ממזמןן לא מציעה את עצמי לניהול. לא סתמתי לך שום פה, את לא תבואי לפה ותקראי לי סתומה. מובן?? יופי. ובאמת, עדיף בשבילך שתסתמי אם את לא יודעת על מה את מדברת (עניין הפורום. לא הקליפ.)

16yaeli

New member
אז בואו אני יקשר לכן !

קודם כלך בנוגע להסבר על מה שלא הבינו הסברתי כמה פעמים ואפילו יפה מאוד ודור המשיכה להגיד לא זה לא נכון וכל מיני כאלה וזה היה נראה לי מעט איך נגיד תופס תחת! וזה קשור לניהול כי אני מרגישה שחלק תופסות פה תחת מכיוון שיש פה בנות איך אני יקרא להן יותר "פופולריות" או מוכרות שמרשות לעצמן לדרוש דברים ולהגיד מה שבא להן והן יודעות שאפ אחד לא יצא נגדן וכן הן גם סותמות את הפה לאנשים זה הכל! יכול להיותש לא הייתי צריכה להגיד סתומה אבל זה לא שאמרתי זונה או איזה קללה סך הכל סתומה לא צריך לקחת קשה!

Fall Out Liel

New member
תופסות תחת?! זו המילה האחרונה../images/Emo168.gif

שאת צריכה להשתמש בה. את בכלל נמצאת בפורום? אף אחת לא תפסה תחת. סליחההההההההההההההההה באמת שיש אנשים שרוצים בטובת הפורום הזה! באמת מצטערים. אז בואו ניתן לפורום להירקב ולהתדרדר וזהו. מנסים לעזור פה וזו התודה?! טוב

Fall Out Liel

New member
באמת מה הקשר?! ../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

אז לא הבינו אותך, אם היית אומרת ששינו שם משהו אז היו מבינים. חשבו ששמת את הקליפ ולא הבינו מה הקטע זה הכל. אז במקום להתנפל את יכולה לבוא ולהסביר ולמנוע את כל הויכוח המיותר שהתחיל פה.. ומה את יוצאת על דור?! עם כל הכבוד דור חברה שלי ואת לא תדברי ככה על חברות שלי [ולא אכפת לי כמה ערסית אני יוצאת עכשיו]. סותמים את הפה לאלה שלא יודעים להשתמש בו, אם כותבים יפה אז לאף אחד אין סיבה לבוא ו"לסתום" לך אותו. את באת מנושא אחד לנושא אחר והם כ"כ לא קשורים.

Fall Out Liel

New member
../images/Emo12.gif מה יש לך?! ../images/Emo12.gif../images/Emo168.gif

מה היא אמרה לך שיצאת עליה ככה?! ממששש מוגזם מצידך, עדיף שתתנצלי ותסיימי את זה כאן מאשר להמשיך במשהו מיותר..

dorkiflitz

New member
אין מה להתרגש כל כך

כמו שהדביקו את סקרים על הקליפ של שראיי ככה עשו לדונט ג'אמפ.

SpongBobit

New member
הקליפ הזה יותר מרגש משומה.

קודם כל , דונט ג'אמפ זה השיר הראשון ששמעתי שלהם, אז הוא הכי מרגש אותי P: והקטעים שהוא שר לבד הרבה יותר יפים, ורואים הרבה את העגיל. והוא לא קופץ בסוף !

למעלה