הקליפ של IDNAM!!!!!!!

dor307

New member
הקליפ של IDNAM!!!!!!!

להורדה כאן חן אם את יכולה להוריד ולהעלות לYOUTUBE או משהו...ראיתי 10 שניות ממנו וזה ניראה מעולה,הרבה ריקודים וצבעוני,עריכה מאד משוגעת!! זה נשמע עקום אבל אני מתרגש מזה...

dor307

New member
OMG הקליפ כזה חמוד!

אני אספר בקצרה על הקליפ...זה מראה איך 5 פוסיקוטיות מתכוננות ליציאה או משהו(רק ניקול לא,היא יושבת על כס המלכות* מגלגל ריסים) ג'סיקה עם מגבת(ריר) קימברלי עושה אמבטיה(והאמבטיה נופלת ROLF( כרמית עושה פן,אשלי שמה לק ומלדוי מתאפרת(ומנשקת את המראה-כאילו לא ידענו שהיא נרקיסיסטית) בין לבין יש קטעים שכל הדולז רוקדות (ולובשות לבן!א ושחור וניקול עם החזיה המנומרת..שוב) או רק ניקול שרה בלבן,וכל אחת עושה ריקוד קטן. בסוף כולן רוקדות ביחד ונופלים עליהן נצנצים.. קליפ חמוד,אני יודע שהעדפתי את FG כסינגל אחרון,אבל אחרי הקליפ זה דווקא יופי של שיר אחרון לאלבום הזה..

איזה קליפ מ=ד=ה=י=ם

אהבתי בטירוף הוא כ"כ יצליחחח

Aeon

New member
יייוווו איזה קליפ חמוד../images/Emo70.gif

איך נבהלתי שהאמבטיה נפלה אחורה... חשבתי יקרה לה (קים) משהו...

West Doll

New member
הו מיי גוד!../images/Emo99.gif

קליפ מעולה...איזה ריקודים!! סופסוף מראים את כל הדולז ומתמקדים בכל אחת מהן!! ומלודי הרגה אותי עם ההבעות פנים שלה...
וכל שניה הן נוגעות בעצמן..
המסר היחידי שעובר בקליפ זה...שהן באמת don't need a man...

original jess

New member
המילים../images/Emo124.gif

"I Don't Need A Man" I see you looking at me Like I got something for you And the way that you stare Don't you dare 'Cause I'm not about to Just give it on up to you 'Cause there are some things I won't do And I'm not afraid to tell you I don't ever want to leave you confused The more you try The less I bite And I don't have to think it through You know if I'm into you I don't need a man to make it happen I get off being free I don't need a man to make me feel good I get off doing my thing I don't need a ring around my finger To make me feel complete So let me break it down I can get off when you ain't around Oh! You know I got my own life And I bought everything that's in it So if you want to be with me It ain't all about the bling you bringing I want a love that's for real And without that then no deal And baby I don't need a hand If it only wants to grab one thing The more you try The less I bite And I don't have to think it through You know if I'm feeling you I don't need a man to make it happen I get off being free I don't need a man to make me feel good I get off doing my thing I don't need a ring around my finger To make me feel complete So let me break it down I can get off when you ain't around Let it go Let it go Let it go Let it go [Repeat 4X] I don't need a I don't need a man, I don't I don't need a man I'll get me through 'Cause I know I'm fine I feel brand new I don't need a I don't need a man, I don't I don't need a man I'll make it through 'Cause I know I'm fine Without you! I don't need a man to make it happen I get off being free I don't need a man to make me feel good I get off doing my thing I don't need a ring around my finger To make me feel complete So let me break it down I can get off when you ain't around Oh! I don't need a man (I'm over you) I don't need a man (I'm over you) I don't need a man (I'm without you) (I'm over you) I don't need a man I don't need a man I don't need a man

original jess

New member
תרגום..

אני רואה שאתה מסתכל עליי כאילו יש לי משהו בשבילך והדרך בה אתה בוהה,שלא תעז כי אני לא מתכוונת לעשות את זה פשוט תוותר על זה כי יש דברים מסויימים שלא אעשה ואני לא מפחדת להגיד לך אני לעולם לא ארצה להשאיר אותך מבולבל ככל שאתה יותר מנסה אני פחות נושכת ואני לא חייבת לחשוב על זה שוב אתה יודע אם אני מעונינת בך פזמון: אני לא צריכה גבר כדי לגרום לזה לקרות הגיע זמני להיות חופשיה אני לא צריכה גבר שיגרום לי להרגיש טוב הגיע זמני לעשות את הדברים שלי אני לא צריכה טבעת סביב האצבע שלי שתגרום לי להרגיש שלמה אז תן לי לבשר לך את זה אני לא יכולה לרדת כשאינך בסביבה אתה יודע, יש לי חיים משל עצמי וקניתי כל מה שבתוכם אז אם אתה רוצה להיות איתי לא הכל סובב סביב ה"נוצצים" שאתה מביא אני רוצה אהבה שהיא אמיתית ובלי זה אין עסקה ומותק אני לא צריכה יד אם היא רוצה לתפוס רק דבר אחד ככל שאתה יותר מנסה... תשחרר את זה...>X4 אני לא צריכה גבר... אני אעבור את זה כי אני יודעת שאני בסדר, מרגישה חדשה לגמרי. אני לא צריכה גבר... אני אעבור את זה כי אני יודעת שאני בסדר, בלעדייך! אני לא צריכה גבר.....

אסף6

New member
תודה על התרגום .. הקליפ באמת נורא

יפההההההה אבל אין על buttons

למעלה