הקליפ של Hand In My Pocket Acoustic

O r a c l e

New member
הקליפ של Hand In My Pocket Acoustic

יש קליפ!!! אני לא משתגע ממנו- הראשון כמובן עדיך בהרבה- אבל בכל זאת... הקישור מצורף- רק תבחרו מתחת לתמונה של אלאניס את (Hand In My Pocket (2005.

O r a c l e

New member
ופתאום גם גיליתי

שיש קליפ ל 21 things... לא ידעתי... חוות דעת אנשים?

shikma r

New member
את עוד קוראת לזה קליפ?!

סתם אוסף של הופעות חיות. נחמד לראות את זה אבל קצת יותר השקעה... מילא דיסק אקוסטי חוזר על עצמו אבל שלפחות תשקיע בקליפ.. אוהבת אותה למרות הכל :) אבל מאוכזבת..

Rוית

New member
כבר לא מפתיע החוסר השקעה..

ושוב, האישה לקחה קטעים מהופעות חיות (חלקם אפשר לראות גם בסירטונים האחרונים שהיא מפרסת בהקשר לJLPA), הוסיפה קצת אנימצית עצים ועלים וזהו. קליפ.. כבר לא מפתיע, אבל עדין מאכזב למרות שבמקרים האלו של חידושים של שירים אי אפשר לצפות להרבה כי זה לא שיר חדש.. אני רק מקווה שכשיצא הדיסק הבא שלה, אם וכש.., אז הסינגל הראשון מתוכו יכובד בקליפ רציני.. שמעת את זה אלאניס??!?

UnprodigalSon

New member
לא לשכוח שזה בדיוק המקרה שהיה גם

בPrecious Illusions ואז אחרי כמה זמן יצא קליפ שהוא אחד הכי מוצלחים שלה עד עכשיו. לפחות לדעתי.

Jagged chaos

New member
לכו לפורום שנות - 90

שאלתי את אותה שאלה שמה - "אלאניס או אנוק"... לכו תצביעו\תשכנעו אנע ערף..

infatuation

New member
למה אני לא רואה את הקליפים?

אני נכנסת וזה מראה לי רק פרסומות

O r a c l e

New member
אחרי שאת רואה את הפרסומת

תלחצי למטה על הכפתור שכתוב עליו (i see the video) וזה ימשיך לקליפ. ואגב- precious illusions הוא לא קליפ יפה במיוחד... אני חושב שהקליפ הכי עוצר נשימה של אלאניס והכי חזק מבחינת המשמעות היה Thank you. קליפ אמיץ עם מחאה אמיתית שמעביר הרבה עוצמה. מאז לא היה לך קליפ מדהים שכזה... הקליפ ל eight easy steps היה יפה- אז לא מדהים. אני ממש מקווה שאלאניס תחליט בקרוב מאוד להוציא קליפ לעולם (לא רק לאירופה או אמריקה) שבאמת יכבוש אנשים... שתגדיל את קהילת המעריצים שלה. עם קליפים כמו זה (himp acoustic) היא לא תעשה את זה... אם אפילו המעריצים הנוכחיים שלה לא מתלהבים ממנו אז בטח שלא שאר העולם.

למעלה