הקליפ של "Applause" שוחרר הרגע!

עדידי15

New member
ענק! החזיית ידיים

כבר התרגלתי לשיר הוא ממש טוב..חוץ מהפזמון שעדיין לא מבינים מילה.

Music Man XD

New member
מה קשה להבין,

הכי פשוט שיש:

Give me thfyd fdf gjhdlsps!
Put your hands up, make 'em touch!

ערן1987

New member
למה אני צריך לראות את השטות הזאת רגע לפני

שאני הולך לישון? במה חטאתי?

מה זה הדבר הזה, מה? מה היא רוצה מהחיים שלי? מהחיים שלנו, הקהל שלה? WTF זה החרא הזה?? מה הקטע שהראש שלה דבוק על פאקינג ברבור?

מה נסגר איתך יא סטלה שגויה שכמותך?!??!

DAN1EL

New member
הקטע עם הברבור הולך להיות אייקוני.

לטוב או לרע

אני מודה שיש לי יחס אמביוולנטי לגברת גע-גע

מצד אחד היא היצור הכי מעצבן שקיים, יש בה מעין יומרה מעצבנת כזאת.
מצד שני, היא היחידה שלמרות הכל מנסה לעשות משהו שהוא קצת אחר, וברור שלפעמיים זה יוצא מעפן, אבל רק בשביל הסיכוי שבין כישלון אחד לשני ייצא גם משהו טוב ושונה מהשאר שווה שהיא פה בסביבה.

עולם הפופ היום מאוד משעמם, בחיייכם, קייטי פרי, יש יותר משעמם מהשיר שלה?! באותה מידה בריטני יכלה לשיר אותו (אולי בצורה קצת שונה).
ואגב בריטני, היא היחידה שניסתה מתישהו להוציא פופ קצת שונה טרום תקופת התמוטטות עם בלקאאוט, אבל עם ההשתקמות גם היא חזרה למקום הנוח והבטוח.

רוב זמרות הפופ בכלל לא מנסות לשלב בין דאנס לפופ טהור, וכשהן מנסות (אגילרה) זה נשמע כ"כ רע.
לגבי השיר עצמו, הוא בסדר, לא מדהים,אבל יש בסיס טוב, הליידי סיפקה את מה שהיא הייתה צריכה לספק, שיר דאנס קליט במידה עם קליפ מפוצץ ומושקע.
ובנינו, מה צריך שיר בכדי להפוך ללהיט, את הזמר הנכון שישיר אותו+ בסיס יחסית טוב (הרי להיט הוא לא בהכרח שיר טוב ב-100%), והמון השמעות ברדיו.

הפעם אני מפרגן לגע-גע.

DAN1EL

New member
מסכים מאוד עם השורה השנייה שלך

ולצערי - מסכים מאוד גם עם המשפט הזה:

"ובנינו, מה צריך שיר בכדי להפוך ללהיט, את הזמר הנכון שישיר אותו+ בסיס יחסית טוב (הרי להיט הוא לא בהכרח שיר טוב ב-100%), והמון השמעות ברדיו."

עצוב מאוד שזה המצב. למרות שלפעמים יוצא שגם שיר טוב באמת הופך ללהיט. בעולם מושלם זה היה קורה כל הזמן, אבל לצערנו זה לא המצב.

אחד לאחד מה שאני חושב

גם זה וגם Burqa הם שירים שמראים על הרבה פונציאל, שטובע בים היומרה והאובר-מוזרות של גאגא. ושניהם סובלים מתסמונת הפזמון המעפן (בBurqa הוא פופי מגוחך לגמרי שמתאים לזמרת מתחילה להוציא, בApplause הוא נטו חופר), אז היא צריכה לעבוד גם על זה. אבל עצם זה שכשאני שומע שליידי גאגא הוציאה שיר חדש אני כן רוצה להקשיב, כבר מראה שהיא עדיפה על רוב זמרות הפופ כיום.

ואגב, הרבה יותר משאני מפרגן לגע-גע על הקליפ

מרינה אברמוביץ' אמנית וידאו והבמאים ההולנדים Inez and Vinoodh הם העיקר!!!
הם עשו פה עבודה נהדרת, את זה אף אחד לא יכול לקחת מהם- גם לא גע-גע עם היומרנות שלה.

Eurovision Aces

New member
ו..שבוע המכירות הראשון

קייטי פרי מכרה 557 אלף עותקים (מספר מדהים בכל מובן), וזה קרב מאוד צמוד על ה#1 בהוט 100 בינה ליבן רובין ת'יק.

גאגא מכרה.. 218 אלף.. (BTW מכר 448 אלף להשוואה), נקווה שלשיר יהיה המשכיות, ומעניין אם בכלל יצליח לעשות את הדיוביוט שלו בטופ 10 (כמעט בטוח שכן)

למעלה