הקליפ של amrican life...

הקליפ של amrican life...

שמעתי שהוא פרוקטיבי, שמעתי שהוא קשור למחלמה ובגלל זה יציאתו בארה"ב נדחתה. שמעתי שהיו איתו קצת בעיות.... היום ראיתי אותו ואני שואל את השאלה המוכרת
WTF ??? הנה מדונה עם מדים, שרה. מאחורייה ברקע דגל (כל פעם של מדינה אחרת...גם ישראל) מתנופף ברוח. זהו, זה הקליפ. בלי קשר לזה שהוא ממש קליפ דפוק וכל-כך שייך לשנות השמונים המוקדמות...מה הבעיה איתו? בריטני ספירס עושה דברים יותר נועזים מזה
מישהו יודע אם צינזרו אותו? עשו אחד חדש? או שזה תמיד היה הקליפ שדיברו עליו...?

בטח ראית את הקליפ המצונזר

אבל ממה ששמעתי צינזרו קטעים והיה מותר לשדר את הקליפ אבל מדונה החליטה שהיא לא רוצה להוציא את הקליפ הזה והיא מצלמת חדש או שהיא כבר צילמה

yanivtr

New member
ראית את המצונזר

והמצונזר הוא ממש ממש ממש מכוער!(זה לא בדיוק מצונזר, היא פשוט עשתה קליפ חדש) הקליפ המקורי הוא מאוד יפה, ומעביר יפה מאוד את המסר של השיר... אמרו לה לצנזר, והיא עשתה קליפ חדש, בלי השקעה, וזה מה שאתה ראית עם הדגלים... אתה יכול לראות מהאתר שלה את הקליפ המקורי... וגם באקזיט תמיד משדרים אותו... היתי ספיישל מדונה לפני כמה ימים באקזיט, והם שידרו את הקליפ המקורי

לא מצאתי באתר שלה...../images/Emo4.gif

אפשרי לקבל לינק מדוייק? או הוראות איך להגיע ללינק...

14מתן

New member
ראו את המקורי בגיא פינס

יש חלקים שזה מסלול של דוגמנות והולכים עליו חיילות לא זוכר בדיוק...

Chandler Rulz

New member
אני ראיתי אותו דווקא ב"טיאר ברשת"

וזה לא כזה וואו... כולה בוף היא זורת רימון על בוש, ובסוף זה בכלל מצת והוא מצית סיגרית..

yanivtr

New member
הורידו אותו מאמטיוי

הדרך היחידה שמצאתי היא להוריד מקאזה...
בטוח יש בעוד מקום, אבל לא מצאתי

אני חושבת שראית את המצונזר

לי יש את הקליפ המקורי על המחשב<לא המצונזר> והוא נורא יפה התאהבתי בשיר ובמדונה..

CuteBoy29

New member
אפשר להוריד את הקליפ המקורי בקאזה

קצת קשה, יש מלא גרסאות וחלקם מזוייפות, אבל אני הצלחתי. זה קליפ עם מסלול דוגמנות שהולכים עליו חיילים וחיילות ופתאום גם ילדים עירקים ורואים כלי מלחמה אמריקאיים מפציצים, ובסוף מדונה זורקת רימון שמגיע לידיים של בוש והוא מצית עם זה סיגריה. קליפ נחמד אבל לא מדהים באיכותו. עכשיו אני סקרן לראות את הקליפ החדש המצונזר (עם דגל ישראל).... מישהו יודע איפה אפשר להשיג?

CuteBoy29

New member
טוב ראיתי עכשיו גם את הקליפ החדש...

מהאתר של MTV. סתם מדונה שרה ומאחוריה מתחלפים דגלים של כל מיני מדינות. דגל ישראל היה יחסית אולי בקושי שניה. חבל. מצד שני הדגל של הפלסטינים זכה ליותר זמן שידור.

ובקשר לשיר עצמו -

טוב שזה לא דומה לשיר של ג'ניפר לופז - PLAY זה קופי השיר הזה.. מעתיקניתתתתתתתתתתתתתתתת

yanivtr

New member
השיר דומה לפליי של לופז?!?!?!

איך הגעת לזה בכלל??? הוא בכלל לא מזכיר אותו

yanivtr

New member
../images/Emo4.gif

אה ואני מחכה לביקורת שלך על הדיסק של מדונה...
אני עדיין לא קניתי אותו!!!!!!! אני מפוצץ במבחנים!!!!!!! אבל מחר אני הולך לקנות, כי יש מחר שביתה!!!!!!!!!!! יו זה כל כך הקל עליייייי, היה אמור שתי מבחנים, אחד בערבית(בעעעעעעע) ואחד בלשון!!!!!! וזה כל כך הקל על הלחץ לא שזה מעניין אתכם...... נ.ב הלך לי מאוד טוב המבחן במתמטיקה היום, למי שמתעניין..... (כן כן, הביציפר של דפוק, רק הוא עושה מבחנים ביום השואה...)

i love gina

New member
הביקורת בקרוב... ../images/Emo8.gif

אבל חכה , יש לי עכשיו די הרבה דיסקים לבקר, בין היתר נורה ג'ונס, סלין דיון, ומדונה, ומדונה, היא היחידה מבין אלה שתקבל ציון די גבוה! באמת, דיסק כזה חבל"ז, אבל אני חייב להגיד לך, בשמיעה הראשונה הוא נורא מפתיע, טוב, כמו כל אלבום שלה, ואולי אפילו קצת מוזר, אבל מהשמיעה השנייה והלאה, אתה כבר מחובר!!! אני חולה על הדיסק הזה, פשוט מעולה... ומחר שביתה!!!!!!!!!!! איזה כייייייף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וערבית, מסכים איתך במילה אחת: בעעעעעע... מזל שסיימתי עם זה שנה שעברה... לשון גם סיימתי, ורגע רגע רגע, מבחן במתמטיקה ביום השואה? מה, ההנהלה אצלכם עד כדי כך דפוקה?! טוב, בכל מקרה, באתי לכתוב פה שראיתי את הקליפ האמיתי, דרך קאזה כמובן, ו-וואו!!! איזה קליפ מ-ג-נ-י-ב!!!!! אין בכלל מקום להשוואה עם הקליפ המצונזר!!!! בכל מקרה, קליפ באמת שווה, והיא נראית ממש ממש טוב! כל הכבוד לה, רק באמת חבל שהיא צנזרה... ד"א- לך לקנות בצליל, יש להם מלאאאאא עותקים, וזה עולה 90 במקום 100... וגם, זה יותר קרוב לאיפה שאתה גר, ממה שהבנתי יש סניף כמעט בכל עיר...

yanivtr

New member
נורה גונס???

יש לך את הדיסק??? הוא ברשימת הדיסקים שאני רוצה..... איך הוא??

i love gina

New member
כן, יש לי...

אני אפרט עליו הרבה בביקורת, אבל בתחלס הוא מאד יפה, ומרגיע... בנקודות מסויימות קצת משעמם, אבל בכלליות מאד יפה. אל תשאל איך פינקתי את עצמי פעם אחת עם הדיסק הזה! עשיתי אמבטית קצף ענקית ורותחת, והדלקתי מלא נרות ליד האמבטיה (את האור כמובן כיביתי... רק אור נרות!) מזגתי לעצמי מיץ ענבים קר קר קר לתוך כוס גדולה גדולה גדולה, ושמתי ברקע את הדיסק של נורה... איזה כיףףףףף זה היה..... זה היה כזה מרגיע ומרדים, הייתי בטוח שאני מת והגעתי לגן עדן... (ממליץ בחום לכולם לנסות!)

למעלה