הקליפ של קרייזי!

• פותח הנושא isw
  • פורסם בתאריך

isw

New member
הקליפ של קרייזי!

לא משו אין צורך להתלהב. קצת יותר מדי איפור, קצת פחות מדי ייחודיות, אבל בכל מקרה השיר לא רע ו- היי- לאט לאט השיער צומח..

chilland

New member
עד לשנייה האחרונה

של הקליפ באתי לקטול אותו על כל-כך הרבההההה דברים אבל הטוויסט הקטן בסוף הוסיף לקליפ הזה את ה"שפיץ" שהיה חסר בו אין מה להגיד היא עזבה את הרוק לחלוטין אבל אני עדיין מאוהב בה..... השער ממשיך ונהיה מוזר... עכשיו הוא דיי ארוך אבל נראה כמו פגר של צ'ינצ'ילה WTF?????

ואי ממש אהבתי!

הסוף פשוט עושה את הקליפ! אלאניס נראת שם טוב לדעתי. היא נראת שם כמו מאיזה סט מjlp אני מחפש את התמונה ולא מוצא. נו רואים את התמונה גם בדי וי די שהיא עם הלהקה ביחד. לא משנה אני אחפש. מאז pi לא יצא לנו לראות קליפ מושקע כזה של אלאניס. אני מקווה שהחברת תקליטים שלה תעשה לו פרומו נורמלי והוא יקבל חשיפה מתאימה.

Jagged chaos

New member
../images/Emo58.gif פעם ראשונה שיש פה ספוילר

רלוונטי
בכל מקרה, רק אני לא הבנתי ת'קטע של הסוף?
י'עני זה שבעצם הכל זה חלום... זה ה"שפיץ" ?? איכות גרועה,הפוני מבאס, אבללללללל יש עליה בקליפ סקס אפיל... מזכיר לי מאוד קליפ של PJ HARVIE

אני אנסה להסביר את הסוף...

אלאניס בעצם הייתה עם הבחורה לא עם הבחור כמו שזה נראה כל הקליפ! היא הרביצה לבחור בגלל שהוא לקח ממנה את ההיא!

Jagged chaos

New member
אוי נכון ../images/Emo2.gif חחח

יו איזה קטע קרוע
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

Rוית

New member
אני לא מצליחה לראותתתת ../images/Emo7.gif

זה בקושי זז וכל פעם נתקע, ובשלב מסויים אחרי בקושי דקה הוא פשוט מתחיל את עצמו מחדש!!! גרר אני אנסה שוב בקרוב.. א-ב-ל בעודי מחפשת באתרי אלאניס כאלו ואחרים אולי מישהו הצליח להוציא את הקליפ ולהפוך אותו לקובץ וידאו (עדין מחפשת אגב
), ביקרתי באנפרודיגיטל אלאניס וגיליתי שאזור המדיה שם מאוד רוענן בדברים מאוד נחמדים..

O r a c l e

New member
ייאיי זה סוף סוף עובד

כל הבוקר ישבתי על זה וזה לא עבד כמו שצריך- היה מרוית תיארה! הקליפ נחמד! באמת שאהבתי! אני לא ממש מתגע על הגרסה הזאת- יותר אהבתי את הארוכה כמו ששמעו בmyspace. באמת הקליפ מושקע... אני לא אוהב את הפיאה של אלאניס (ואני די בטוח שזאת פיאה) אבל בסה"כ היא לא נראת רע.. שונה מתמיד אבל בהחלט לא רע... הקליפ הוא כל כך לא בסגנון של אלאניס- אבל שוב מושקע ועם הקאץ' בסוף זה נחמד... אולי עכשיו תתחילו לאהוב קצת את Crazy!!!

O r a c l e

New member
אה אגב

נכון שזה נחמד- עכשיו הבחורה היא זאת שבוגדת ולפני 10 שנים ב-YOK הבחור הוא זה שבגד
אי אפשר להגיד על אלאניס שהיא משעממת....

Rוית

New member
אההההה סוף סוף ראיתי../images/Emo70.gif

יאאאאא איזה קליפ ענק
דבר ראשון - סוף סוף קליפ מושקע! שלא לדבר על זה שיש לו עלילה!!! (משום מה ראיתי את הסוף הזה קורה, אבל עדין התלהבתי ממנו.. אחח כפרות על אלאניס
) דבר שני - נכון, הפוני הזה הזוי משו, אבל אלאניס מתחילה לחזור לעצמה קצת... דבר שלישי - נכון שזה נשמע מפגר אבל ה"משחק" שלה בקליפ - רק אני נהנתי מזה?! כאילו איך שהיא התעצבנה במועדון וכו'... כאילו כן, זה לא משחק סטייל אוסקר, אבל לא יודעת, שועשעתי עד מאוד
עם היחצון המתאים הקליפ הזה באמת יכול לתפוס את התחנות טלוזיה, רק חבל שזה קליפ שהוא לא לשיר שלה... אבל לא נורא, גם זה יתן לה חשיפה כלשהי אני מניחה... אה, ואמיל, תודה על השימוש בספויילר, כי מנעתי מעצמי לקרוא את השירשור עד לפני שראיתי את הקליפ כי פחדתי שזה יהרוס לי אז תודה

למעלה