הקליפ של נימו

המקטרג

New member
הקליפ של נימו

יצא לי לראות את הקליפ של nemo כרגע באיכות מעולה אין לי מילים הקליפ מדהים ומושקע, אני תמיד טענתי שצריך ליצור מין מחזמר מטאל-פנטסיה בכיכוב נייטוויש... אפשר אשכרה לדמיין את walking in the air וthe wishmaster כחלקים שם... טאריה פשוט מהממת בקליפ... אני יודע שאני נשמע כמו איזה גרופי מתלהב, אבל היא אחת הנשים היותר מדהימות שראיתי בחיים שלי... קול מדהים וקדוש, יופי עוצמתי ומבט מרגש כל שאר חברי הלהקה נראים בקליפ כמו חבורת רוצחים פראיים ומאגניבים מימי הביניים כמובן שגם השיר מהמם (זה רק אני או שהם שינו את הסיום בשביל הקליפ?) קליפ חובה. תורידו באיכות טובה, זה שווה את זה.

Blade Of Fire

New member
לא ראית מספיק סולניות הא?

מסכים איתך. היא יפה. יש לה קול מדהים... אבל יש סולניות הרבה יותר כוסיות ממנה... סימון סיימון (אפיקה)... קריסטינה סקאביה (לקונה קויל)... ליב קרול (ליבז אייז)... שרון דן אדל (וויד'ין טמפטיישן)-במיוח היא
. בקשר לקליפ, אני גן מסכים... משתווה למאדר אירת' של וויד'ין טמפטיישן...

המקטרג

New member
תשמע

אני לא מדבר איתך על זה שלא ראיתי מספיק זמרות כוסיות... אני יכול לפתוח עכשיו אמטיוי ולראות קליפים של בריטני ושל כל מיני זמרות כוסיות (למרות שבריטני לא משהו... סתם דוגמא) אבל טאריה היא פשוט שילוב מנצח... אני לא מבין איך לא שולחים אותם לאירווזיון מטעם פינלנד

DanieLushka

New member
שלחו כבר.. ב2000 או 2002 אם אני לא

טועה, לא זוכרת את השיר, אבל הם לקחו מקום שני.

Blade Of Fire

New member
אבל היא מכוערת

ואני מדבר על סולניות מתחום המטאל כמובן. הייתי יכול גם להביא את אורית שחף (היהודים) שלדעתי היא הזמרת הכי יפה בעולם (|מאוהב קשות|), אבל היא לא שייכת לאותו סגנון של טאריה.

scudnick

New member
סימון סיימון?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סימון סימונס, עידן.
דרך אגב, אתה מביא לי את הדיסק ההוא של Leaves' eyes למפגש, נכון?

Blade Of Fire

New member
הוא לא כיוון לקנוי../images/Emo3.gif

כן.. שלהם ועוד כמה בMP3... וניר, דיר באלאק אם אתה שוכח את הדיסקים הריקים הפעם!

Dream Slayer

New member
המממ, אז זהו

ששלחו את nightwish בשנת 2000 (אני לא בטוח!!!) עם השיר sleepwalker...לקחו מקום 3 מכובד...! ועוד שאלה...הקליפ של נימו זה עם מישהו שהוכלת בשלג וכולה שחור נוזל כזה...ובסוף היא נעלמת בין צלבים ענקיים?

Kfiriboy

New member
פשוט קליפ ענק!!!

אבל הוא אחד מאלה שמאבדים מהקסם אחרי שרואים אותם בתדירות גבוהה

המקטרג

New member
כן...

היום הראיתי אותו לאבא שלי (על המסך הגדול בסלון), ולמרות שהוא תמיד אומר שהמטאל שאני שומע זה זבל הוא התלהב בטירוף... אגב, שמתם לב שיש קטע שבו רואים את טאריה, והצל שלה הוא בצורה של צלב? זה בכוונה?

Kfiriboy

New member
הצל שלה בצורה צלב ויש לה תליון

צלב ומלא דברים עם צלב אבל כמו שאמרתי אל תצפה בו בתדירות גבוהה כי זה יהרוס לך מהקסם.

Kfiriboy

New member
אמממממממממ

ואבא שלי לא חושב שמטאל זה זבל והוא מעריך את המוזיקה הזאת

המקטרג

New member
המממ

הדבר הכי קרוב למטאל שאבא שלי שומע זה דיפ פרפל, פינק פלויד ולד זפלין... חוצמזה, איך אפשר לא לצפות בקליפ?!
הוא כזה מהמם!!! ועוד הקטעים עם הציפורים שגוררים את טאריה!!

למעלה