הקליפ של ביורק

pixel

New member
הקליפ של ביורק

אני יודע שזה לא ממש קשור אבל בכל זאת, בטח מישהו כאן יודע בקליפ החדש של ביורק PAGAN POETRY הבמאי השתמש באפקט וידיאו בןזונה בכלל קליפ מדהים, למישהו יש רעיון על איזה תוכנה נעשה הקליפ, הניחוש שלי נוטה לטובת INFERNO אבל מנסיונות מעטים שערכתי ב3DMAX נראה לי שהאפקט יכול להתקבל גם בתוכנת תלת מימד בעזרת DISPLACMENT MAPPING יש רעיונות. FLAME INFERNO HENRRY ?

eldarinn

New member
בהחלט ../images/Emo45.gif

אין לי מושג באיזו תכנה/אפקט וידאו זה נעשה אבל זו לא עבודה מסובכת למאיה לפחות וגם לתכנות אחרות. בעזרת DISPLACEMENT MAP דינמית לדוגמא כפי שציינת.

SCaToPHaG

New member
דווקא לדעתי הקליפ לא משהו...

אחד הניחושים שלך ככל הנראה נכון, ולא בגלל האפקט, שלדעתי נראה די זול, אלא כי לאמנית בסדר גודל של ביורק בטוח יש מספיק כסף לזרוק על משמרות אינפרנו או פליים, או מערכת דומה. גם אם לא היה בקליפ אף אפקט ברור, עדיין הפוסט היה מתבצע במערכת שכזו. האפקט עצמו לא מוכר לי כאיזה פילטר ידוע, אבל הוא יכול להיות שילוב של כמה, או אפילו משהו ייעודי שנכתב במיוחד. (ד"א, ביורק זו היא, לא הוא)

pixel

New member
שינוי כיוון

אני דווקא יותר ויותר משוכנע שאפקט כזה אפשרי בפילטר של פוטושופ. זה אולי לא REALTIME אבל זו כבר התקדמות הצילום במצלמה דיגיטלית חצי מקצועית. התקציב לא אמור להיות ענק.

pixel

New member
הנה...

TOPOGRAPHY FILTER ב PAINT SHOP PRO7 ואז עוד פילטרים של PHOTOSHOP הרעיון הוא שאפשר לעשות קליפים בBRODCAST QULITY בבית ב 500 דולר לא צריך הנרי או פליים בשביל זה...

למעלה