הקליפ פייטר של x-tina

i love gina

New member
הקליפ פייטר של x-tina

אוקיי, אז ראיתי עכשיו ב- trl את הפרימייר של הקליפ, (מה שאני חייב להגיד, אחד מהשירים הטובים ביותר באלבום המעולה שלה!!!) ושמעתי שהיא כביכול חיקתה את מדונה, מפרוזן ובדטיים סטוריז (איז איט?) . בכל מקרה, הקליפ מאד יפה, אולי קצת מרלין מנסוני מדי... אבל אהבתי את הקטע שמשחור היא הופכת ללבן... בכל מקרה, חוץ מהקטע שהיא קצת , רק קצת מזכירה את מדונה בקליפים האלה, הקונספט ממש שונה, ואין פה שמץ של חיקוי... אה!!! וראיתי גם סניק פיק של הקליפ החדש של ג'ניפר לופז!!! i'm glad god שבשמיים!!!!!!! הגם את ג'ניפרוס? ממש קליפ פורנו!!! היא מתמתחת לה על כסא, ומהגג שופכים עליה מים בכמויות, והיא מתחילה לעשות מעין מופע סטרפטיז כזה... אז לא שיש לי התנגדות לקליפ כזה, חלילה, אבל זה mtv for god sakes!!!

14מתן

New member
גמאני חשבתי בהתחלה שהקליפ יותר

מידי מרלין מנסוני אבל אז גיליתי שלא ! הוא ביורקי ! במיוחד הקטע שהיא דבוקה לקיר ושרה כזה בשקט מקוטע

i love gina

New member
אוי, נכון.. לא חשבתי על ביורק...

צודק! באמת יותר מתאים...

Human Nature

New member
../images/Emo6.gif |טל| †

איך אפשר להשוות בין כריסטינה, שתעשה הכל בשביל להיות במיינסטרים, לבין ביורק, שעושה אמנות לשם האמנות? את ביורק אי-אפשר לחקות- כל הזיופים הללו נחשפים בקלות. הקליפ הוא לא ביורקי בגרוש- הוא פשוט קשקוש כל האלמנטים במדונה השתמשה בהם ב-"Bedtime Story" וב-"Frozen". הרי המקוריות מתה.

DIRRTY

New member
יקרתי יש לך טעות...................

היא לא דבוקה באמת לקיר זו אשליה מזוית של מצלמה היא בעצם על הריצפה בהזדמנות תראי את מיקינג את וידאו של זה ותראי שזה קליפ מדהים

14מתן

New member
קודם כל אני בן ../images/Emo70.gif

ודבר שני אולי זה קליפ גאוני, אבל עדין הוא מזכיר את הסגנון קליפים של ביורק...

למעלה