הקליפ לצעד אין חזור ממש כאן. האמת? לא אהבתי.
ש שלגיה 14 New member 23/4/08 #2 תודה הקדמת אותי... אני דווקא אהבתי את הקליפ.. לדעתי הוא מאוד עוצמתי ומיוחד.
ת תפו ופוזה New member 26/4/08 #9 אגלה לך סוד. נכנסתי לעולם שלך- את בגיל של הבת שלי!!! היא סטודנטית בשנקר.
מ מאיה54321 New member 25/4/08 #3 אם זה היה תלוי בך, איך היית רוצה שהקליפ יראה? אני דווקא ממש אהבתי, ואני חושבת שהקליפ מאוד מתאים לשיר ולמילים... קשה לי לחשוב איך בשיר כזה אפשר לעשות קליפ שיהיה שונה בהרבה.
אם זה היה תלוי בך, איך היית רוצה שהקליפ יראה? אני דווקא ממש אהבתי, ואני חושבת שהקליפ מאוד מתאים לשיר ולמילים... קשה לי לחשוב איך בשיר כזה אפשר לעשות קליפ שיהיה שונה בהרבה.
ש שלגיה 14 New member 26/4/08 #6 צודקת הקליפ פשוט, אבל עוצמתי מאוד. חוץ מזה, זה נורא כיף, לראות את אוהד מפתיע כל פעם מחדש.. למשל העובדה שהוא רוקד בקליפ הזה...זה מגניב לגמרי והוא גם עושה את זה נורא יפה
צודקת הקליפ פשוט, אבל עוצמתי מאוד. חוץ מזה, זה נורא כיף, לראות את אוהד מפתיע כל פעם מחדש.. למשל העובדה שהוא רוקד בקליפ הזה...זה מגניב לגמרי והוא גם עושה את זה נורא יפה
ת תפו ופוזה New member 26/4/08 #8 לא הייתי מרחיקת לכת ואומרת "רוקד" אבל כל עשייה שלו היא חוויה ולכן אני נהנת.....
ש שלגיה 14 New member 27/4/08 #11 ירדן, מסכימה לגבי מה? ../images/Emo13.gif ואגב, טוב לראות אותך כותבת סוף סןף!!