הקליפ ל'אלוהים'

The Macker Girl

New member
נו, כן, זה תלוי באומנים...

במקרה של מוקי זה ישודר כל שעה-שעתיים, אבל עם הזמן גם את זה יעלימו, אם יראו שהצופים לא דורשים את זה. במקרה של זמרים חדשים, אלא אם זה שיר שתפס גם בגלגל"צ או משהו בסגנון, השירים ישארו במשך שבועיים-שלושה ב'שפיץ' וישודרו חוץ מזה רק בלילות. זה לא קשור למי ש'אוהבים' או 'לא אוהבים', זה קשור למי שמוכר או לא מוכר. מה לעשות, עם כמה ש'24' לא רוצים להאמין בזה, ההזדמנות שהם מציעים לזמרים חדשים, כמו שהם הציגו אותה כמטרה לערוץ בהתחלה, היא לא כזאת אמיתית...

לגבי העניין של הקליפ צלילה כתבה

גם את דעתי! וכשאני אראה את הקליפ מלא אני יוכל להגיד לך אם הוא צמרר אותי או לא
ועוד משהו חשוב
אהבתי את התמונה שלך בכרטיס אישי!!!
יצאת

X יו יו S

New member
איזה חתיך../images/Emo99.gif

פעם ראשונה שאני רואה בן שכן מתאים לו זקן ושפם

שלוםםםםםםםםםםםםםםם

ראיתי היום פעם ראשונה את הקליפ אלוהים....הקליפ עצמו לא שיא היפה... אבל......מוקי עשה מהפך או משהו....הוא נראה הרבה יותר טוב... זהו....מיכל , אני עדיין חיה מאמי...

פיטפיט

New member
נצל"ש...הופעות השבוע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif

הופעות השבוע:
יום ראשון ה16.1.05
21:00 אהרל'ה קמינסקי מארח את להקת זונזי פיוז'ן
21:30 סיוון וויסמן במופע "עליות וירידות קמלוט ת"א
22:00 "אינקובטור" סטנגה ברירת שמשון בארבי ת"א
יום שני ה17.1.05
20:00 דן תורן ומאור כהן "שרים ומדברים על הכל" שברולט
21:30 אביגייל במופע "סקיצות ערומות" קמלוט ת"א שפעק, FAMOUS PEOPLE ונערי פוסטר ג'ה-פן
22:00 DJ PURPLE ALPHA באגסי בר במה פתוחה וג'ם סשן בארבי כפר סבא
23:00 לינץ' באברקסס - מחווה לדיויד לינץ' אברקסס
0:00 SILVERLAND רוק אינדי מלונדון בארבי ת"א
יום שלישי ה18.1.05
21:00 "משיב הרוח" מוסיקת נשמה יהודית קמלוט ת"א לאה שבת סינדרום "התשמע קולי" – הדג נחש, ברי סחרוף, אהוד בנאי, אהובה עוזרי ולהקת בום פם פיוז'ן
21:30 עמיר בניון "מופע חורף אקוסטי" זאפה להקת אלקטרה עושה רוקנרול ג'ה-פן
22:00 אריאל זילבר - מופע בהרכב מלא שאקטי J יפו DJ מיקה ב-DARK 80 באגסי בר גליה ישי "מתפוצצת מצחוק" בארבי ת"א דני וייצפלד בארבי כפר סבא תערובת אסקוט ברקה
22:30 אודי ושחר אריאל השוקת - בר עברי ברמת ישי פיוז'ן ג'אז - אבי ברק, חגי אמיר, שי אלון ופרננדו קנופף סצ'מו בר
23:00 מאור כהן- DJ לערב אחד אברקסס
0:00 SILVERLAND רוק אינדי מלונדון בארבי ת"א
יום רביעי ה19.1.05
21:00 סינרגיה בהופעה חגיגית מארחים את אלון ליטבק וכלא 6 בארבי ת"א יואל שר בסטנד אפ מוסיקלי ליד הפסנתר קמלוט הרצליה אהרל'ה קמינסקי מארח את אמן הבס מארה"ב ג'ף ברלין פיוז'ן אריאל הורוביץ במופע "מנסה ספר" סינדרום
21:30 – סיגל ליבוביץ' והמלאקולות קמלוט ת"א להקת אטליז ג'ה-פן
22:00 רוקפור "NATIONWIDE" בי-באר שדרות בוטן מתוק בקרקס סטנגה בתי "נסה אותי" בארבי כפר סבא אסף אמדורסקי "לבד לבד" אלפנט פאב
22:30 RASTA LION SOUND ברגאי DUB באגסי בר דיויד ברוזה "המיטב" זאפה
יום חמישי ה20.1.05
21:00 לאה שבת מארחת את גלי עטרי בית חיים אחרים מופע "הפסנטר הכפול" של האחים המוסיקאים חיים ועוזי אסנר קניון ארנה הרצליה
21:30 LUNA מוסיקה ספרדית ולטינית קמלוט ת"א אהוד בנאי "הזמן הנוסע" כברי - אולם המופעים סולו - אלברט בג - סקסופון טנור במופע סולו חד פעמי הגדה השמאלית
22:00 FLYING BABY אינדיקה DJ אורן במוסיקת עולם אתנית אוריינטלית באגסי בר מופע מחווה לענקי המטאל בארבי ת"א דוזה בארבי כפר סבא הסקספוניסט בני טל ולהקתו ריתם&בלוז פאב הכרכרה
22:30 רוקפור "NATIONWIDE" הייניקן הבימה קלאב
23:00 הפיקלז, פישי הגדול, קוואמי וחלוצי החלל ג'ה-פן
0:00 שלומי סרנגה אדום 6
יום שישי ה21.1.05
21:30 מיקה קרני ומיקי שביב "אצל מיקה בעליית הגג" בית משפחת קרני במושב אמירים מוסקונה ולהקת חבל על הזמן במופע 60'-70' קמלוט ת"א Omer Avital and The Stolen Light הגדה השמאלית
22:00 Ever Green - מוסיקה אירית וקלטית מרתף 10 שלום חנוך "יציאה" היכל התרבות מופת רעננה בוטן מתוק בקרקס הנמלה להקת אמפנדס קמלוט הרצליה מסיבה עברית בשילוב ,D.J.'S גבריאל בטלר (להקת עדן) ורקדניות מרי-לו פיוז'ן יהונתן גפן "רק דגים מתים שוחים עם הזרם" היכל התרבות נס ציונה FUNK ' N ' STEIN בארבי ת"א MAGICAL MYSTERY TOUR מארחים את מאור כהן בארבי כפר סבא
23:00 ריקי גל "המיטב" זאפה קורין אלאל "הכחול של השמיים" תיאטרון תמונע
0:00 שלומי סרנגה פלקה OY.BOY קרנבל דרום אמריקאי, רוק לטיני ורגאיי בארבי כפר סבא TUBULENCE מג'מייקה במסיבת רגאיי בארבי ת"א
יום שבת ה22.1.05
21:00 מיקה קרני "מגדלור" קמלוט הרצליה אריק סיני ג'וזי כץ ויצחק קלפטר פיוז'ן רוקפור "NATIONWIDE" סיטי הול ערן צור סטנגה שייגעצ תיאטרון יהלום ר"ג
21:30 Out of Harold's Hat הגדה השמאלית רונית רולנד "כל אחד והקטעים שלו" קמלוט ת"א
22:00 הונתן גפן "רק דגים מתים שוחים עם הזרם" היכל התרבות נס ציונה CORAL VALLEY ו-DUGAG בארבי ת"א USELESS ID בארבי כפר סבא
23:00 קורין אלאל "הכחול של השמיים" תיאטרון תמונע

Amit Remmus

New member
בוטן מתוק בנמלה?! ../images/Emo104.gif

יא, אולי הם יתחילו לחזור להופעות הטובות סופסוף P:

Amit Remmus

New member
רק אני לא אהבתי את השיר? ../images/Emo104.gif

מבחינת הליריקה, קשה לי עם כל השירי סגידה לאלוהים, כי אני לא מאמינה בו ולא אוהבת לסמוך על דברים שאני לא רואה מול העיניים. ומבחינה מוזיקלית, הלחן שלו פשוט פשוט מדי לטעמי. כן, אני יודעת, לפעמים פשוט זה יפה, אבל לא אהבתי את הפשטות הזו. \:

s v e n

New member
רגע רגע.. את אמרת שמוק נראה טוב?!?

את!?!??!!? אני בשוק.. כנראה שבאמת משו קורה בקליפ.. שאגב לא ראיתי!!!:(

למעלה