הקליפ ותחרות השירים

MaStuLa76

New member
יא אושרי יפיוף[[:

קודם כל שבוע טוב. וואי כמה אתה כותב מגילת אסתר חחחחחח סתם זה טוב תמשיך לכתוב
אמממ נישמע שהקליפ ממש אבל ממש שו-ו-ה[: אני ממש מחכה לו
אמממ גמאני כתבתי כמה שירים אבל,ע-ז-ו-ב
עדיף שלא אשלח חחחחחחח אלה יותר שירים לסנדטאפיסטים(ככה רושמים?)מאשר לכם. חחחח אוהבת אותך מלא מלא[: שירו'ש[: נ.ב היה ממש ממש כיף בהופעה בצפת. למרות שעמדתי על כיסא והלכו לי ההרגליים אבל זה היה שווה את זה

אושיי שלייי!!

אושיי שליי! אני כל כך אוהבת אותךך!!! אני מתה לראות את הקליפפפ!! מתי אנחנו ניפגשש??חחחח מקווה בקרוב! אוהבת אותךך הכי בעולם!! שרן! אושית&אושי=LOVE

רחלוש25

New member
אושריייייייי נסיך שלי!!

איזה כיף שנכנסת... תמשיך להרבות ולהיכנס
שמחה שהיה לך כיף בצילומים!! א-ו-ה-ב-ת א-ו-ת-ך!!!
-רחל-

אוש ...

חחח ... תודה שאתה עוזר בכתיבת השירים .. בעיני זה מקסים שאתה משקיע זמן ומסביר .... דרך אגב רציתי לכתוב שיר אבל לא היו לי בתים יש לי רק פזמון שמאז שחשבתי עליו אני לא מפסיקה לחשוב עליו הוא כל הזמן בראש שלי חחחח .. הנה הפזמון : ____ תביני ניסיתי הכל מנסה להשלים אבל הלב לא יכול רוצה שתדעי כמה את חשובה בשבילי ... חחח אני אוהבת אותו ... תודה רבה שאתה נכנס ... באהבה ענקית שרון .. נ.ב : אני מקווה שאהבת ת'פזמון .. ושאולי תצרף אותו לאחד השירים שלך חחח

יייאאאאאאאאאאאאאאאא אושרררררררריייי

אני כל כך אוהבתתת אותך...[!!!]
איזהה כיףףף שניכנסתתתתת.... וואיי אני מזהה מחכה לקליפפפפפ...בטוחחח יצאא סוףףףףף!!!!.. אייי לובב יו!!!!...מואעעעההההה

אושרי?! כמה שלמות כמה?../images/Emo205.gif

אוחח אתה כזה חמוד! אני אוהבתותך מלא מלא מלא! בטוחה שהקליפ יהי מושללם!

NaTaLi1808

New member
יפיוףף שליי... ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה חמודד אתהה... מהמםם שליייייי וואיי כמה כיף לי שנהנת זה הכי חשוב! מחכה לקליפ בקוצר רוח
אוהבתת, אוהבתת ואוהבתת.......!!!!! בליי סוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ==נ-ט-ל-י-==

mor93

New member
אושרייי חיימשלייי../images/Emo99.gif-בהצלחהה

בהופעות ובדיסקיםם והכלל! לאבב יוו המוניםםם|לאב| מואההההההה ענקיתתת
מורושלךך לעד

Ninia Rebelde

New member
ווואאיי אושריי...

קודם כל תודה שעדכנת.. ואני מצדיקה אותך הההופעעה בעפוללהה היייתה שוווה ברמוות לא נמדדוותת חחח.. בקשר לקליפ יודעים שזה יצא מהמם אתם מופיעם שם חחחח.. מחכים לראות אותו.. חולה עלייךך ועל הבוייז...

אושרי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

איזה חמוד אתההההה!! חולה עליךך שמחה שנהנתת בצילומים לקליפ מחכה לראות אתכםם
מואהה

אושייי..!!!!

נכון ההופעה הייתה מדהימה מדהימה מדהימה בעפולהה..שעשיתם פרייסטיייייל!רואים שאתם אמייתים ולא צעצועים ששרים בפלייבק!אויש אני כל כך אוהבת אותכם!ממש ממש רגשתם אותי כמעט בכיתי!!שורה ראשונה חעחע..כמה צרחנו.. בקיצור.. קודם כל שיהיה לכם המווווון בהצלחה בקליפ החדש![וגם בקניית המגפים החדשות..]
ואני כבר מחכה לדיססססק! ואיציקק - תמשיך לעדכן אותנו [בפורום הראשי..]
אושששששששי - א נ י א ו ה ב ת א ו ת ך !
אוהבת הכי הכי הכי הכי הכי בעולם [מעעלף שליי !] רבידדדוששש מעפולהה חעחחעע..

אושרייייייייי ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif

אני אוהבת אותךךךך רשמתי כבר שיר ! אני רוצה גל להקלליט אותוו אז ניצן מבררת לי על זהה .. ותדע שאני ? ח ו ל ה ע ל י י ך ! מוווווואההההההה קורלי חמי :]

אושריייייייי קטןןן שלייייי..../images/Emo23.gif

איזה כייףף שניכנסתתתתתתתתתת.. היתגעגעתיי אלייכםםם...וגםם אלייךך.. אני מזהה שמחה שנהנת בצילומים לקליפפפ...ואניכבר לא יכולה לחכותת שהוא יצאא... בקיצר ולעינייןןן שמחהה בישבילךך ובישבילל כלל הביוזז ואני יודעתת שהקליפ יהיה הצלחה כמו כל שאר הקליפיםם שלכםם.. אוהבתת אותךך המוןן המוןןןן

אושרי.....

חח איזה חמודד היה לך קשה עם המגפיים... חולה עליך!!!תמסור לנולי שאני שרופה עליו!!!שאני אוהבת אותו הכי הכי שבעולם! בהצלחה עם הקליפ..... אוהבת אותך המון המון המון!! מריה סנדלר

אושרי -יפשלי....

אושרי איזה חמוד אתה יואוא חח מחכה כבר לקליפ נישמע מ-ה-מ-ם!!! טוב שלא תיכתוב יותר ארוך חח סתם אבל כל הזמן אתה רושם ארוך ארוך מאוד טוב בטח אהבה שלך אלינו ארוכה וענקית קשה אם מגפיים אה?? אני אישית לא אוהבת חחעעע !! ותימסור ד'ש חממממ לדמיי היפשליי מואה מואה אוהבת אותך המון!!! דושה יוסף :)

למעלה